Перекласти (Translate)

24 вересня 2018

ПРО ЗАМОЙСЬКОГО

ПРО ЗАМОЙСЬКОГО*

* допис 23.09.2013, Андрій Якименко, Фейсбук

Я вилучив Зореслава Замойського з ФБ-друзів , але це його засмутило, бо на моє чисто безадресне запитання: що він, прожидівський дописувач, робить в Україні, він відписав, що живе тут! Напевне, Замойський усіх міряє своєю мірою, бо тільки телепень не второпає, читаючи дописи Замойського, що НАСПРАВДІ ЗАМОЙСЬКІ (множина) ХОВАЮТЬСЯ В УКРАЇНІ ВІД ІНТИФАДИ!
Замойський, і це очевидно, цього (самого себе!) не второпав...
Я ще можу зрозуміти, коли за Сталіна замойських вважали безрідними космополітами.
Але коли вже існує "замойська держава" Ізраїль...
Постає риторичне питання: а чому замойські досі не служать у Цахалі? Зореславу Замойському Цахал же цікавіший, ніж Збройні Сили України!
Еге, здогадуюся...
Легше ж по клаві стукати, ніж автомата носити!
Та й кулі ісламістів сюди - в Україну - не долетять!

ПСИХОПАТРЕТ ТАНЬКИ-МУТЯНКИ

ПСИХОПАТРЕТ ТАНЬКИ-МУТЯНКИ*

* допис 24.09.2013, Андрій Якименко, Фейсбук

Тетяні Монтян (Tetiana Montian) - запитання: Навіщо банити правдивого Якименка?

https://www.facebook.com/tetiana.montian
https://www.facebook.com/tetiana.montian/posts/421754121269908?comment_id=2163260&ref=notif&notif_t=like

Тепер ці сторінки для мене недоступні...
Може, тому, що Монтян лається в Мережі, і не по-українському, а матюками?
А, може, тому, що Монтян не хоче, щоб я ще чогось ПРАВДИВОГО додав до моїх дописів-відповідей? Відповідей, до речі, на її матюки.
Слава богу, я для себе на пам'ять дещо залишив. На згадку. Недобру. Про Тетяну. Вже й не пригадаю, як її там... Мутьян?... Муть?... Жуть?...
Та!.. Яка тепер різниця!

Зі скріншотів (12 вересня 2013 року):

Андрій Якименко:
- "Прекрасно, реально прекрасно" (Т. Монтян).
Тетянці-Монтянці, певно, ніхто не писав психіатричного патрета?
А вже пора його опублікувати, чого правду тримати від дебілоїдних мас, яким дебільні глузи й кпини проти націоналістів "прекрасні, реально прекрасні"!

Тетяна Монтян:
- Андрій Якименко, котику, хто зі сволотівців - об’єкт твоїх еротичних мрій? За кого саме ти особливо образився? :-)

Андрій Якименко:
- "Андрій Якименко, котику, хто зі сволотівців - об’єкт твоїх еротичних мрій?" (Т. Монтян).
Кожен думає в міру своєї розбещености, "кішечко Тетянко"! Я еротику у дописі не згадував.
За Фрейдом ти вже й розкрила свою еротичність у політиці.
Скажи ж нам, кицю, чию світлину прикладаєш до причинного місця, щоб кінчити?
Бо просто по-людськи в тебе, певно, не виходить...

Тетяна Монтян:
- Якименко, ти якось неадекватно реагуєш на звичайнісінький стьоб. Це - беззаперечне свідчення твоєї палкої закоханості в якогось сволотівця. :-)

Андрій Якименко:
- Тетяні Монтян (на вищенаведені її "стьоби"):
Особа мужоподібного виразу обличчя й тіла. Широке підборяддя із широкими вилицями, з прямим спадаючим волоссям, неукладеним у гарну зачіску, розкривають приховану нелюбов і заздрість до решти жінок з привабливими та жіночими рисами тіла і обличчя. Очевидно, чоловічий тестостерон у крові значно перевищує за кількістю жіночий естроген. Звідси жагуча ненависть до справжніх чоловіків та постійна
конкуренція з ними на порожньому місці, намагання самоствердитися і "перемогти", що трансформувалося у постійному вишукуванні сексуально-еротичного змісту у політичних суперечках та хворобливе відчуття загрози у невинних дописах громадян, дотичних до патріотичного світосприйняття. Розумово-емоційна
нездатність спокійно-політично аргументувати свою позицію у питанні, абсолютно далекому від сексуально-еротичної теми, призводить до повсякчасного намагання вишукати у висловлюваннях опонента
та приписати йому сексуальний підтекст, що його видається цією особою за стьоб ("піпіська у Ханенка настільки жалюгідна...", "свідчення твоєї палкої закоханості в якогось сволотівця...", "пубертатний", "котику", "дєточко", "об’єкт твоїх еротичних мрій" тощо). Наявні елементи якоїсь неусвідомленої педофілії ("дєточко"). Явні ознаки сексуального невдоволення у особистому житті через тривале та непереборне протиріччя зовнішності, статі, гормонального дисбалансу, потягу та нереалізації життєвих мрій. Рекомендується інтенсивна гормональна терапія. Явної і безпосередньої загрози суспільству не становить.
Поки що.

Тетяна Монтян:
- Якименко, мій чоловік та четверо синів передають тобі, що ти підарас - в обох смислах цього слова )

Аглая Топорова (Aglaya Toporova):
- Якименко, как же вы в Татьяну влюблены! ТАк бывает: сильное неразделенное чувство заставляет приписывать субъекту страсти несуществующие качества. Эротомания это называется.

Андрій Якименко:
- Для Аґлаї Топорової.
Аґлушо! Придивіться до "морди ліца" Мутьян (від слова "муть") і ви переконаєтеся, що таке "ліцо" можуть любити тільки її чоловік та 4-ро синів, які, як це розкрила сама Мутьян, є прихованими ґеями, тому що, за твердженням самої ж Мутьян, справжніх чоловіків розглядають з точки зору ґеїв. Ну, сімейка, де один одного варті!

P.S. А таки мій психоаналіз поцілив у саму точку! Ач, як рознервувалася! Удостоїла аж навіть "сімейної" відповіді!

ПІСЛЯ НАПИСАНОГО:
А що додати? По "фейсу ліца" Тетяни Монтян, з її матючної мови - ні, не так! - її матючного язіка (не можна ж ображати Мову!), її нежіночої, а якоїсь злої, мужичої ненависти до вищих духом і культурою від неї осіб, доходиш висновку: яка ж нещасна у житті Монтян!
Так і хочеться їй написати пораду у Фейсбук (та вже ж, як бачите, не можу):
ВАРИЛА Б ТИ УДОМА КАШІ І БОРЩІ - ТО Й МАЛА Б ТИ ЖІНОЧЕ ЩАСТЯ!

P.S. А таки мій психоаналіз особистости Монтян дошкулив їй! Бо є правдивим!

СХОТІВ ДРУЖБИ ))

СХОТІВ ДРУЖБИ ))

Тут один жидок із Німеччини, який народився у Донецьку і досі працює на шахті Засядька (гм, як це?) постукався до мене приятелювати. Ну, я на всяких марків маю добрий національний нюх. Я і спитав його, як в тому анекдоті:

«- Прізвище, ім'я, по батькови?
- Кацнельсон Абрам Мойсейович.
- Національність?
- Так!».
Ги-ги-ги!

Думаю, що в новому Українському правописі, що ось обговорюється мовознавчою громадськістю, треба внести зміни до лексеми "жид". Ми маємо жидів у Руських літописах (з 9 століття!), ми маємо жидів у Шевченка, Руданського, у закордонних українських виданнях, ми маємо місто Жидачів у Львівській області. Мені незрозуміло, чому ми жидів повинні називати нав'язаним нам москальським словом євреї? Так і до дойчів замість німців ми доповземо, їй-богу!

Ну, а Марк Забудкін, звісно, дуб дубовий. І читачі його, що його підтримали, не тямлячі в темі, теж. Ну, і довбень Маслюченко з міста Дніпра (що стане містом Січеславом), якого я знаю особисто, і який дурний, як Янукович, не брешу!

Коротше, вата ватяна без клепки в казанку!

:)

24.09.2018




СЕЗОН ЗАКРИТО!

СЕЗОН ЗАКРИТО!

Щороку з дружиною відкриваємо і закриваємо купальний сезон у відкритих водоймах. Я не морж і не думаю, що регулярне моржування є здоровим способом життя й конче потрібне людині. Тому плаваю доки тіло не відчуває холодового стресу.

Кілька років як записую до календаря свої "календарні рекорди" плавання. Звісно, все залежить від погоди. Наприклад, уже два роки поспіль (2016 та 2017) ми закривали купальний сезон 19 вересня. Цього року погода надала можливість попектися на сонці, саме попектися, 21 і 22 вересня.

Вода свіжо-бадьора, передосінньо-холодна, сонце пече, повітря 28-30°C. Так закінчилося бабине літо. Там закінчили ми пляжний сезон-2018.

Еге, іще одне. Пляжно-купальний сезон закрито 22 вересня 2018 року. Після нас купатися не вільно! Чекайте відкриття сезону навесні наступного року!

:)

На світлинах:
Знімковано 21.09.2018.
Місто Кам'янське, Дніпропетровська область, ріка Дніпро, пляж Зелений на міському острові, Андрій Якименко (53 роки) і дружина його Наталка Якименко (41 рік).

24.09.2018





МІЙ СПОГАД ПРО ЦАРЬОВА

МІЙ СПОГАД ПРО ЦАРЬОВА