Перекласти (Translate)

12 лютого 2019

СВИНЯ ДЛЯ НАЦЮЦЮРНИКА

СВИНЯ ДЛЯ НАЦЮЦЮРНИКА

Ну, цю подію я не можу не прокоментувати.

Під офіс "журналіста" Гордона невідомими патріотами, переконаний, що націоналістами, підкинуто голову свині, наколоту на вила, а на свиняче рило натягнуто нацюцюрника (інші назви: кондом, презерватив). На асфальті біля головешки написали "гондон", що перегукується з сутністю цього Гордона.

Ну, що, Нацюцюрнику, догрався? Гордон, переляканий украй, вже написав сльозливі звернення до Президента, СБУ, МВС про цей "голокост", наплакався громадськості і так далі.

Нам цілком зрозуміло, що голова свині, настромлена на вила, з презервативом на рилі, має бути образою для жuда Презерватива (він же Кондом, він же Ґондон, він же Нацюцюрник, він же за пашпортом Гордон) і попередженням Гордону не рохкати своїм свинячим рилом проти українців.

Регулярні закиди Кондома на адресу ОУН, УПА, Бандери, звинувачення націоналістів у "Волинській різні", постійні знущальні статті й виступи на телеканалах цього жuда, який безсумнівно має ще й ізраїльського паспорта, допекли, нарешті, українцям. Нагадаю, що Гордон свого часу навіть гучно здав мандат депутата київської міської ради, розтрубивши в ізраїльських газетах, що йому несила працювати в "нацианалістічєской кієвской радє", яка вшановує перейменуваннями вулиць і площ Провідника ОУН Степана Бандеру. Також Гордон у 2018 році звинуватив Олега Тягнибока у... здачі Криму, бо Тягнибок, мовляв, наполіг у лютому 2014 року призначити міністром оборони України за квотою партії Свобода слабкого адмірала Тенюха замість генерала Радецького і це, мовляв, тобто слабкодухість Тенюха, і стало причиною анексії Криму...

Так, Тенюх виявився слимаком і тюхтієм. Але ж Крим анексовано Москвою не через слабака Тенюха! Гордон ніколи не називає справжню причину анексії Криму, агресії на Східному Донбасі москалів і Росію. Гордон ніколи не називає поляків причиною у "рєзнє на Волинє". Скрізь і всюди в Гордона винні тільки... українці!

Послухай, жuдівськuй вживаний Кондоме! Не тобі, ізраїльськoму рилу, надавати історичних оцінок українським подіям, діячам, перейменуванням, іншим вчинкам! Тільки українці мають право навіть заслабкого Тенюха назвати слимаком!

Порося, як бачимо, заверещало від такого попередження під офісом Презерватива. І я навіть бачу (й хочу!), що на вила колись буде настромлено відрізану башку Ґондона з нацюцюрником на паскуднім рилі!

Бо кондоми, нацюцюрники, презервативи, гордони та прочіє жuдu припинять гадити народам, серед яких вони живуть, тільки після чергового Голокосту!

12.02.2019