Перекласти (Translate)

04 квітня 2018

ДУРНИЙ МИКОЛА ZIKУЄ

ДУРНИЙ МИКОЛА ZIKУЄ

На ZIK "учасник двох революцій", як він сам себе нарік, Микола Катеринчук відповідав наживо на телефонні дзвінки.

Якийсь українськомовний, з західної України (чути за вимовою) довбень у запитанні просторікував про корупцію, кредити МВФ та стосунки між Порошенком і Путіном. "То чи можлива нині демократична революція, щоби змести цей корупційний режим та його очільника Порошенка?" - запитує це дурбецало.

І "ветеран двох імперіялістичних воєн", чи то пак революцій, Миколка Катеринчук почав у відповіді просторікувати про тотальну корупцію, про вигоду Порошенкові від війни, про "у них, між Порошенком і Путіном, чудові стосунки, ви подивіться які Гонтарева зробила тепличні умови для російських банків та капіталу!". Те, що російські банки й капітал зайшли до України за Януковича, то Миколкові годі доперти. Коротше, каже Ніколай (ну, під кінець його промови він для мене тільки Коля-Ніколай), в Україні можливо все, маючи на увазі "демократично змести корупційний режим", як Ніколаю підказав у запитанні простий сільський чолов'яга.

Еге, і все це телеАнал ZIK подає як думку українського народу! Нема ні війни, нема ні Росії-ворога! Тільки "корупційний режим" і Порошенко, який "через дружбу з Путіном розв'язав цю війну" (гм, якої нібито й нема!), щоб "вивозити награбовані капітали в офшори"!!.

Знаєте, там під ZIKом уже розігнали наметове містечко і саакових безхатьків, котрі боронили ZIK від "зазіхань злочинної влади". То я б за такі прямі ефіри з Колямі Катєрінчукамі там би розпалив би велике вогнище - ні, не на місці "zikомайдану", а в самому ZIKу!

Щоб дурний Микола більш не ZIKував!

04 квітня 2018 року

НЕЗДІЙСНЕННІ МРІЇ ЖИТЄЛА

НЕЗДІЙСНЕННІ МРІЇ ЖИТЄЛА

Ахаха, ось цей житєл іорданской доліни теж піде в президенти у 2019 році... - та якого ІсраЇла, їй-богу, не смішіть Бєніни капці! - піде в президенти ҐойкрАіни, друзі!

Ага, воно, цей житєл, розжене нам геть нашу культуру, коли стане президентом!.. А навіщо ґойкрАінцам култура? У житела саавсєм друґой култур, кошерні култур, нєт там ґойкрАінской култур!

Ось мене цікавить, яка кількість громадян проголосують за такого житєла у 2019 році? А проголосують же! І не тільки житєли...

Житєл, ти приватбанківські грошики, взяті в банку уночі перед націоналізацією, таки поверни нам без міжнародних судів, гаразд? Нам на армію грошей треба, а не на твоє життєзабезпечення у ЛондОнах!

Єдине заспокоює - нема ніяких перспектив у житєла, щоб стати нашим президентом. Так, розганяє просто кошерну зраду в Україні житєл цей, псує картину чи повітря (кому що до вподоби - те й підкресліть).

Але навіщо ж, Юліє Бурковська, пропагувати цього житєла не в ЛондОнах, а у нас?!

Примітка: фонетику житєлов відбито на письмі.

04 квітня 2018 року