Перекласти (Translate)

23 березня 2017

ОБПЛЬОВАНИЙ

ОБПЛЬОВАНИЙ*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Коломойський, схоже, плюнув проти вітру, потрапив собі ж в обличчя та ще й розлетілось на інших представників влади", - журналіст Сергій Андрушко, Радіо Свобода.

В Україні кажуть: "Не плюй проти вітру".
Зрозуміло - і чому так кажуть, і чому плюватися негарно, не кажучи вже - проти вітру!

Голова Дніпропетровської ОДА, олігарх і одночасно Хам (не той Хам, що його вигнано з країни, а новітній Хам - ПриватШтибу) Коломойський відмовився вибачитися перед журналістом Андрушком за своє хамство.

А чого тут дивуватися?
Хам - воно навіть під час вітру Хам.

То так і будеш ходити обпльований, Хаме?

Сергій Андрушко: Вітер проти Коломойського http://blogs.pravda.com.ua/authors/andrushko/550f648c04aa2/

СЕЧА НА МОГИЛАХ

СЕЧА НА МОГИЛАХ*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Тетяну Монтян я не полюбляю.
Ні як адвокатку (ну, що це за комунально-юридичні коментарі?), ні як кандидатку (на владні щаблі різних рівнів; добре, що не пройшла!), ні як жінку (ну, яка з неї жінка? так - мужик у спідниці!).

Тому за всі мої Смутьянка (хіба ні? саму смуту скрізь розводить!), Мотнянка (натяк на мужичу мотню), Мутнянка (муть від неї скрізь виходить!) вона мене заблокувала на Фейсбуці.

Але інколи, як бачу, промінь розуму освітлює затемнену, як на позашляховиках, душу Тетяни Монтян.

"Такого глума над всеми жертвами, которые погибли за этот и прошлый года за Украину - не делал никто. Коломойский просто помочился на могилы Небесной сотни!"
(Тетяна Монтян)

Неприємна і смердюча правда ж від Монтян: сеча на могилах!
Навіть експертизи сечі не потрібно, щоб визначити хто глумився.
Сцяв же він, знявши сімейні труси, прямо перед нашими очима!

Тетяна Монтян: ГУРТОК ЮНОГО НЕКРОФІЛА http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/550fc9547ce83/

ЗАСМЕРДІЛИЙ КОРБАН

ЗАСМЕРДІЛИЙ КОРБАН*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"В Украине отсутствуют качественные люди!"
(заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Геннадій Корбан, 112 телеканал, 20 березня 2015 року, 19:59 год.)

Гаразд, Корбан.
Можемо навіть прийняти твій натужний вис...лів за принципом "як є".
Ну, нема якісних людей в Україні, то й нема!
Усі зіпсовані, з простроченими строками.

Але ж тоді виходить, Корбан, що і ти - неякісний, зіпсований, прострочений "продукт"!

Оце, дійсно, має більшу вірогідність!

І смердиш ти, Корбан, мабуть, не лише на телебаченні, а й у своєму "зіпсованому і простроченому" житті.

Ох, і смердить від тебе ж, Корбан!

20 березня 2015 року

СААХОВ ПОВЕРНУВСЯ!

СААХОВ ПОВЕРНУВСЯ!*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

«Коломойський увечері приїхав із групою молодиків до "Укртранснафти", заблокував вхід до неї і проводив "переговори" з міністром Демчишиним та в. о. керівника компанії.

У ході розмови Коломойський заявив, що у нього у Києві є 2 тисячі бійців, які готові захищати від захоплення "його підприємства".»
(з Інтернету)

Коломойський, мабуть, був ідеальним прототипом товариша Саахова:
"А ти не плутай свою власну шерсть із державною!", - Джабраїл, водій товариша Саахова - своєму керівникові у суперечці про кількість баранів (радянський к/ф "Кавказька полонянка").

Дивним є не те, що фільм "Кавказька полонянка" знято ніби про "товариша Саах... ах! - якого Коломойського!" півстоліття тому, дивним є те, що навіть після Майдану, Революції гідности і під час Війни, що досі триває, товариш Коломойський плутає свої власні кишені з державними, як і державні підприємства з власними.

У радянській комедії "Кавказька полонянка" бійці товариша Саахова - Трус, Балбєс, Бувалий - не допомогли голові Райкомгоспу, і Саахов сів (насправді не зміг сісти через сіль, ги-ги!) на лаву підсудних.

Не маємо сумніву, що 2000 коломойських бійців не допоможуть Коломойському у його борні проти державних інтересів.

Допоможе тільки сіль!

Кінофільми слід дивитись, пане Коломойський, щоб не зазнати кари-помсти за законами гір!

А 2000 своїх бійців краще скеруй на боротьбу з російськими диверсантами, яких ти вибірково бачиш лише там, де твої власні шкурні інтереси шкодять інтересам державним!

20 березня 2015 року

ЧИ КОРБАНСЬКИМИ МЕТОДАМИ?

ЧИ КОРБАНСЬКИМИ МЕТОДАМИ?*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Чи корбанськими методами?" - таке моє питання до Коломойського, коли я читаю, що Коломойський платив Кучмі хабарі.

Коломойський стверджує, що під тиском Кучми роздав йому через його зятя Пінчука хабарів на $110 млн.

Контрольна комісія Верховної Ради України з питань приватизації (голова комісії Філатов - ліпший друг, товариш і підлеглий Коломойського багато років) звернулася до Генерального прокурора України Шокіна з вимогою розпочати кримінальне провадження за фактами, озвученими на засіданні комісії головою Дніпропетровської ОДА олігархом Коломойським, пише Еспресо.TV, з посиланням на Фейсбук Бориса Філатова.

Отож , дай відповідь, будь ласка, Коломойський, чи корбанськими методами у тебе вимагали для Кучми хабарі?

Я маю на увазі: мішок на голову, руки за спину у кайданки, очі заклеїти скотчем, кинути до затонованого позашляховика і під дулами автоматів вивезти до зони АТО у Піски?

Якщо думаєш, що я кпиню, то запевняю - я серйозно!

Поспитай у Рудика і Величка, вони тобі в деталях пояснять як у них вимагали підписів, зізнань і явок із повинною...

Отож, щоби суспільство знало чи Коломойський "теж страждав" від хабарника-президента Кучми, потрібно знати чи корбанськими методами Кучма вимагав у Коломойського оплати за участь у приватизації державного майна!

14 березня 2015 року

КОРБАНУ ВЖЕ МАЛО СВОЄЇ ДРУЖИНИ?

КОРБАНУ ВЖЕ МАЛО СВОЄЇ ДРУЖИНИ?*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Саме так!
Саме це запитання "Корбану вже мало своєї дружини?" - перше, що мені миттєво спало на думку, коли я прочитав заголовок статті "В Днепропетровске средь бела дня похитили женщину" ( http://34.ua/ru/news/view/55385--v-dnepropetrovske-sredy-bela-dnya-pohitili-zhenshhinu ).

Читаючи далі, я був іще більше зацікавлений:
"В Днепропетровске похитили женщину. Средь бела дня на нее напали трое мужчин и затолкали в машину. В автомобиле ей связали руки и накинули на голову мешок, сообщают «Детали»."

Але далі, після того, як я дійшов до тексту "Похитители женщины сознались: украли из-за долгов брата", мені полегшало на душі...
Ги! Буде ще Корбан викрадати людей через якісь їхні борги (комунальні борги, чи що?), коли в самого Корбана на банківських рахунках 150 мільйонів доларів, і Корбан залюбки цим хизується, оприлюднюючи цю суму в інтерв'ю!

Нагадаю, що Корбан - це заступник голови Дніпропетровської ОДА, тобто заступник Коломойського на нашій Січеславщині.

Може, у читача виникне питання: З якого це дива Якименко не дивується, що одружений Корбан міг викрасти жінку?

А що можна подумати про Корбана, коли викрадення людей "його ім'ям" - це вже надто звична річ у Дніпропетровську?

Ось, наприклад, останній випадок ( http://34.ua/ru/news/view/55381--aleksandr-velichko-obratilsya-k-genprokuroru-i-dal-pervyje-publichnyje-pokazanija-po-povodu-togo-gde-jego-uderzhivali ):

"Юист Александр Величко обратился к Генеральному прокурору Виктору Шокину и дал первые публичные показания по поводу того, где его удерживали 9 дней.

«Меня похитили по приказу заместителя губернатора Днепропетровской области Геннадия Корбана и я девять дней находился между жизнью и смертью на базе Правого Сектора, которая расположена в селе Пески Донецкой области. По сути, на базе Правого Сектора бесчинствуют люди Коломойского. Все это время меня заставляли написать какую-либо негативную информацию на исполняющего обязанности городского головы, секретаря Днепропетровского городского совета Максима Романенко. После пережитого ужаса я опасаюсь за свою жизнь. И исключительно под гарантии Генерального прокурора Украины я готов в рамках закона дать показания против Корбана. Если генеральная прокуратура не остановит Геннадия Корбана, то он убьет меня и членов моей семьи. И до тех пор, пока Корбан находится на свободе и представляет интересы областной власти, ни один житель Днепропетровской области не может быть в безопасности. Это я почувствовал на себе», - заявил Александр Величко.

Он написал официальное заявление на имя генерального прокурора в котором просит расследовать факт его похищения 25 февраля 2015 года во дворе Днепропетровской облгосадминистрации. Величко подчеркивает, что готов по требованию Шокина предоставить детальную информацию о произошедшем.

«От меня требовали, чтобы я написал негативную информацию на исполняющего обязанности городского головы города Днепропетровск Максима Романенко, угрожая мне физическим насилием и применением холодного оружия. И если я не выполню их требование, то они прострелят мне колено, отрежут палец, сделают из меня инвалида. А позже, потом, поедут резать мою семью на ремни. И когда это будут делать, мне дадут мобильный телефон, в котором я буду слышать, как членов моей семьи будут резать на куски. Я выполнил требование – переписал указанное заявление собственноручно, сделал видеозапись этого заявления. Иначе шансов выжить у меня и у членов моей семьи не было, и другого шанса спасти членов своей семьи, а именно жену и двоих маленьких детей реально я не мог. После этого меня погрузили в транспортное средство неизвестное, надели шапку на голову, завязали глаза скотчем, чтобы я ничего не видел, и под дулами автоматов вытолкали из подвала в машину. После того, как я выполнил все их требования, меня вывезли в неизвестном направлении. Впоследствии, когда меня привезли и разрешили снять повязку, я увидел, что меня привезли к зданию Новомосковской прокуратуры, куда я зашел и подал свое заявление. Не выполнить их требование я не мог, так как сильно переживал за членов своей семьи и за себя, и другого способа спастись я не видел. В настоящее время мне удалось вырваться из лап боевиков, я и моя семья в безопасности. Если не остановит Корбана Генеральная прокуратура, то этот беспредел будет продолжаться и дальше. Заявляю всем, что если не остановить те методы, которыми на сегодняшний день захватывается власть в Днепропетровской области Корбаном и его командой, то такие же методы будут применяться вплоть до Киева», - сказал Величко в видеообращении."

Але ж подібне викрадення вже було!
Улітку 2014 року так само за наказом Корбана у Дніпропетровську було викрадено голову Держкомзему України (!) Сергія Рудика!
Рудикові теж погрожували, принижували, примушували писати якісь папери...

Тому, коли я дочитав до кінця допис про викрадення керівника юридичної служби Дніпропетровської міської ради Олександра Величка, я щодо викраденої жінки заспокоївся.
У розумінні, що усвідомив: Корбан жінок не викрадав, принаймні, поки що.
Або про викрадення жінок нам досі невідомо.

Складається враження, що Корбан "спеціялізується" на чоловіках...
Гм, ну, прихильність, так би мовити, до чоловіків нині в Україні - дія навіть не злочинна!

А чи злочинні інші дії Корбана і його команди (як сказав Величко), настане час - про це напише власноручно Корбан прокурору!

14 березня 2015 року

ЧОМУ ЖИДИ ЧИСЛОМ ЗРОСТАЮТЬ

ЧОМУ ЖИДИ ЧИСЛОМ ЗРОСТАЮТЬ*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

10 березня 1970 року з метою припинити теологічні спори, зміцнити державу Ізраїль та полегшити еміграцію в Ізраїль людей з усього світу, а також для збільшення кількости ізраїльського громадянства Кнессет - ізраїльський парламент - прийняв закон, за яким жидом вважається не лише народжений від жидівки, але й будь-який нежид, що навернувся в юдаїзм (прийняв юдейську релігію).

Зрозуміло, що бажаючих "жити і померти жидом" стало набагато більше.

Ідеологія і віра перемогли в Ізраїлі етнічність і кров.

Ось чому колишні "совєтскіє люді єврєйского проісхождєнія", а також інші жидолюби (як Філатов, зокрема) цілком заслужено вважаються жидами в Україні: їх Кнессет такими визнав!

10 березня 2015 року

ГРОШІ І СОВІСТЬ (Байка)

ГРОШІ І СОВІСТЬ
(Байка)*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Коломойський думав, що гроші вирішують усе.
Перед виборами голови ФФУ навіть пішов поголос, що делегатам пропонують гроші.
Грубі гроші.
Невідомо хто пропонує, але пропонує гроші, та ще й грубі.
Але 122 завжди більше, ніж 8.
Коломойський це запам'ятає до кінця життя.
Тому, що у житті не все вирішують гроші.
Найдорожча річ у житті - совість.
Якої не купиш і за гроші, навіть грубі.
За Андрія Павелка 122, за Ігоря Коломойського 8.
Ні, не грошей, навіть грубих.
Голосів.
Чесних, непродажних голосів.
Голосів, що обрали головою Федерації Футболу України Андрія Павелка, а не олігарха Коломойського.
І для такого обрання - за совістю, а не за гроші - гроші не потрібні.
Навіть якщо гроші грубі.
За гроші усього ж не купиш, хай вони і грубі.
Інколи усе вирішує совість.
Проста, не груба, совість.
Просто - совість...

06 березня 2015 року

ПОПАНДОПАЛО І ВРУ. БАЛАЧКА ІЗ СОБОЮ

ПОПАНДОПАЛО І ВРУ. БАЛАЧКА ІЗ СОБОЮ*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Держава ніколи не отримає дивідендів від "Укрнафти"!" - так заявив голова Дніпропетровської ОДА, олігарх, "рятівник України", "ґєрой нашево врємєні", багатопаспортний громадянин світу Ігор Коломойський.

Про це він сказав на засіданні Спеціяльної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації 4 березня 2015 року.

"Ніколи не отримаєте", - сказав Коломойський про дивіденди.

При цьому Коломойський розвинув цілу теорію на пояснення своїх слів, що він буцімто не отримує від "Нафтогазу" платні за газ і що будь-хто, призначений у керівництво державного підприємства (!) "Укрнафта", за тиждень стане працювати на Коломойського.

"Так, бельгієць або грузин рівно через тиждень будуть моїми. Знаєте чому? Тому що я конструктивний і роблю все для цього підприємства. Тому що я в цьому підприємстві, щоб заробити собі гроші і попутно державі", - сказав Коломойський.

Як можуть "бельгієць чи грузин" стати підлеглим Коломойського - чи то під тиском, чи то за хабарі, чи то через погрози і шантаж - того наш "герой" на пояснення такої своєї безапеляційної заяви нічого не сказав.

На пам'ять відразу спадає радянський кінофільм "Свадьба в Малиновке", де Попандопало "справедливо" ділив усіляке дрантя зі скрині: "Це мені, це теж мені, це тобі, це знов мені...".

А як витлумачити глузи й кепкування олігарха з народних депутатів, що у першу чергу Коломойський заробляє "Укрнафтою" гроші собі, а потім уже, ніби за залишковим принципом (як він сказав - "попутно") - державі?

Ну, а до чого тут балачка із собою?
Тому що головою Спеціяльної контрольної комісії ВРУ з питань приватизації є давній друг і соратник, діловий партнер, психологічний підлеглий, виконувач і втілювач усіх забаганок свого патрона Борис Філатов.

Ну, чим не картина олією - олігарх цідить крізь зуби своєму слузі:
- Ти їм, хто там багато патякає про виплату грошей, так і скажи: дулю з маком тій державі, а не дивіденди!

Слава! Слава у віках такому "рятівникові" нас усіх від російської агресії під час війни!

Коломойський про дивіденди "Укрнафти": Ніколи не отримаєте http://www.epravda.com.ua/news/2015/03/5/532479/

06 березня 2015 року

АНДРІЙ-НЕСТОР ДЕНИСЕНКО-ШУФРИЧ

АНДРІЙ-НЕСТОР ДЕНИСЕНКО-ШУФРИЧ
(як "коломойський націоналіст" з "регіональним опозиціонером" Крим віддають)*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Народним депутатом України є такий собі широковідомий в Україні Нестор Шуфрич (обирався неодноразово).
Його колегою є такий собі маловідомий в Україні, але широковідомий у вузько-дніпропетровських політичних колах Андрій Денисенко (обирався у жовтні 2014 року вперше, ніби від Блоку Порошенка, але насправді від ПриватКоманди Коломойського).

Андрій Денисенко 28 лютого 2015 року на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив своє ставлення до майбутнього Криму після його повернення Україні.
Головна ідея Денисенка - повна кримсько-татарська автономія з кримсько-татарською мовою, "бо киримли є корінним народом Криму".

Яка ж позиція у кримському питанні Шуфрича?

« ...Первая сепаратистская миссия Нестора Шуфрича все же оказалась удачной.

«Да, в то время как до незаконного референдума и отделения Крыма оставались считанные дни, Шуфрич делал громкие заявления, призванные успокоить украинскую общественность и сгладить конфликт, очевидно, чтобы спокойному течению так называемого «референдума» ничего не помешало, одновременно активно настаивая на расширении полномочий АР Крым», — говорит Алексей Левчук.

В частности, тогда в Партии регионов заявляли, что руководство Крыма рассматривает исключительно вопросы расширения прав автономии. По словам депутата от ПР Нестора Шуфрича, о выходе из состава Украины речи не было. Шуфрич убеждал, что общался по телефону со спикером крымского парламента Владимиром Константиновым.

«Константинов Владимир Андреевич, спикер парламента Крыма, сказал, что сегодня они обращаются с просьбой о рассмотрении вопроса исключительно о расширении прав автономии Крыма, о котором они говорят уже на протяжении более 10 лет … Ни о чем больше речи не идет. И ни в коем случае не идет речь о выходе автономии из состава нашей страны», — подчеркнул тогда Шуфрич и добавил, что «безусловно, права АРК нужно расширить».

Эксперт убежден: в том случае, если Шуфрич действительно общался с Константиновым, он не мог не знать, что в Крыму готовится референдум именно о выходе полуострова из состава Украины и присоединении к России. Особенно, имея информаторов непосредственно в Кремле, в лице своего кума Виктора Медведчука. »

НЕМАЄ РІЗНИЦІ у своєму баченні розв'язки кримського питання між Андрієм Денисенком та Нестором Шуфричем!
Обидва вони НЕ БАЧАТЬ УКРАЇНСЬКОГО МАЙБУТНЬОГО КРИМУ.
Наразі політика Шуфрича перемогла, Крим став російським - за фактичним станом на сьогодні.
Коли повернемо Крим і, не дай, боже, переважить Денисенкова політика, то мені чомусь здається, що місце Шуфрича заступить Денисенко, щоправда, замість Росії політичним ґеґемоном Криму на той час буде вже Туреччина.

І тоді у статті журналіста Левчука замість "Шуфрич" поставиш "Денисенко" - і не побачиш жодних змін!

« Вопрос в том, почему Шуфричу не вспомнили его "байки" после того, как Россия аннексировала Крым? Ведь нескольких цитат из его призывов достаточно, чтобы вместо депутатских льгот Шуфрич получил уголовное дело», — отмечает Алексей Левчук. »

Щось подібне треба запитати в Денисенка, котрий не бачить у своїх "байках" майбутньої поразки України у Криму.

Відтепер, клянуся, я вже плутаю цих депутатів: чи то Нестор Денисенко, чи то Андрій Шуфрич хтось із них?

Пусте!
Тепер їх легше пам'ятати як близнят у кримському питанні:
Андрій-Нестор Денисенко-Шуфрич!

http://politolog.net/analytics/otzhat-krym-rossii-pomog-nardep-shufrich/

04 березня 2015 року