Перекласти (Translate)

23 березня 2017

СААХОВ ПОВЕРНУВСЯ!

СААХОВ ПОВЕРНУВСЯ!*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

«Коломойський увечері приїхав із групою молодиків до "Укртранснафти", заблокував вхід до неї і проводив "переговори" з міністром Демчишиним та в. о. керівника компанії.

У ході розмови Коломойський заявив, що у нього у Києві є 2 тисячі бійців, які готові захищати від захоплення "його підприємства".»
(з Інтернету)

Коломойський, мабуть, був ідеальним прототипом товариша Саахова:
"А ти не плутай свою власну шерсть із державною!", - Джабраїл, водій товариша Саахова - своєму керівникові у суперечці про кількість баранів (радянський к/ф "Кавказька полонянка").

Дивним є не те, що фільм "Кавказька полонянка" знято ніби про "товариша Саах... ах! - якого Коломойського!" півстоліття тому, дивним є те, що навіть після Майдану, Революції гідности і під час Війни, що досі триває, товариш Коломойський плутає свої власні кишені з державними, як і державні підприємства з власними.

У радянській комедії "Кавказька полонянка" бійці товариша Саахова - Трус, Балбєс, Бувалий - не допомогли голові Райкомгоспу, і Саахов сів (насправді не зміг сісти через сіль, ги-ги!) на лаву підсудних.

Не маємо сумніву, що 2000 коломойських бійців не допоможуть Коломойському у його борні проти державних інтересів.

Допоможе тільки сіль!

Кінофільми слід дивитись, пане Коломойський, щоб не зазнати кари-помсти за законами гір!

А 2000 своїх бійців краще скеруй на боротьбу з російськими диверсантами, яких ти вибірково бачиш лише там, де твої власні шкурні інтереси шкодять інтересам державним!

20 березня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: