Перекласти (Translate)

23 березня 2017

ДЕЖАВЮ. КОРБАНУ МАЛО РУДИКА

ДЕЖАВЮ. КОРБАНУ МАЛО РУДИКА*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Виконувач обов'язків міського голови Дніпропетровська Максим Романенко подав до вищих державних та правоохоронних органів повідомлення про вчинення злочину.

« Максим Романенко заявил в правоохранительные органы, что вчера, 25 февраля 2015 года, Величко был вызван в Днепропетровскую облгосадминистрацию на встречу с Корбаном. Из ОГА Величко позвонил Максиму Романенко с неизвестного номера и сообщил, что от него требуют, чтобы Максим Романенко написал заявление об уходе. «Величко подчеркнул, что если этого сделано не будет, то его жизни угрожает опасность и его будут удерживать до тех пор, пока я не напишу заявление. Больше Величко на связь не выходил и где он находится сейчас в заложниках неизвестно», - сказал на пресс-конференции Максим Романенко.

«До этого в понедельник у меня состоялся достаточно острый разговор с Геннадием Корбаном , в результате которого мне фактически была объявлена война. Я связываю два эти события и в связи с этим обратился к Президенту с тем, чтобы жизнь человека была защищена, потому что я не знаю сколько Александр Величко может прожить - час, день, два...», - подчеркнул Романенко. »

От тепер, друзі, побачите, як ПриватПропаганда почне у всіх підконтрольних ЗМІ розвінчувати "крадія, хабарника, регіонала, ґвалтівника, ґея, вбивцю і т.д." в.о. міського голови Дніпропетровська Максима Романенка.
Невідомо ж якої консистенції лайно заповнює черепні казанки ПриватКоманди.
Втім, відомо. Навіть ПриватКоманді.
І ми теж усі знаємо, що це "наповнення" аж дуже смердить.

А все чому?
Бо Корбану і Коломойському потрібно поставити керівником Дніпропетровська когось "зі своїх".
Подивіться кого прийнято у штат Дніпропетровської міської ради (міськвиконкому) за післямайданний період (після призначення Коломойського головою Дніпропетровської ОДА), хто з новопризначенців має жидівське прізвище - і ви узнаєте кого бачить ПриватКоманда міським головою.
Втім, і серед свіжих і досі нікому невідомих радників голови ОДА теж існують кандидати на посаду міського голови з жидів.

Взагалі-то просувати когось зі своїх жидів на керівництво містом є дія цілком законна.
Але як це робить ПриватКоманда?
Погрозами, незаконним утриманням, побиттям, заручництвом тощо.
Рудик був. Тепер Величко. Колись таке почуємо і про Романенка.
Методи ПриватКоманди є старі, як і цей світ!

Але ж давність методів не робить їх законними!

Найцікавіше, що ПриватКомандівці не тямлять, що терпець народу - не безмежний.
На все приходить час розплати!

http://gorod.dp.ua/news/100846

27 лютого 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: