Перекласти (Translate)

05 квітня 2018

Я СКАЗАВ - НІ!

Я СКАЗАВ - НІ!

ПРО СПРАВУ БУБЕНЧИКА

ПРО СПРАВУ БУБЕНЧИКА

Вкотре кажу, пишу, кричу:
Де державний орган Національної Ідеології!?

Це проти наших європейських устремлінь? Невже?! Та чхати! Бездумне калькування Америки-Європи не лише шкодить Україні, але й може призвести до втрати держави! Америці-Європі можемо спокійно пояснити: так, ми створили Державний Комітет Національної Віри (ДКНВ), ну то й що? Все одно в нас демократія і свобода слова. А держава ж мусить мати власну ідеологію? От ми і маємо державну інституцію, яка напрацьовує, виходячи з українських історичних, народних, політичних, революційних (Революція гідности) та інших національних міркувань ідеологію державного будівництва. А чи дотримуватись цієї ідеології - то справа окремої людини, в нас примусу нема, бо демократія. І все! Цього америкам-європам стане досить!

Так от, про справу Бубенчика, який під час Майдану взяв у Парасюка автомата (чи карабіна) і в час оголошеного перемир'я вбив трьох спецпризначенців, тобто беркутівців.

Один із тих, хто вбивав беркутів, вже ховається у Польщі. Бубенчик теж туди втікав. Не встиг, схопили його у Львові, вже на митниці Шегині. Значить, знав, що заарештують, не пощастило. Сам признався в інтерв'ю 2016 року західним ЗМІ, що у 2014-му вбивав міліціянтів. Звідси й справа 2018 року.

Що маємо? Президент мовчить, бо юридично це не його діло. Керівник департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк затримав Бубенчика. Суспільство залементувало. Генпрокурор Луценко замінив слідчу групу й Горбатюка і висловився, що треба розібратися. Як бачимо, суспільство має силу. Аваков, міністр МВС, сказав, що схвалює позицію Луценка, бо суспільство (!) не схвалило затримання майданівця, треба (знову ж таки!) розібратися. Тітич, адвокат членів родин Небесної Сотні, має сухий правовий (не ідеологічний!) підхід до справи, повторивши зміст Підозри від генпрокуратури.

Позиція ГПУ, з Підозри Бубенчику:
Загиблі спецпризначенці охороняли громадський порядок, але Бубенчиком їх було вбито під час перемир'я між владою та опозицією саме з метою дестабілізувати обстановку, щоб зірвати перемир'я (мотив Бубенчика у викладі слідчих ГПУ).

Позиція Бубенчика:
Так, я вбив навмисне, я хотів убити командирів. Голосів команд було не чутно, але за вказівними рухами рук я зрозумів хто командир у беркутів. Кілька днів перед цим було убито беркутами багатьох майданівців, тому я і стріляв у їхні спини, щоб вони "срали й бігли геть з Майдану" (©Іван Бубенчик). Тобто, мотив - залякати владу (ворога на той час) і припинити вбивство революціонерів.

Яка моя, Якименка, позиція?
А кого ви питаєте? Якименка-юриста чи Якименка-націоналіста?

Як юрист я вам скажу, що юридично Бубенчик - злочинець, убивця! Не жартую. Він порушив тодішній (та й теперішній) закон. Він незаконно вбив правоохоронців. Ні в якій країні не дозволено самочинно вбивати правоохоронців. Мотивом Бубенчика було зірвати перемир'я. Але Бубенчик - учасник Майдану й Революції. За прийнятим одразу після перемоги Революції законом не притягаються до кримінальної відповідальности (не плутати з амністією) учасники Майдану й Революції. Тому юридично Бубенчик - невинний. Його слід відпустити з-під варти і справу закрити! Навіщо взагалі її було відкрито, Горбатюк?!

Як націоналіст я вам скажу: Бубенчик - Герой Майдану! Там усі Герої, хто стояв і бився! Але не всі з них були бубенчиками, котрі вбивали ворога, який би, перемігши, вбив би всіх майданівців (ну, звісно, і Бубенчика). А коли Росія напала на нашу Державу, то Бубенчик пішов воювати добровольцем, і воював в АТО. Тому Іван Бубенчик мав мотив припинити вбивства майданівців та революціонерів, хотів зберегти слабіючий Майдан, прагнув перемоги Революції, тому він вбив - вчинив добро! Він має недержавну нагороду "Народний герой". Чому він досі не відзначений Державою?!

І от ми підійшли до головного.
Де державна інституція, що виробляє Державну ідеологію? Мінстець - гнилий, його ми не рахуємо. Стеця-міністра, як і міністерство, слід революційно розігнати! Як приклад: із ЧК завжди вийде ФСБ. Так і Мінстець, що здох одразу, як призначили Стеця...

Голова слідчої групи генпрокуратури Горбатюк - звісно, тупе прокурорське юридично-правове Дурбецало! Сухий Параграф. Ідеологічний Нуль. Такий Баран формально-правильно знищить Державу! В'ятрович правий: Бубенчик, а не Парасюк, змінив Історію! Бо беркутА після того вбивства - відступили!! А готувався штурм Майдану!

Але в державних органах - мені повірте, маю 8 років стажу держслужбовця! - в адміністраціях, поліціях, прокуратурах і судах - скрізь на посадах примітивні горбатюки! Тупі, російськомовні вівці й барани, дебільне стадо, що не вірить в нашу Віру, яке не має в серці України, їх розум не наповнений Ідеологією українства...

А де нам взяти українських патріотів, коли посад в державних органах набагато більше, ніж націоналістів в Україні?

За Совка цю функцію - ідеологія держави - виконувала КПСС, комуністична партія Союзу. Тож замінимо Компартію на Міністерство, Комітет чи іншу Установу суцільних патріотів, бубенчиків, націоналістів!

І от умовному Горбатюку потрібно посадити умовного Бубенчика. Не чекаючи, коли суспільство збуриться, Горбатюку державний орган Ідеології говорить: "Ти що, дурень? Не чіпай Героя Революції!". І горбатюки навіть і Підозри не готують...

І буде тиша й спокій в Україні!

Примітка:
Допис писався, коли Бубенчик був затриманий, під вартою. Чекаємо на рішення суду щодо запобіжного заходу Герою.

05 квітня 2018 року