Перекласти (Translate)

05 квітня 2017

НАСТУПНЕ ПОКОЛІННЯ УКРАЇНЦІВ ВОЮВАТИМЕ ЗА МОСКВУ! (ВЕЛИКА УКРАЇНА - БУДЕ!)

НАСТУПНЕ ПОКОЛІННЯ УКРАЇНЦІВ ВОЮВАТИМЕ ЗА МОСКВУ!
(ВЕЛИКА УКРАЇНА - БУДЕ!)*

* Допис 11 червня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Чи не єдиний раз, коли я згоден з речником імперської Росії, радником імперського президента Путіна - Глазьєвим.
Коли почати мислити, як ворог, уявивши, що б треба зробити, якби було: Україна - це Росія, а Київ - це Москва, то іншого шляху для Кремля немає!
Нас треба бомбити!
І бомбити нещадно!
Вже зараз!
Бо за півроку буде пізно (Глазьєв)!
Тому я згоден з Глазьєвим.
Точніше, з його страхами.
Але я знаю, що маховик Історії не зупинити!
Уся логіка розвитку подій, навіть не після 2-го Майдану, а від Біловезької Пущі (Угоди про знищення Радянського Союзу), поступово, інколи повільно, але неспинно веде світ до нової геополічної реальности - створення Великої України!
І не має значенняння як називатиметься майбутня наддержава зі столицею у Києві - Українська імперія чи УССД (Українська Самостійна Соборна Держава), хоча я є прихильником назви Національний Гетьманат.
Головне, що пік могутности для Росії вже минув.
Критичне нагромадження поразок Москви рано чи пізно переросте у нову геополітичну якість і реальність.
Цей процес уже почався і його не зупинити!
За часовими мірками життя людини можемо не бачити цих поступових змін.
Але в масштабах кількох поколінь, краще - століть, спостерігаємо цілком очевидні для мислячої глобальними категоріями людини: ми є свідками занепаду Росії!
Святе місце порожнім не буде - говорили у середні віки щодо посади Папи Римського.
Тобто, все одно на папський трон буде когось обрано.
Тому після розвалу Росії світ не зможе допустити анархії й безладдя на нових безмежних територіях.
І саме близьке географічне розташування до Росії і Москви надасть нам радо схвалене Європою право на приєднання цих територій до України, утворивши нову геополітичну реальність - Велику Україну-Гетьманат!
Ми просто приречені іти на Схід - саме після того, коли нас прийме до себе Захід!
І тому завоювання й упокорення Росії - є завданням наступних поколінь!
Глазьєв все це чітко бачить і розпачливо волає: Знищіть нашу майбутню смерть!
Але вже пізно.
Потяг не спинити!
Тому майбутнє покоління українців воюватиме за Москву!
Воюватиме не за її звільнення від чужих загарбників чи задля накинення національної ідеології.
Ніколи москалі не сприймуть віри українців в Націю!
Воювати за Москву ми будемо лише для того, щоб її знищити!
А заразом - і Петербург.
"Київ - мати міст руських. Зруйнуймо вщент самозванців - Пітер і Москву!" (Андрій Якименко (c), 2007).
Зруйнувати ці міста украй потрібно, за прикладом як Рим ущент понищив Карфагена!
"І зробимо на тих місцях озера!" (Богдан Якименко (c), 2014).
Я щасливий тим, що доля дала мені можливість жити під час народження Нової ери людства!
Наші померлі предки, на жаль, не відчували цього щастя...
Але без них - без "мертвих і живих, і ненароджених" (Тарас Шевченко) ми ніколи б не відчули цих емоцій!
Без них - минулих поколінь - і не було б тепер в нас України.
Це означає, що Велика Україна - буде!!

ВАС НАЇБАЛИ! ГЕТЬ В РОСІЮ!

ВАС НАЇБАЛИ! ГЕТЬ В РОСІЮ!






Полюбляю реп. Он реп від Дмитра Хмари "Слава Нації! Смерть ворогам!" чого вартий (https://www.youtube.com/watch?v=V8N5pYu7eUA)! Хоч в атаку з ним рушай!

І от на просторах Ютюбу мені випадково вигулькнув російський патріотичний (патріотичний до Росії) реп... Ну, друзі, це ж просто жах! Що не слово - то жахлива кацапська лайка, яка за контекстом пісні й віршів є нормальним для москалів текстом! Ні, москалі матюками не лаються, їй-богу! Вони матюками розмовляють!

Ось, вибрав деякі "патріотичні перДли" з цього москальського репу:

"Рэп про Украину Запрещенное видео НАС НАЕБ@ЛИ
- повсюду ГОНЯТ: вот-вот начнется война
- по телеку КАКОЙ-ТО ХУЙ объявил мобилизацию (Порошенко)
- они, ЗАСРАНЦЫ, там не могут поделить власть
- Янык СЪЕБАЛСЯ, других уйти заставили - этот типа президент ЛЫСЫЙ МАСОНСКИЙ ШАКАЛ (Турчинов)
- НЕОНАЦИСТА окрестили в президенты (Порошенко)
- эти УРОДЫ выпустили СУКУ Юлю (Тимошенко)
- так выпускайте тогда всех, А ХУЛИ
- ЧЁРНЫЙ ЁБАНЫЙ КОВБОЙ (Барак Обама)
- нас НАЕБАЛИ, очнитесь, братья-славяне!".

Ну, співає так, як і розмовляє, цей артист...

Та опустімо ідеологію! І так нам видно, що то москальська "дума й пісня". Зауважмо рівень цієї молодіжної російської "культури"!

Ні-і-і, друзі! Ніяка Росія! Ніяких родичів і "братів-словян"! Ніякої дружби, газу, спільної історії, війни і язика! Нічого нам від москалів не треба!

Геть від Москви (Хвильовий)! Геть! Зубами, голими руками, нігтями викопати рів уздовж кордону, як Ярославів Вал у Києві від печенізької орди! Обірвати всі звязки! Розірвати все рідство з родичами із Росії! Забути дружину-москальку і дітей, якщо не зумів їх виховати українцями! Залишити вмираючих батьків в Росії! Продати чи покинути усе своє майно! І - геть подалі від Росії! Нехай здихають там, обвішані своїми скріпами!

Тільки так ми зможемо здолати москалів.

А в коментарях я написав під цим москальським репом, трохи взявши в чехів з 1968 року: "Вас наебали, это правда! Русский Иван! Иди домой! Водки нет!"

На світлинах:
1. Екранознімок з ролика. Російський танк на вулицях Донецька. На танку - намальований георгіївський (колорадський) прапор.
2-5. Коментарі до ролика.

04 червня 2016 року

ВИДАЛЕНО, БО ТІСНО

ВИДАЛЕНО, БО ТІСНО

Кацапська соцмережа "МирТесен" видалила мою обліковку. Все, нема там мого профілю, моїх матеріялів.  Кажете, СБУ попереджало, щоб українці не відкривали на російських ресурсах своїх сторінок? Правильно кажете.

Неодноразово читав ці попередження від СБУ. Але, по-перше, я ще до попередження мав низку профілів на соцмережах, у тім числі російських. І на всіх своїх соцмережах я повторно публікую однаковий свій матеріял (тому приблизно скрізь у мене все в повторі). По-друге, от саме мені читати російські соцресурси можна! Багатьом із пересічних українців російські сайти читати небезпечно, бо заразно. А мені читати можна: до мене не пристає кремлядський мислевірус. Я давно отримав щеплення під назвою Націоналізм!

Крім того, що, як на дивно, на російських соцмережах досі бачу повно українських громадян, яких мої статті і дописи з коментарями таки ведуть на український простір світла, я з дописів від москалів отримую картину їхнього уявлення про світ, а це дає мені ідеї для моїх статтей. Також, признаюся, що інколи я кидаю і москалям поживу. Зайду на їхній спір, вкину українську думку про подію і з насолодою дивлюся, як вибухає їхній мозок! До речі, жодного розумного, нехай навіть побудованого на російських цінностях та ідеології, спростування моїх аргументів я не зустрічав. Тупе мичання про хохлів, "ми вас всєх в пєпєл" і "дєдамі нєдорєзанних бєндєр дорєжут внукі" - та й по всьому!

Мій профіль видалено з "МірТєсєн" і це - відмінність від Фейсбука! Ми часто-густо докоряємо Фейсбукові за його блокування аж на тридцять днів за якийсь допис. Але Фейсбук не видаляє обліковок, тільки допис. Принаймні, я ще на Фейсбуці, ги. А москалі обгородилися завісою, залізною, якщо хто памятає. Тому й варяться у своїх щях.  Отож, в "МірТєсєн" мене вже немає. І поки що я не горю бажанням знов там бути. Будемо вважати, що там зі мною москалям затісно, ги.  Подаю той мій коментар в обговоренні назви київського аеропорту (як відомо, переміг Мазепа), який (коментар) призвів до видалення москалями-адміністраторами моєї обліковки з соцмережі "МирТесен" та всіх матеріялів. Писав я, звісно, російською, бо сперечався ж з москалями, ги.

Публікую це все тому, що це - Ідеологія, а не просто марнування часу.

Андрій Якименко, МірТєсєн:
<<Ха-ха-ха! Да-а-а уж... (с)Киса Воробьянинов. Одна дура хочет на танке приехать. Ха-ха-ха! Ты хоть велосипед водить умеешь? На танке она едет. :))) Вон ваши буряты уже приехали на Восточный Донбасс. И уехали - в рефрижераторах под "погоду" в минус 20-ть! :))) Главное, свинячие мозги кацапни вот так и решают НАУЧНЫЙ спор! Танками. Сначала садят в Гулаги генетиков-кибернетиков, а потом репу чухают: почему ракеты падают? Ха-ха-ха! Другой топором машет... В 21-м веке! Что, Искандеры уже не смеются, да?
Но, главное, как я и предполагал: никакого научно-исторического аргумента! Всё такая ж песенка на тот же лад: медаль Иуды, предатели, вас вымажут в говне... :)))) Ты хоть в Интернет зайди, почитай вчерашние события в Варшаве, умок! НАТО вас вываляет в говне, ото вываляет!
"Они (мы, то есть) доскакались"? Ха! Да, мы наскакали ВАМ очень хорошо: падение рубля, доллар вверх, санкции, трактором по фруктам и сырам, стрелять нацгвардии по людям, "в-крыму-ещё-в-июле-не-сезон", удобрения под номером 200 на Восточном Донбассе (привет, вастамнету!) и т.д. ЕЩЁ ПОСКАКАТЬ? Дураки, меняйте пластинку! Скучно же. Вот, поймите, какой же Мазепа предатель, когда он хотел отделить Украину от Московии? Напоминаю, имени Россия тогда ещё не было! Вы так и теперешнего нашего президента Порошенка предателем назовёте? Ха-ха-ха! Ну, и называйте, нам какое дело? Почему же все наши гетманы-президенты предатели? А-а-а! "Предали" Петра? Дак, это ж хорошо, что "предали"! Вообще-то мы не считаем, что Петра предали. Петр ваш - дурак, гопник, хулиган и насильник. Как же такую мразь можно предать, поймите вы наконец! Это просто Петру Мазепа хотел подсрачника дать, жаль, в 1709-м не вышло... Зато сейчас вышло! И вот по аналогии: кого предал Порошенко? Путина, что ли? Допёрло вам, наконец-то, москали? Нет никакого предательства! Просто, дали в рыло, в пьяную московскую морду "братскому" народу. Чтоб рыло своё в наш двор не совал! Ха-ха-ха! Вот видите, как всё просто?>>.

На світлинах: Мене видалено, ну й біс із ними!

10 липня 2016 року

БАТЬКО Й СИН

БАТЬКО Й СИН

Архівне.
3,5 роки тому.
25 грудня 2012 року.
Батько й син.
Місто Дніпропетровськ (тодішня назва), нині місто Дніпро, у майбутньому - місто Січеслав.
Головний корпус ДНУ - Дніпропетровського Національного Університету.

На світлинах:
1. Андрій Якименко (батько), 47 років (тоді).
2. Богдан Якименко (син), студент ДНУ, 18 років (тоді)

29 червня 2016 року

ПСИХІАТРІЯ ТУТ БЕЗСИЛА...

ПСИХІАТРІЯ ТУТ БЕЗСИЛА... *

* допис 24 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Народний депутат з Дніпропетровська Олег Царьов - просто геній з ФБ-публікацій.
Не встигнеш прочитати один його висер, як з'являється інший.
Політичний понос чи що?
І справа не в тому, що набрати на клавіятурі текст допису займе більше часу, ніж зібрати фактичний матеріял для публікації, що, до речі, вказує на відмінну роботу його помічників.
Справа в тому, як цей агент ФСБ і 5-та колона Москви в Україні намагається вибілити злочини Режиму.
Суспільство обурене невиправданою жорстокістю Беркуту, викраденням, побиттям, навіть убивством активістів Майдану і Автомайдану.
Маємо обґрунтовані твердження, що деякі кричущі жорстокості та вбивства здійснюються російськими "ескадронами смерти", на кшталт тих, що "працювали" в Чеченії.
Тому Москва поставила своєму агентові Царьову завдання кинути тінь підозри у цих злочинах на активістів Майдану й Опозиції.
Але придумати, що з київських трупарень (моргів) "майдануті" ВИКУПОВУЮТЬ ТРУПИ за 2-3 тисячі доларів "за штуку".... може тільки хворобливий фантазер Царьов.
Або його російські хазяї.
Теж невиліковно хворі, до речі.
ХТО МАЄ СУМНІВ, ЩО РЕЖИМ, ЯКИЙ СЛУЖИТЬ МОСКВІ, ЗДІЙСНЮЄ ПОЛІТИЧНІ ВБИВСТВА, А ЗВИНУВАЧУЄ В ЦЬОМУ ОПОЗИЦІЮ?

ПО-РУССКІ, ТАК ПО-РУССКІ!

ПО-РУССКІ, ТАК ПО-РУССКІ! *

* допис 18 лютого 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Хочешь по рузьки?
Зона АТО. Наші дні. На блок-пості стоїть вусатий укр зі свинцевими очима, який вже другий рік на війні.
Тут до посту підвалює крутецький джипяра, за кермом сидить молодий, борзий чувак в спортівному костюмі, курить дорогу сігарєтку, в салоні волає шансон, а поруч на передньому сидінні возлєжит модна губастінька тьолка в лисячому полушубку.
Укр зупиняє джипа і на всякий случай удобніше поправляє автомат.
Укр (ввічливо, але сухо):
- Доброго дня! Вийдіть з машини і покажіть документи, будь ласка.
Чувак (ах*євшим голосом):
- Чьобля?! Шо ти сказал? Ніпанімаю... Павтарі!
Укр (строго):
- Вийдіть з машини і покажіть свої документи! Будьте ласкаві...
Чувак (кривляючись):
- Танубля... Ніпанімаю я вашу мову. Будьтє што?!
Укр (тихо, льодяним голосом):
- Шановний водій, будьте ласкаві, вийдіть з машини і пред'явіть документи...
Чувак (нагло):
- Ооо, шановний, гии... Ета как?! Карочє, ваєнний, я вашу мову бидляццкую ніпанімаю, гаварі па русскі!
Укр (спокійно):
- Добре, хочеш по-русскі, не вопрос!
Боєць передьорнув затвор автомата, різко відчинив дверцята джипа, схопив за загривок ахуєвшого водятєла і одним ривком витяг його з-за керма. Потім мовчки завалив його мордою в грязюку, наступив бєрцаком на спину і приставив дуло автомата до потилиці.
Укр:
- Документи, ссука! Рахую до трьох і стріляю без попередження після слова "три"! Па русскі, падло, буде тобі па русскі...
В салоні все так же волає шансон, тьолка абсолютно равнодушна до проісходящого, вона демонстратівно відвернулася в інший біу і мовчки курить у відчинене вікно. Чувак обісцявся і плаче, просить не вбивати, протягуючи солдату лопатнік з документами і пачкою різних купюр в ньому, а холодне зимове сонце з цинічною усмішкою спокійно споглядає за цим дійством з блакитного, холодного неба..."

https://plus.google.com/112567867759708024059/posts/8LuQL3wa4Ru

ЄФРЕМОВ ПЕРШИЙ. КОРБАН ДРУГИЙ

ЄФРЕМОВ ПЕРШИЙ. КОРБАН ДРУГИЙ*

* допис 15 лютого 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Як пам'ятаємо, улітку-2014, коли голова Держкомзему Рудик приїхав до Дніпропетровська призначати нового голову Дніпропетровського обласного комітету земельних ресурсів, то він був викрадений, побитий, принижений ПриватБатальйоном Дніпропетровської ОДА і, як стверджував сам Рудик, у підвалі облдержадміністрації його навіть допитував сам заступник голови ОДА Геннадій Корбан.

Перед цим ганебним злочином, вчиненим проти київського урядовця Державного комітету (!), Сергій Рудик відвідав у шпиталі, лікарні поранених у зоні АТО українських бійців, роз'яснював їм нове законодавство про безкоштовне надання усім учасникам АТО земельних ділянок, що було розроблено Держкомземом (не ОДА!).

Отака "піар-реклама" ("реклама" законодавства? маячня!) не сподобалася ПриватнійОДА - Коломойському (голові ОДА), Корбану (заступникові голови ОДА) та іншим, "і прімкнувшім к нім", як-от Андрію Денисенку (нині народний депутат), котрий теж брав ганебну й підлу участь у паплюженні київського урядовця на прес-конференції, миттю скликаній того ж дня, щоб звести наклепи на Рудика, що він регіонал (насправді свободівець), що він корупціонер (сучі ж брехуни!), що Рудик добровільно пішов служити за виписаною Корбаном "повісткою" у зону АТО (повістки видає військовий комісар!), навіть поїв там солдатської каші, що Рудика вже відвезли на фронт (насправді ніхто його нікуди не возив) і т.д.

Ну, такої ганьби, якої наклав на себе дніпропетровський "національний" активіст Андрій Денисенко, йому, мабуть, не змити довіку!
Використали тебе, Андрію, як аптечну ґумову штуковину!..

А от щодо Коломойського і Корбана - окрема річ.
Звісно, їм як кістка в горлі - був цей приїзд земельного урядовця зі столиці!
Ще чого!
Забере ж він усю "славу" від ДніпроОДА!
Це ж учасники АТО повинні знати, що лише ПриватКоманда (і лише вона!) розробляє всеукраїнські закони, роздає землі, рятує Україну!

От тому і вчинено було із Рудиком весь цей цирк і фарс (прес-конференція та інше), оббріхування, побиття і викрадення, тобто злочин.

Інтелекту у ПриватКоманди - майже нуль!
Як писалось в Інтернеті: "Усе, до чого докладають рук Беня й Гена, перетворюється на рейдерську атаку".
Ну, такий у "рятівників країни і усього світу" інтелект!
Інакше мислити вони не вміють...

Єфремов теж вважав себе непотопельним.
Шокін, генеральний прокурор, думає інакше.

Не маю сумніву, що злочин з Рудиком теж колись завершиться судом.
Корбан піде другим.
Недаремно ж Корбан так боїться слідчого, що навіть слід було зорганізовувати групу депутатів, медійний фарс в обласній прокуратурі, наїзди на Федика (тодішній облпрокурор), щоб заявити (не на протокол же!), що хоче спілкуватися з генпрокуратурою!

Ну, що ж...
Новий генпрокурор чекає в кабінеті...

... А щодо землі захисникам Вітчизни - читайте.
Землю Київ, який єдиний видає закони (не провінція ж дніпропетровська!) надасть усім Героям і членам їх сімей!

"Станом на 14 лютого територіальні органи Держземагентства спільно з органами місцевого самоврядування надали дозволи на розроблення землевпорядної документації щодо відведення учасникам АТО та членам родин загиблих на сході України військовослужбовців 13,896 тисяч земельних ділянок.
Про це йдеться у прес-релізі Держземагентства".