Перекласти (Translate)

05 квітня 2017

ВАС НАЇБАЛИ! ГЕТЬ В РОСІЮ!

ВАС НАЇБАЛИ! ГЕТЬ В РОСІЮ!






Полюбляю реп. Он реп від Дмитра Хмари "Слава Нації! Смерть ворогам!" чого вартий (https://www.youtube.com/watch?v=V8N5pYu7eUA)! Хоч в атаку з ним рушай!

І от на просторах Ютюбу мені випадково вигулькнув російський патріотичний (патріотичний до Росії) реп... Ну, друзі, це ж просто жах! Що не слово - то жахлива кацапська лайка, яка за контекстом пісні й віршів є нормальним для москалів текстом! Ні, москалі матюками не лаються, їй-богу! Вони матюками розмовляють!

Ось, вибрав деякі "патріотичні перДли" з цього москальського репу:

"Рэп про Украину Запрещенное видео НАС НАЕБ@ЛИ
- повсюду ГОНЯТ: вот-вот начнется война
- по телеку КАКОЙ-ТО ХУЙ объявил мобилизацию (Порошенко)
- они, ЗАСРАНЦЫ, там не могут поделить власть
- Янык СЪЕБАЛСЯ, других уйти заставили - этот типа президент ЛЫСЫЙ МАСОНСКИЙ ШАКАЛ (Турчинов)
- НЕОНАЦИСТА окрестили в президенты (Порошенко)
- эти УРОДЫ выпустили СУКУ Юлю (Тимошенко)
- так выпускайте тогда всех, А ХУЛИ
- ЧЁРНЫЙ ЁБАНЫЙ КОВБОЙ (Барак Обама)
- нас НАЕБАЛИ, очнитесь, братья-славяне!".

Ну, співає так, як і розмовляє, цей артист...

Та опустімо ідеологію! І так нам видно, що то москальська "дума й пісня". Зауважмо рівень цієї молодіжної російської "культури"!

Ні-і-і, друзі! Ніяка Росія! Ніяких родичів і "братів-словян"! Ніякої дружби, газу, спільної історії, війни і язика! Нічого нам від москалів не треба!

Геть від Москви (Хвильовий)! Геть! Зубами, голими руками, нігтями викопати рів уздовж кордону, як Ярославів Вал у Києві від печенізької орди! Обірвати всі звязки! Розірвати все рідство з родичами із Росії! Забути дружину-москальку і дітей, якщо не зумів їх виховати українцями! Залишити вмираючих батьків в Росії! Продати чи покинути усе своє майно! І - геть подалі від Росії! Нехай здихають там, обвішані своїми скріпами!

Тільки так ми зможемо здолати москалів.

А в коментарях я написав під цим москальським репом, трохи взявши в чехів з 1968 року: "Вас наебали, это правда! Русский Иван! Иди домой! Водки нет!"

На світлинах:
1. Екранознімок з ролика. Російський танк на вулицях Донецька. На танку - намальований георгіївський (колорадський) прапор.
2-5. Коментарі до ролика.

04 червня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: