Перекласти (Translate)

18 грудня 2019

ЯК АДВОКАТ АДВОКАТОВІ КАЖУ...

ЯК АДВОКАТ АДВОКАТОВІ КАЖУ...

Блогер Антон Ходза, закликаючи підписати проти Медведчука петицію, що на сайті президента України, додав: "Медведчука - нахуй!".

Я підписав петицію про позбавлення звання "Заслужений юрист України" адвоката Віктора Медведчука, він же кум Хуйла, він же наволоч і падло, він же антидержавна гнида, він же той, хто допоміг прокуророві й суду фактично засудити поета Василя Стуса на смерть (ми пам'ятаємо як на кримінальному суді проти Стуса адвокат Медведчук допомагав совіцькому кривосуддю).

Кримінальну справу проти киянина Стуса розпочато було 13 травня 1980 року. Заарештовано поета 15 травня 1980 року. Судовй вирок оголошено 2 жовтня 1980 року: 10 років ув'язнення і 5 років заслання.

Адвокатом на процесі у Стуса був Медведчук. Василь Стус був проти Медведчука, відчувши його підлу вдачу ще у слідчому ізоляторі, куди до підсудного Стуса один раз прийшов був адвокат Медведчук. Але суд, попри заперечення Стуса, залишив адвоката Медведчука його захисником. На судовому процесі Медведчук ніяк не захищав свого підзахисного. І навіть... визнав за Стусом вину перед тодішньою радянськью владою, погодився з прокурорською кваліфікацією "злочинів підзахисного", хоча сам Стус в суді свою провину заперечував!

Відкиньмо те, ким є сьогодні Медведчук і Стус. Тоді, у 1980 році, це був звичайний адвокат і звичайний "рецидивіст"- поет, якого судили за політичною статтею. Медведчук мав був просто професійно виконати свою роботу, свій обов'язок як адвоката захищати на суді підзахисного. Медведчук (як згодом ми узнали, був агентом КҐБ на псевдо Соколовський) просто "допоміг" радянському суду своїм підтакуванням прокурору...

...Стус помер 4 вересня 1985 року у віці 47 років у табірному карцері у Пермському краї Росії. А Медведчук, якому нині 65 років, ще, падло, живий...

Ось чому я вимагаю теж позбавити цього "адвоката" насправді не заслуженого звання "Заслуженого юриста України".

І як адвокат адвокатові я цьому "колезі" теж кажу: "Медведчук, пішов ти нахуй!".

Додатки:
Петицію я підписав. Петиція уже набрала 25 тисяч підписів. Тепер Зеленський мусить дати відповідь народу - він, Зеленський, в справі Стуса Президент чи такий же препиздент, як адвокат з Медведчука!

18.12.2019
©Андрій Якименко