Перекласти (Translate)

27 листопада 2023

ПАПСЬКА МОБІЛІЗАЦІЯ

ПАПСЬКА МОБІЛІЗАЦІЯ

Вже всім зрозуміло, що мобілізацію в Україні провалено, на жаль. На Росії мобресурс як мінімум утричі більший. Наша влада (Президент, Верховна Рада, Рада нацбезпеки й оборони) сушать голову де взяти для ЗСУ військовиків.

Путін на Росії випускає з тюрем ґвалтівників, убивць, садистів і дегенератів - щоб добровольцями ішли на фронт. Звісно, багатьох ми вже утилізували в український чорнозем. Але чимало вже в Росії випадків, коли довічники-убивці, перебувши рік-пів-року на війні, отримали від Путіна помилування і свободу й повернулися в свої краї... знову убивати, вже своїх...

Льотчик-інструктор та експерт, полковник ЗСУ в відставці Роман Світан, з яким я згоден, каже, що мобілізацію нам треба замінити рекрутингом, тобто пропагандою служити в ЗСУ, Теробороні тощо, з підкріпленням грубою зарплатою. Тоді до військкоматів будуть черги, стверджує Світан. Підтримую!

Нагадаю, що навіть до УПА була мобілізація. Це ж примусова дія!

Нам треба державною силою оточувати села і райони міст, базари й ресторани з клубами і всіх, кому вже 18 років і менше 70-ти (!), загнати у столипінські вагони - і на фронт! Таке я бачив у радянському кіно.

Не згодні? Суспільство не дозволить? Влада забоїться це зробити? Тоді - рекрутинг, пропаганда і платня!!

А також... прощення гріхів злочинцям, злодіям, хабарникам, ґвалтівникам, убивцям! Прощення гріхів і злочинів - за свою кров, пролляту на війні за Україну! Ну, як штрафбат з заґрадотрядами у Другу світову війну! Пам'ятаєте сталінський наказ № 227 "Ані кроку назад!" перед Сталінградом?!

Прощення гріхів і злочинів покидькам суспільства - дія не нова. Ще Папа римський цим "грішив".

На Клермонському соборі (місто Клермон, Франція) сьогодні, 27 листопада, але у 1095 році, Урбан 2-й, понтифік римський, простив гріхи всім нечестивцям:

«Всім, хто йде туди [на Палестину в 1-й Хрестовий похід проти невірних сарацинів, тобто мусульман], в разі їхньої смерти буде відпущення гріхів. Нехай ті люди, що звикли воювати проти своїх одновірців-християн, виступлять у бій проти невірних і здобудуть достатньо трофеїв. Земля та тече молоком і медом. Так нехай воїном стане той, хто раніше був грабіжником, бився проти братів і одноплемінників! Хто жив тут у прикрій бідності, там стане багатим!»
(Урбан 2-й, Папа римський, 27 листопада 1095 року, наприкінці Клермонського церковного собору, Франція, закликаючи всіх християн до 1-го Хрестового походу).

Ходімо й ми у Перший Національний Похід проти москалів!
Всім буде прощення гріхів, крадіжок, зґвалтувань, пограбувань, убивств - за те, що ви вб'єте рашистську наволоч по всьому світу!!

На світлині:
Картина 1835 року "Папа Урбан 2-й закликає до Першого Хрестового походу на площі Клермона", італійський художник Франческо Гайєц (Francesco Hayez), роки життя 1771-1882. Міланський художній музей, Італія.

27.11.2023
©Андрій Якименко