Перекласти (Translate)

07 травня 2024

ФАЛЬШИВИЙ БАНДЕРІВЕЦЬ

ФАЛЬШИВИЙ БАНДЕРІВЕЦЬ

"В майбутньому фашисти називатимуть себе антифашистами" (с). Це висловлювання приписують британському прем'єрові Черчиллю.

У нас в Україні чомусь досі ще живе такий же фашист чи антифашист (різниці нема, бо це гнида в одній особі), тобто мерзота і хамелеон, котрий перефарбовується залежно від політичної кон'юнктури.

Це - паскуда з погонялом Філя, або за українським пашпортом (не маю сумніву, що десь у задній кишені, під сракою, в нього гріється ще й пашпорт Ізраїлю) - Боріска Філатов, міський голова Дніпра-міста.

Російські пропагандистські блогери на повному серйозі називають Філатова бандерівцем. Радше, це Філатов собі приписує "дружбу та особисте знайомство з генієм людства - Степаном Бандерою", а російські соцмережі рознесли це болотне смердіння по світу.

Ну, насправді дружбу і знайомство з Бандерою Філатов ще собі не приписав, то буде згодом, лиш чекайте. Але генієм Бандеру вже почав називати Філатов.

Я навмисне підкреслив - називати. Визнавати (у серці і душí) Бандеру генієм Філатов ніколи не стане. Запам'ятайте моє слово!

А "Я перечитав усього Бандеру!" (с) - це стане Філатівським крилатим висловом. Подібно, як у Черчилля. А я б сказав - як у товаріща Бивалого із радянського кінофільму "Волга-Волга". Пам'ятаєте Бивалівське: "Я знайомий із самим Шульбертом!"? Ну, тобто з австрійським композитором Шубертом. Котрий давно помер (як і Бандера) і не може заперечити Бивалому-Філатову.

Син Богдан кинув мені на telegram "геніяльну" Філатівську думку про Бандеру, якого всього (!) Філатов перечитав "ще 9 років тому" (!), тобто, ще в 2015 році...

Я відповів:

«Філатов - дегенерат і брехло.
Навіть я, український націоналіст і державник, усього Бандеру не перечитав (та хоча б тому, що його всього ще не надруковано), а цей баран свистить, що він "перечитав усього Бандеру"! Ну, от же ж падлюка яка! Ще вчора ця гнида російську мову скрізь тицяла, сепарів і зрадників, а не патріотів ("городскіхъ сумашедшихъ", як їх обзивав Філатов) на роботу брала (кримський суддя-сепар Чорнобук, призначений ним ближче до Філатова в міськраду, чого вартий!), у лютому 2022 року схиляв працівників і депутатів міськради до здачі міста москалям, а тепер, диви, і він теж - бандерівець! Ага, бандерівець, диви який...
А як москалі Дніпро-місто окупують, то ця тварюка перша ж у косоворотці й з хлібом-сіллю перед Путлером вийде і кинеться йому до ніг черевики лизати! Вішати таких фальшивих "бандерівців" треба! Вішати, різати й топити у калюжах! Бандерівець, диви!.. От же ж лайно смердюче!! Виродок!»
(с)Андрій Якименко, telegram-коментар, 05.05.2024.

"Антибандерівці згодом наречуть себе бандерівцями"...
(с)Андрій Якименко.

©Андрій Якименко
07.05.2024