Перекласти (Translate)

09 січня 2016

ПОНАД ПІВТОРИ ТИСЯЧІ

ПОНАД ПІВТОРИ ТИСЯЧІ

Понад півтори тисячі (1500) - це кількість переглядів на сьогодні мого блогу за адресою http://yakymenko.blogspot.com/.


Ще 2013 року відкрив собі блог-сайт за Gmail-адресою, але не мав часу для ведення блогу. Власне, й нині не так веду свій блог, як повторюю у ньому свої дописи із соцмереж.

Як я уже писав, моя мета - поширення Ідеології та Віри в Націю в своїй інтерпретації. Сподіваюся, що решта сект і їхніх апокрифів, яких багацько розплодилось нині, просто відпадуть із часом, зміцнивши мою Віру в Націю, як у Верховне Божество. Крім того, я у блозі й соцмережах інколи описую своє життя, якщо кому цікаво буде.

Блог на Google-сервісі цікавий тим, що майже все ви можете оздобити й оформити як самі знаєте, і ніякий Facebook  вам не указ. Особливо після внесення останніх і чудових змін у форми ведення дописів у блозі.

Мені сподобалося мати ніби власний простий, розумний, файний та інтуїтивний за функціями сайт. Я поставив у блозі опцію підписки на мої дописи та деякі інші цікавості.

Пропоную й вам цей чудовий ресурс від Google - блог на blogspot.com!

09 січня 2016 року

ВИЙНЯТОК

ВИЙНЯТОК

Наше суспільство, як правило, чоловіків вважає прикладом мужности, а жіночність належить, мовляв, лише жінкам. Підкреслюю слово "як правило". Існують і вийнятки. Маю свіжий приклад, якого додаю.

На світлинах: Надія-мужчина і Корбан-дівчина.

09 січня 2016 року





ЙОГО КАМПФ НЕ ЗУПИНИТИ! Видано "Mein Kampf" ("Моя боротьба")

ЙОГО КАМПФ НЕ ЗУПИНИТИ!
Видано "Mein Kampf" ("Моя боротьба")

Настане час, коли "Майн Кампф" ("Mein Kampf") вивчатимуть у школах й вишах України та усього світу.

Хоча для України як держави Гітлер виявився ворогом і навіть ув'язнив Бандеру до концтабору (через непорозуміння, та згодом він пошкодував про це), все ж ідеологію "Майн Кампф" буде піднесено у нас на рівень донцовського "Націоналізму" чи шевченкового "Кобзаря"!

Вперше за останні 70 років у Німеччині було перевидано "Mein Kampf".

Після Другої світової війни перевидання цього Маніфесту вождя німецького народу Гітлера-пророка було заборонено в Німеччині і не через ідеологію цього твору, а з правових підстав: діяли авторські права на книгу. Але нині термін дії авторських прав закінчився і видавці вже нічим не обмежені.

Нове видання, супроводжуване коментарями, належить мюнхенському Інститутові сучасної історії. Починаючи з п’ятниці, 8 січня 2016 року, "Mein Kampf" можна купити у крамницях Німеччини. Наклад книги 4000 примірників. Це небагато для такого Твору. Лише на 50 000 примірників менше, ніж у 1930 році (54 000 примірників), коли Гітлер ще не здобув влади. Але перший крок вже зроблено!

Видавці стверджують, що метою перевидання є розвінчання нацистської пропаганди. Але це те ж саме, як би Біблію видавали в Ісламській державі (ІД) замість Корану! Рано чи пізно немусульманська віра похитне чи послабить ортодоксальний ісламізм! Тому за тримання Біблії удома в ІД існує лише єдине покарання - смерть. Але не в толерантній і старій Європі!

Деякі представники жидівської громади у Німеччині вже схвально зустріли цей тираж "Майн Кампфу" з науково-осуджуючими коментарями мюнхенського Інституту. А даремно! За Совітів громадяни між рядків "Правди" і комуністичних газет завжди брали правдиву, не газетну, інформацію про тодішнє життя.

Тому ми схвалюємо видання "Майн Кампфу"! Очікуємо його перекладу українською мовою, як це нарешті здійснено з Кораном (уже видано український переклад "біблії ісламу").

Російськомовний переклад "Майн Кампф" можна замовити в інтернет-крамницях. Google у поміч!

Heil Hitler! Слава Україні!

08 січня 2016 року