Перекласти (Translate)

09 січня 2016

ЙОГО КАМПФ НЕ ЗУПИНИТИ! Видано "Mein Kampf" ("Моя боротьба")

ЙОГО КАМПФ НЕ ЗУПИНИТИ!
Видано "Mein Kampf" ("Моя боротьба")

Настане час, коли "Майн Кампф" ("Mein Kampf") вивчатимуть у школах й вишах України та усього світу.

Хоча для України як держави Гітлер виявився ворогом і навіть ув'язнив Бандеру до концтабору (через непорозуміння, та згодом він пошкодував про це), все ж ідеологію "Майн Кампф" буде піднесено у нас на рівень донцовського "Націоналізму" чи шевченкового "Кобзаря"!

Вперше за останні 70 років у Німеччині було перевидано "Mein Kampf".

Після Другої світової війни перевидання цього Маніфесту вождя німецького народу Гітлера-пророка було заборонено в Німеччині і не через ідеологію цього твору, а з правових підстав: діяли авторські права на книгу. Але нині термін дії авторських прав закінчився і видавці вже нічим не обмежені.

Нове видання, супроводжуване коментарями, належить мюнхенському Інститутові сучасної історії. Починаючи з п’ятниці, 8 січня 2016 року, "Mein Kampf" можна купити у крамницях Німеччини. Наклад книги 4000 примірників. Це небагато для такого Твору. Лише на 50 000 примірників менше, ніж у 1930 році (54 000 примірників), коли Гітлер ще не здобув влади. Але перший крок вже зроблено!

Видавці стверджують, що метою перевидання є розвінчання нацистської пропаганди. Але це те ж саме, як би Біблію видавали в Ісламській державі (ІД) замість Корану! Рано чи пізно немусульманська віра похитне чи послабить ортодоксальний ісламізм! Тому за тримання Біблії удома в ІД існує лише єдине покарання - смерть. Але не в толерантній і старій Європі!

Деякі представники жидівської громади у Німеччині вже схвально зустріли цей тираж "Майн Кампфу" з науково-осуджуючими коментарями мюнхенського Інституту. А даремно! За Совітів громадяни між рядків "Правди" і комуністичних газет завжди брали правдиву, не газетну, інформацію про тодішнє життя.

Тому ми схвалюємо видання "Майн Кампфу"! Очікуємо його перекладу українською мовою, як це нарешті здійснено з Кораном (уже видано український переклад "біблії ісламу").

Російськомовний переклад "Майн Кампф" можна замовити в інтернет-крамницях. Google у поміч!

Heil Hitler! Слава Україні!

08 січня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: