Перекласти (Translate)

22 серпня 2018

ЛЮБОВ ДО АРМІЇ

ЛЮБОВ ДО АРМІЇ

РОЗВІНЧАННЯ ГАДИНИ (До річниці Іловайської трагедії)

РОЗВІНЧАННЯ ГАДИНИ
(До річниці Іловайської трагедії)

Днями маємо сумну річницю Іловайської трагедії. Я на Ґуґлі+ постійно стрічаю російські сторінки, де москальські свинособаки щораз у суперечках з українцями або розмовах між собою обов'язково згадають: "Ну, вы, хахлы, ещё не забыли Иловайский и Дебальцевский котлы? Можем повторить!"... "Братья", курва його мать! Вовки позорні, ненавиджу!..

Так от, нарешті починає розкриватися все те, про що я з серпня 2014 року пишу. Про ганебну і злочинну ролю "спасітєлєй Днєпра, Атєчєства і чужого добра-бабла для себе" - Ґєни Корбана і Боріскі Філатова - у загибелі українських добробатів та армійців ЗСУ під Іловайськом, в Іловайському котлі.

Тоді, у серпні 2014 року, перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Корбан скликав у держадміністрації нараду з добробатів, силовиків та армійців для звільнення Іловайська і посулами, тиском, обманом, хитрощами, підкупом керівників послав українців на вірну загибель...

Знаєте, я навіть повірю, що Корбан ненавмисне це зробив, тобто, таки мав на меті пошвидше звільнити Іловайськ. Але  п р и ч и н а,  м о т и в а ц і я  такої поквапливости була не в патріотичних почуттях чи націоналістичних (українських) Корбанових поглядах, а у марнославстві, корисливому розрахунку під шумок звільнення рейданути і віджати на свою користь майно і підприємства в Іловайську, і не завжди ті активи належали відвертим сепарам.

Ось, подаю допис і знімки екранів з коментарями тих, хто був безпосередньо в Іловайську. Гадині Корбанові не відмитися від вічної ганьби! Також не згадають добрим  словом Корбанового лизоблюда Філатова (який нині є міським головою міста Дніпро), який медійною пропагандою у той тривожний час серпня 2014 оббрехав справжніх героїв, обілляв їх лайном неправди, намагаючися відбілити свою ПриватЗграю від злочинної причетности до Іловайської трагедії.

Прошу звернути увагу і на методи залякувань від корбанофілатових тих, хто публікує правду про Іловайськ. Ось, у коментарях з'явилася паскуда на ім'я Эдуард Геннадьевич. Це Корбан чи Філатов, або їхній оплачений троле-бот, ну, як ФСБівські кремлядські троле-боти з Ольгинового в Росії. Мені здається, що ці хлопчики, ці корбанофілатови з їхніми лівими обліковками тупо не розуміють, що підписали собі смертні вироки! І не бога ви, падлюки, схопили за бороду, а отримали ненависть і помсту від Героїв Іловайська - живих і загиблих, вічне прокляття від нащадків та намилений зашморг на тоненькій (як у Корбана) і товстезній (як у Філатова) брудній, немитій і вертлявій шиї!

Додатки:
1. Допис Яреми Галайди.
2. Знімки екрану з коментарями під дописом.

Ярема Галайда, 20.08 2018, Фейсбук:

«Прочитав у Корбана прекрасний пост про те, як він ... мля, виявляється, безпосередній учасник Іловайської операції.
Оба на, пацани-іловайці! У нас з вами новий соратник, який разом з нами землю гриз в тому розвеселому містечку)
Боляче йому, згадує, винуватців поіменно пам‘ятає. О‘как!
Що ж таке стало з «рятівником Дніпра»?
Пригадується мені, що ще до недавна він все більше героїчно відхрещувався від своєї участі в тих подіях. Руцями і нозями відбрикувався від будь-яких заяв про його роль в тому, чому це і як добробати опинилися в Іловайську.
А роляшка його цікава...
Ну то на його совісті.
А от те, що на хребтині бійців, які пройшли Іловайське пекло та на кістках загиблих в ньому, хоче в рай в‘їхати черговий самозванець, «безпосередній учасник» - оце вже чергова гидота.
Герой, на колчаківських фронтах, так би мовити.
Битву за Дніпро, в якій, виявляється, суворий Гєна з Ізраілю одним дзвінком бандюкам тут все порішав, а тисячі патріотів, які придушили «руссскую вясну» - з боку припьоку, ми схавали.
Схаваємо тепер і примазування до Іловайська? Дядя ж з Дніпра тоді носа не потикав, а ти ба, теж воював. І так же ж йому тепер, ну як звірові в лісі на повний місяць.
Що тут скажеш? Перевертень реальний.
PS: Я був в Іловайську, командував групою ПС, приданою до Дніпро-1, на відміну від таких от ряжених на самозванців, якщо хто не в курсі діла.».

22.08.2018



















ДЕЩО З МОЄЇ БІОГРАФІЇ...

ДЕЩО З МОЄЇ БІОГРАФІЇ...