Перекласти (Translate)

31 серпня 2015

РУКА МОСКВИ

РУКА МОСКВИ

Не здивуюся, коли руку спійманого гранатометника під нинішньою ВРУ спрямувала Москва. Нехай СБУ перевірить життєпис метальника.

Але якщо навіть цей метальник керувався мотивом, який він вважатиме проукраїнським - "проти федералізації, проти статусу Донбасу, проти амністії моторолам тощо",- то все одно метальник вчинив зло і злочин, що їх використає Москва у своїй пропаганді!

На Майдані ми не жбурляли в беркутню гранат! Навіщо ми жбурляємо гранати у свою Нацгвардію?! Ложне розуміння добра для народу призвело до жертв серед народу!

Одному відвало ногу, іншому вибило око, десятки покалічених, один вже вмер, небезпечний для суспільства спосіб протесту - це ТЕРОРИЗМ!

Метальнику загрожує довічне.

Хто хоче мені заперечити, той - ворог! Хоча б про Бостонських підривників на святі в США ви прочитали!

На світлинах: Такі провокації робить Москва!

31 серпня 2015 року

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК. ВИШИВАНКА. ЄРЕСЬ

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК. ВИШИВАНКА. ЄРЕСЬ

Як ви думаєте, звідки взявся Донбас, як сепаратне явище? От саме з таких блядей Березуцьких!

От зараз навіть Католицька Церква осудила Інквізицію. А даремно! Ну, от як з цієї бляді Березуцької добровільно вирвати визнання, що вона, блядь, виступає проти України?! Слова ніби вона правильні говорить, "теж за Україну і за вишиванку", але от проти того, що вишиванку їй "нав'язують"... Хоча чортячі розмальовки по мордяці, коса в руці та чорний балдахін на Геловін - то не примус, то все добровільно, навіть за наказом директриси...

От коли ми почнемо лінчувати таких відьом, як ця Березуцька, тоді побачимо, як в Україні зникне єресь!

На світлинах: Розвінчання єретички.

31 серпня 2015 року

ДЕБІЛЬНА СОЦМЕРЕЖА

ДЕБІЛЬНА СОЦМЕРЕЖА

Вороги мене люблять. Запевняю вас! Читають мене. Пишуть на мене скарги. Фейсбук теж вчиняє як ворог - регулярно видаляє мої дописи.

От і останнє видалення теж було за скаргою прихованого ворога. Анонімного сексота Фейсбук не розкриває.

Ну, гаразд, ти видалив якусь мою світлину, Фейсбуче. Але ти хоча би поясни: що ж там було страшного?

Друзі, хто пам'ятає, чи я колись публікував світлину з "візуалізацією насильства"? Чи хто бачив у мене на сторінці фото з садистичним вчинком, катування, розстріл, побиття? Та ніколи цього не було!

Я радше погоджуся, що інколи я публікую дописи з ВЕРБАЛІЗАЦІЄЮ насильства відносно ворогів. А як іще вчиняти з ними? Але, щоб я це зображував малюнком чи світлиною? Що за маячня?!

Ти запитуєш, Фейсбуче, моє враження про це? То я тобі скажу, як Допа (Добкін, Харків) якось говорив: Ти якось по-дебільному вчиняєш, Соцмережо світова!

На світлині: Фейсбук вчиняє, як дебіл.

30 серпня 2015 року