Перекласти (Translate)

15 березня 2016

ОСТАННЯ МУЗИКА НА СТРУНАХ

ОСТАННЯ МУЗИКА НА СТРУНАХ

Назва нова, допис старий (допис у Фейсбуці 15 березня 2014 року).

Погляд 2 роки по тому, з 2016 року.

Фейсбук щодня нагадує нам наші минулі статті і дописи (опція Цей день у минулому). Перечитую свої статті. У пам'яті зринають ті події, емоції, тривоги, злість, ненависть, сподівання.

Донецькі судді своїм рішенням дозволили сепаратистські мітинги в Донецьку 16 березня 2014 року. Тобто, відтоді все стало "законним". Мітинги із закликами "Путін, памаґі! Ввєді вайска!" - законні! Проголошення "народного губернатора" - законне! Принаймні, не заборонені судом. Міліції та СБУ втручатися не можна...

На жаль, демократичне мислення, Європа, США нам не дозволять вішати цих суддів на стовпах...

У коментарях мене питають що можна зробити. Я тоді відповів: міськрада повинна подати скаргу до апеляційного суду. Ніхто, звісно, апеляції не подав. На жаль, ЄС нам не дозволить вішати й міськраду...

Втім, заради справедливости скажу, що тоді (і зараз) був такий порядок: місцева влада, яка не хоче мітингу (ну, мають бути правові причини справжні, або надумані - а заборонити російсько-сепаратне збіговисько причини були!), так от, місцева влада (Донецька міська рада) для мети заборонити мітинг подає до суду позовну заяву. Позов подано було. Бо інакше суд не розглядав би справи. Отож, продажні сучі судді відхилили позовні вимоги Донецької міської ради з проханнням заборонити мітинги. А далі позиватись було пізно. Не думаю, що нападу Росії не було б, якби судом не дозволили збіговиськ. Та все ж гнила мораль цих суддів, сепаратизм судів Донеччини свою зіграли ролю! Подання міськрад, як пам'ятаємо, про заборону українських мітингів чи зборів громадян проти забудов у скверах суддями всієї України задовольнялись аж бігом!

Вкотре Демократія зіграла проти Держави у наперстки і Держава закономірно програла...

<<Судді-гниди із Донецька дозволили шматувати державу.
Не можу зрозуміти ні Уряд, ні СБУ...
Міністрові Оборони Тенюху не вистачає законів, щоб воювати за Крим, а сукам-суддям вистачає законів для дозволу сепаратистських збіговиськ...
Ну, як вас, суддівські гниди, вішатимуть на стовпах, то ваші суддівські мантії стануть поховальним саваном!>>*

* Допис 15 березня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Коментарі:

Ihor Tur:
"Прийняли таке рішення- на гіляку, вже нині!"

Василь Марущинець:
"ВЖЕ НИНІ - СМЕРТЬ ЗАПРОДАНЦЯМ ХАЗАРО-КАЦАПІЇ !!!"

Вероника Пономаренко:
"Эти ПРОДАЖНЫЕ НЕГОДЯИ ново-СТАРОЙ власти вряд-ли дадут ОТВЕТЫ  на эти ВОПРОСЫ - ибо сами  такие же ... УКРАИНА, УКРАИНЦЫ пришло время СПАСАТЬ нашу РОДИНУ, в том числе и от ново-СТАРОЙ  БАНДИТСКОЙ власти... ПОДНИМАЙСЯ СТРАНА!!!... ПОДНИМАЙСЯ НАРОД!!!..."

Лукьянова Елена:
"Це запроданці ПР ще на щось розраховують  або відпрацьовують гроши"

Андрій Якименко:
"Вони розраховують, що мотузка на шибениці обірветься...
Вішати будемо на сталевих струнах!" **

Bohdana Bahlay:
"Чи хтось намагався оскаржити?.."

Андрій Якименко:
"Донецька міськрада має право подати апеляцію. Але ж кацапо-мітинг завтра..."

** Сталеві струни я недаремно згадав.
20 липня 1944 року відбувся невдалий замах на німецького фюрера Адольфа Гітлера (операція Валькірія, керівник змови полковник Штауффенберг). Коли заколот було придушено, то відбулися миттєві військові трибунали. Трибунали всім заколотникам присудили смертні вироки, як наказав Гітлер. "Я хочу, щоб їх усіх повісили на сталевих струнах!" - кричав у страшній люті Гітлер в Імперській канцелярії. - "Я хочу бачити як вони сіпаються ніби свинячі туші на сталевих гаках!". Так і вчинили. На сталеві гаки накинули зашморги зі сталевих струн і на цих струнах удавили зрадників. Лише Штауффенберга та декількох керівників змови вже встигли розстріляти.

Як стану Національним Інквізитором, я цих суддів-зрадників та інших сепаратистів - українських громадян - накажу повісити за Методою Адольфа!
То буде їхня остання "музика" в житті!
Остання музика на струнах...

15 березня 2016 року