Перекласти (Translate)

02 червня 2015

ХТО ЦЕ?

ХТО ЦЕ?

Випадково набрів у нетрях Інтернету. І не можу второпати - хто це? Думки різні рояться. Ніби якась частина й відома, а ніби все разом - геть незнайоме!
Друзі, чи не поможете визначити хто це?
Е-е-х, даремно я десь дів шкільний визначник тварин!..

02 червня 2015 року

ПІДПИШИСЯ НА СВОБОДУ!

ПІДПИШИСЯ НА СВОБОДУ!

На Ґуґл-маркеті з'явилася нова андроїд-програма української націоналістичної політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Дуже задоволенний цим додатком для смартфона.

Знай Правду! Підпишися на Свободу!

Я рекомендую програму ВО"Свобода" v 1.18.18.26.
Перегляньте посилання із пристрою Android.
ВО"Свобода" v 1.18.18.26 ( http://market.android.com/search?q=pname:com.conduit.app_18cb94f2503b4117a7abc014e8846090.app )

02 червня 2015 року

А ПРОВОКАТОРИ - ЖИДИ

А ПРОВОКАТОРИ - ЖИДИ

Преса пише, що силовики і журналісти шукатимуть провокаторів у Дніпропетровській області, котрі зорганізували лист-підробку голові Дніпропетровської ОДА Резніченку від громадськости міста Новомосковська, що у Дніпропетровській області. У листі різко закидується президентові України Порошенку його кадрова політика у призначенні на керівні посади у Дніпропетровській області та районних голів.

З'ясувалося, що гнівний лист голові Дніпропетровської ОДА Резніченку щодо призначення Павла Селіхова головою Новомосковскої райдержадміністрації - це фальшивка і кримінальний злочин (підроблення документів, підписів, наклеп), оскільки наведені у листі підписанти його ніколи не підписували. Видається, що з інших документів було взято відбитки печаток громадських організацій і підписів їхніх керівників та вставлено як підписантів листа-фальшивки.

Справжньою метою цього листа є дестабілізувати політичну ситуацію у Дніпропетровькій області.

Коли журналісти докопалися до першоджерела інформації - усе стало на свої місця! Брехливу інформацію поширило дніпропетровське друковане та інтернет-видання - російськомовна "Днепропетровская панорама", а низка інших ЗМІ передрукували без належної перевірки.

Про це видання відомо, що воно фінансується жидами, постійно публікує інтерв'ю, статті та передруки з Фейсбук-сторінок Корбана, Філатова, Олійника - осіб з так званої ПриватКоманди, - ну і, звісно, у позитивному плані завжди виставляється цим виданням сам Коломойський.

Наразі невідомо хто вчинив підроблення листа "від громадськости". Мається на увазі, невідомо щодо особи чи осіб, невідомі їхні прізвища. То є питанням і компетенцією правоохоронних органів.

Але достеменно відомо, що так звана ПриватКоманда, яку, нарешті, було скинуто з владних посад у Дніпропетровську (Коломойський), а тепер в Одесі (Палиця), почала мститись Порошенку. Навалою негативних публікацій проти президента Порошенка, що масово спостерігаємо тепер, фактично відкрито внутрішній фронт проти Української держави.

Лише сліпий, жид, або відвертий ворог не побачить як Жиди воюють проти Українців! І це війна. Нехай не "гаряча", але це є справжня міжнаціональна війна в Україні! Це є війна Вір, Ідеологій, врешті, це є війна між народами!

Ви шукаєте провокаторів, котрі підробили та поширили фальшивку? Я вже знаю цих провокаторів!
Ці провокатори - жиди!

Письмо губернатору от общественников Новомосковска оказалось подделкой
http://gorod.dp.ua/news/104374

02 червня 2015 року