Перекласти (Translate)

02 жовтня 2018

ЖИВОТВОРНІ ГРОШІ

ЖИВОТВОРНІ ГРОШІ

Диви, Іксперд і Цензор усіх армій і народів Юрик Бутусов пише українською! Та ще й такі патріотичні дописи! Вже кількаразово я стрічав.

А я ще пам'ятаю розвал армії, коли країна кров'ю здобувала перемоги, Бутусов тоді ганив Порошенка і Муженка, лаяв їхні рішення, писав брехню!..

Що гроші животворні роблять Корбана і Бені! Навіть патріотів роблять із бутусових! Тоді, коли ці гроші не платЯть!

02.10.2018

ОДНЕ ЛИХО СІЧЕСЛАВА

ОДНЕ ЛИХО СІЧЕСЛАВА

Гоголь писав про два лиха ще тієї, імперської, Росії: бовдури й дороги. На Росії досі без змін, до речі.

А от у Січеславі одне лихо - Філатов Боря.

Січеслав - це нинішнє місто Дніпро, колишній Дніпропетровськ. Якби тодішній Денисенко не дружив з КорбаноФілатовим (згадується мультик, де КотоПес), тобто був би нинішнім Андрієм Денисенком, то місто ми вже мали б Січеслав. А то проект на Січеславську область він подав (скоро приймуть на Верховній Раді), а от проект про місто Січеслав - забракло українства...

А Філатов Боря - це нинішній міський голова Січеслава. Втім, Гоголь про Борю написав би, що він поєднує один два лиха - дурнів і дороги.

Про тротуари, Набережну і ремонт Моста у Січеславі можна не писати. Кожен бачить дурість того Дурня із вікна маршрутки, і щодня. А от Громадський контроль перевірив те, що нам не видно - ремонти вікон і під'їздів. Нижче - результат.

Здається, Боря сам побачить, що він дурень, коли тіньовий мер Корбан полетить в Ізраїль, а Філатов відсидить за всіх. Як і Фунт-зіцпрєдсєдатель!

02.10.2018

Додаток:
Артем Романюков, 02.10.2018, Фейсбук:

«"Воруют, но делают"

Весной Громадський Контроль объехал почти 300 подъездов Днепра, в которых заменили окна по программе "Теплый подъезд" (вот видео: http://bit.ly/2Qlq4UT).

Дивным образом оказалось, что почти везде вместо 5-камерного профиля использовался 3-камерный.

У видео под 76 000 просмотров, сотни комментариев и перепостов в прессе. Мэрия Днепра не удосужилась даже прокомментировать, не то, что опровергнуть.

Мы обратились в полицию. Есть уголовное производство. Но полиция ноет, что им сложно заказать экспертизу.

Мы сами заказали экспертизу. Но поскольку мы не полиция, то наша экспертиза называется исследованием, хотя по сути это тот же документ, и делал его точно такой же лицензированный эксперт.

Эксперт проехал всего ДЕСЯТУЮ ЧАСТЬ из всех подъездов и УЖЕ ЗАФИКСИРОВАЛ УЩЕРБ почти на 800 000 гривен. А значит совокупно на одной лишь этой программе городские решаки стырили у нас порядка 8 миллионов.

Полиция продолжает мычать. У них не выходит ни заказать экспертизу, ни найти фунтов, которые подписывали документы.

Тем временем по программе "Теплый подъезд" идут новые тендеры. Их выигрывают те же фирмы.

На днях передадим в полицию наше исследование и будем настаивать, чтобы приобщили к делу. Фунтов тоже разыщем сами.

Внимание, вопрос. Зачем нам тогда полиция?

P.S. Все апдейты по нашим кейсам мы в ежедневном режиме публикуем на странице Ежедневный ГромКонтроль и в телеграм-канале https://t.me/gromkontrol».

ТИМОШЕНКУ НЕ ОБЕРУТЬ!

ТИМОШЕНКУ НЕ ОБЕРУТЬ!

Цілком погоджуюся з паном Чернобаєвим: Тимошенко не має анінайменшого шансу стати нашим президентом! Більше того, я навіть пророчу, що Порошенка оберуть на другий строк уже в першому турі голосування у березні-2019.

Єдине, що хочу зауважити про вибори 2010 року і вибір між Тимошенко і Януковичем. Можливо, Чернобаєв і був противсіхом, повіримо йому. Але більшість населення такими не були! І я не був противсіхом. Тільки юЩенок був таким і закликАв таким же бути інших. Саме дурістю противсіхства і було обрано Януковича, а не Тимошенко тоді, у мирному 2010 році! Тому, що треба бути психом, щоб сподіватися, що противсіхством буде зірвано вибори!

Так от, Чернобаєв правильно пише, що Янукович переміг з малою перевагою. Так, додам, допомогли йому і "каруселі", і мертві душі, і фальсифікації. Але! Але це означає, що в другому турі половина українців віддали свій голос Тимошенко! І я віддав тоді свій голос їй! І це тому, що у той час Тимошенко була інша і була як протилежність Януковичу!

Тому кричати "ми тоді всі були проти Юльки" - це була б брехня!

А що ж сталося? Чому тепер ми майже всі проти Тимошенко? Тому, що все змінилося: життя, обставини, наш президент, точка відліку і порівняння. Змінилася проти 2010 року і сама Тимошенко! Тоді вона на тлі Януковича виглядала так, як нині Порошенко виглядає на її тлі!

Тому Тимошенко нині - ворог! І добре, що народ це розуміє.

Ніколи Тимошенці не бути президентом України!

02.10.2018

Додаток:
Ігор Чернобаєв, 02.10.2018, Фейсбук:

«В общем, посмотрел истерику Тимошенко, которая уже открыто рассказала нам, кто будет её генеральным спонсором, и чьи интересы она представляет в Украине, и подумал вот о чём.

В безмятежном довоенном 2010 году перед украинцами во втором туре стал выбор: кремлёвская марионетка с уголовным прошлым Юлия Тимошенко или кремлёвская марионетка с уголовным прошлым Виктор Янукович. Я не знаю, чем руководствовались украинцы во втором туре, выбирая президента Украины, мы с Надюхой были «противсіхами», но думаю где-то в глубине души украинцы оценивали не столько степень пользы от этих двух бубенчиков, сколько степень их опасности для будущего страны. Тогда они набрали приблизительно равное количество голосов.

И вот в 2019 году, после пяти лет войны с россией, нам предстоит выбор между первым в новейшей истории Украины украинским Президентом Порошенко, оказавшим жёсткое сопротивление империи по всем фронтам, восстановившем армию, создавшим международную антирашистскую коалицию, установившем чёткие маркеры национальной безопасности Украины - армія, мова, віра, обозначившим чёткий вектор движения Украины прочь от империи в НАТО и ЕС, и всё той же, теперь уже пристарелой, кремлёвской подстилкой с криминальным прошлым Тимошенко, которая уже не скрывает того, что её генеральным спонсором является страна агрессор и оккупант, чью политику она будет проводить в случае её избрания.

И вы мне хотите сказать, что украинцы могут её выбрать? Смешно даже предположить такое. А вы думаете сама Тимошенко этого не понимает? Конечно понимает. Но деньги уже взяты и потрачены. Отсюда и истерика с открытыми угрозами. И спонсор Тимошенко прекрасно это понимает, именно поэтому идёт такая мощная грязная компания лжи, с использованием всех подху@ловников в Украине, направленная на дискредитацию человека, который посмел сказать империи НЕТ! и сумел отстоять, и продолжает отстаивать, интересы Украины.

Так что, собака лает, а наш украинский караван идёт.

Слава Україні!».

ВІДПОВІДЬ ЮРИСТА-ПОЛІТИКА ЮРИСТОВІ-СХОЛАСТИКОВІ

ВІДПОВІДЬ ЮРИСТА-ПОЛІТИКА ЮРИСТОВІ-СХОЛАСТИКОВІ

Фейсбук, 14.09.2018:

Іван Макар:
- Ви хоч читаєте те, що пишете?!!!Оголошенням війни і розрив дипломатичних стосунків є всього-на-всього констатацією факту агресії. І більше нічого. Якщо б Росія мала намір і можливості продовжувати наступ, вона б це робила. Очевидно, такого немає.
Я готовий до війни. Форма в прасувана, борці начищені. Я знаю, що таке війна, бо був на першій лінії у Щасті в складі «Айдару» з літа 14 по літо 15 року.
Після оголошення війни нічого не зміниться на лінії зіткнення, лише відповідальність за нанесені війною збитки нестиме не Україна згідно ст.19 ЗУ «Про боротьбу з тероризмом», а Росія згідно з міжнародним правом.
І останнє. Ви хоча б історію прочитали, міжнародне право переглянули, щоб так категорично віщати та ще й шельмувати опонента на його сторінці. Я понад 40 років займаюся політикою, був нардепом, юрист, 7 років читав у вузі предмет державне право зарубіжних країн і то не так категорично щось стверджую як Ви, а лише задаю запитання. Можливо, знайдуться прибічники Президента, які зможуть розвіяти мої сумніви та сумніви інших у його недобросовісності. Натомість, відверте хамство, яке я видаляти не буду, щоб всі бачили який у нас Президент і його прибічники.

Андрій Якименко:
- Може, ви, як юрист, і правильно кажете, що юридично правильніше було б оголосити війну Росії. Але нам потрібна не юридична схоластика, а діло, нам треба їхати, а не шашечки. От у цьому слові "юридично" сховано усю неправильну вашу суть! На біса нам юридична правильність, коли нам потрібна політична і фактична правильність?! От з точки зору політики і вже, на 2018 рік, фактично досягнутих результатів, Україна правильно вчинила, що не оголосила у 2014 році війну Росії! Тому юридичною мовою Росія - агресор, хоча юридичною мовою війни у міжнародно-дипломатичному сенсі нема, війна йде фактично. Якщо ви юрист із міжнародного права, то спробуйте з трьох раз здогадатися про відмінність правової ситуації при оголошенні і при неоголошенні війни агресорові (нагадаю, що Росію агресором уже визнано на міжнародному рівні резолюціями Європарламенту і Генасамблеї ООН). Кожному овочу свій час. Ще оголосимо війну Росії, не переймайтеся ви так! Як у свій час просто не продовжили договору про дружбу. Вам, як бачу, навіть тризуб на Кремлі завжди висітиме криво... (©Порошенко). :)

Андрій Якименко:
- Ви хоч би, як юрист-міжнародник, не брехали б людям, що факт агресії констатується оголошенням війни! Факт агресії Росії проти України уже визнано документально-юридично (резолюції тощо) усім світом (ЄС, ООН, США і т.д.) на міжнародному рівні і без дипломатичного оголошення Україною війни Росії!!

Іван Макар:
- То неправда! На Мінських переговорах, що є основною міжнародною площадкою для врегул.вання конфлікту на Донбасі, Росія виступає в такій же якості, як і Франція та Німеччина, а не в якості країни-агресора.

Андрій Якименко:
- Та чхати що там на Мінську робиться (для цієї бесіди)! На міжнародному рівні УЖЕ визнано Росію агресором через самі факти агресії і якісь там мінські перемовини ні юридично, ні фактично не мають ніякого впливу чи ваги до міжнародного визнання агресії!! Тому, що Мінськ - НЕ для визнання агресії Росії, А для врегулювання цієї агресії, для зменшення людських жертв, для політичного, а не воєнного вирішення проблеми!!!

02.10.2018






ВОНИ ДОГРАЮТЬСЯ!

ВОНИ ДОГРАЮТЬСЯ!