Перекласти (Translate)

20 липня 2018

ПРЕЗИДЕНТСЬКО-БАНДЕРІВСЬКІ ЦИТАТИ

ПРЕЗИДЕНТСЬКО-БАНДЕРІВСЬКІ ЦИТАТИ

Той, хто не розуміє чи недооцінює ідеологію, той ніколи не зрозуміє політики і не годен передбачати дії влади, партії, громадського активіста, політика тощо. Будь-яка ідеологія має певний набір висловів, афоризмів, коротких цитат, які характеризують, визначають цю ідеологію, які є наріжними каменями Віри.

Ну, от наприклад: "Ми прийдемо до перемоги комуністичної праці!" (©Ленін), з мого дитинства (я 1965 року народження). У цій цитаті - вся ідеологія СССР і рабської праці совітської людини. Я пам'ятаю як цитатами Леніна, Брежнєва, інших комуністичних діячів було "заліплено" усі головні вулиці міст, усі перехрестя, важливі будівлі тощо. І ця ідеологія, її пропаганда - діяли! Бо коротким влучним афоризмом лаконічно пояснювали народові, широким масам напрям тодішньої партійно-державної політики. Як приклад також: "Народ і партія - єдині!", несть їм числа!

Грубо помиляється той, хто думає, що часи змінилися і минулі методи керування масами не діють! Відколи народилося людство, з'явилися закони суспільства, і ці суспільні закони є такими ж незмінними для людства, народів і держав, як і закони фізики, тяжіння тощо, які однакові як на Землі, Місяці і Сонці, так і на безкінечно далеких зірках і галактиках!

Придивіться, прислухайтеся до промов президента України Порошенка! Я бачу в тих промовах напрям дій держави, ідеологічні мазки національної віри, наріжні камені державного націоналізму, я бачу серед рядків його промов як стане розвиватись Україна далі!

І неважливо, що, напевне, не всі промови пише особисто Порошенко. Хоча, можливо, й всі, не знаю.

Тут головне, що президент озвучує цитати українських діячів і владою держави, владою її найвищої особи - президента - ці афоризми і цитати, за які Москва вбивала і ув'язнювала колись, тепер стали державною політикою України!

20.07.2018, ©Андрій Якименко