Перекласти (Translate)

31 липня 2017

ЛИЗНУВ ЩЕ ДО ПОРАНЕННЯ

ЛИЗНУВ ЩЕ ДО ПОРАНЕННЯ

Едмонда Саакяна знаю особисто. Кільканадцять років тому перетиналися в судах. Потім стався розрив на кілька років. Розрив у спілкуванні, не особиста сварка.

Востаннє здибався я з ним на своїй Фейсбук-сторінці десь у 2014 році. Друзями були ми у Фейсбуці. Коли Саакян побачив як я розвінчую "команду рятівників Днєпра, Атєчєства і всєґо міра", Саакян самовидалився з моїх друзів, ги.

Історія довела мою правоту: так звана ПриватКоманда - вороги українського народу. Просто в певний час ми простували по дорозі поруч. Усі, кого я розвінчував - Коломойський, Корбан, Філатов "і прімкнувшій к німъ Денисенко" з Ярошем укупі - всі вони пішли шляхом, який я їм пророчив!

Отож, Саакян видалився з друзів і я міг про нього чути тільки з офіційних повідомлень. Взагалі, він молодець і навіть герой. Нібито він був в АТО. Документів я не бачив, вірю інтернету.

І от цього атошника і адвоката Саакяна було підстрелено у Січеславі (місто Дніпро). Чисто господарська розбірка взаємних звинувачень, заборгованостей тощо. Можливо, ще прокоментую.

Але я не про це. Я зайвий раз переконався: українство в небезпеці! Маси українського народу захлинаються в своїй любові до філатових і саакянів - російськомовних "теж українців", котрим Велика Українська Україна - до того місця, на якім сидять! Вони сприймають Україну як географічну територію без Мови, без Культури, навіть без нас - справжніх Українців!

Ось, подаю Саакянову статтю, ще до поранення у мирнім Січеславі. Лизнув Едмондик ти Філатову, лизнув зачотно! Навіть полюбив філатови "ідеоматичні вислови"...

Гм, і хто тут мені закидує, що я лаю ворогів?! А Філю та Едмондика та їхні "ідіоми" ви приймаєте беззастережно, критикани?

На світлині:
Саакян, як учень у Філатова.

29 липня 2017 року