Перекласти (Translate)

29 квітня 2016

МІЙ ГОЛОС

МІЙ ГОЛОС

Я маю голос. Кілька голосів. По одному на кожен бюлетень. Власне, кожен з нас має свій голос під час обрання своєї влади. І я його, свій голос, використав теж. Використав так, як хотів. Як вірив. Згідно зі своєю Ідеологією. Я не віддав свій голос гнидам, вошам, антиукраїнцям. На жаль, мій, хоч і гучний в природі голос, не здолав хору виття шакалів підлих і підступних. Шакали скавучанням і виттям обрали гієн і трупоїдів, що пожирають гниле падло. Але на те вони й шакали, що зникнуть - вже зникають! - разом з падлом, що його жеруть гієни. Головне, що я не замарався. Ні фізично, ні морально. Моє сумління чисте, як небесна височінь! Тому я знаю: паскуди здохнуть! От тоді я знов віддам свій голос за українську - свою! - владу!

На світлинах:
Як я голосував 25 жовтня 2015 року на місцевих виборах, Дніпропетровськ, Україна.
1. Дніпропетровська обласна рада - за "Свободу".
2. Дніпропетровська міська рада - за "Свободу".
3. Самарська районна рада міста Дніпропетровська - за БПП "Солідарність" ("Свободи" не було у списку").
4. Дніпропетровський міський голова - за Максима Дорофеєва ("Свобода"), перший тур. У другому турі, коли вийшли Борька Філатов ("жидоУкроп") і Сашко Вілкул ("ригоОпоблок"), - проти обох. Міським головою обрано Філатова.
5-6. Дніпропетровець Oleh Chernenko  описав свій мотив голосування, з чим я теж цілком погоджуюся.

29 квітня 2016 року

ЯЦЕНЮК РОЗВАЛЮЄ ДЕРЖАВУ*

ЯЦЕНЮК РОЗВАЛЮЄ ДЕРЖАВУ*

* Допис 29 квітня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Нинішня післямайданна влада, тюхтійська, слабодуха і слабосила, ющенківський взірець 14-го року, котра здала Крим і зливає Донбас, вирішила закріпити розвал держави на законодавчому рівні.
Замість того, щоби підняти українців на бій з окупантами, замість того, щоби жорстко і нещадно придушити терористів і бандитів, котрі тероризують мирне населення українського Сходу, викрадаючи, катуючи та вбиваючи патріотів і національних активістів, ця влада слимаків і зрадників, перелякана нахабством проросійського хамла на Сході, ладна й далі запопадливо виконувати забаганки антиукраїнської наволочі.
На поталу зомбованому досі не закритими російськими телеканалами бидлу вже віддано Мову.
Тепер Уряд Яценюка пропонує конституційно знищити державну вертикаль.
"Керівники обласних державних адміністрацій та районних державних адміністрацій – рудимент радянської влади. Вони повинні бути зліквідовані". – заявив прем’єр на засіданні Верховної Ради України.
Тому прем'єром пропонується обирати в областях місцевих керівників населенням области, а виконавчим органом у регіоні замість облдержадміністрації, яку очолює голова ОДА, призначений Києвом, буде виконавчий комітет, обраний обласною радою.
Не треба бути мудрагелем, щоби доперти, що скасування владної київської вертикалі надає конституційних шансів добкіним, тігіпкам і царьовим стати регіональними царками на місцях із подальшою перспективою вже цілком "законно", як "народним губернаторам і мерам"- і навіть без "зелених чоловічків"! - відійти під юрисдикцію Росії!
І, до речі, пане Яценюк!
Навіщо ж локшину ви вішаєте нам на вуха?
Якраз місцеві виконавчі комітети, що обиралися місцевою радою (без столичної особи на місцях), - саме це й було радянським типом влади!
Але за радянської доби фактичну владу на місцях тримали комітети комуністів, тому відсутність столичного керівника внизу не могло послабити державу.
За теперішніх умов багатопартійности владу мають не партійні комітети, а обрані народом депутати.
Тому знищення столичного контролю в області та ліквідація державного кістяка перетворює державу на подобу нинішньої влади, тобто безхребетного слимака!

Повторна публікація: 29 квітня 2016 року