Перекласти (Translate)

11 січня 2016

ХАЙ ЖИВЕ УКРАЇНСЬКЕ ЛЮФТВАФФЕ!

ХАЙ ЖИВЕ УКРАЇНСЬКЕ ЛЮФТВАФФЕ!

Після того, як Адольф Гітлер переміг на демократичних (демократичних!) виборах у Німеччині у 1933 році і припинив німецьку "кравчуково-кучмівську" політику нищення армії, авіації та флоту, знищив версальську політику зрад, усунув п'яту колону від прийняття державних рішень, почалася ера відновлення держави німецького народу, армії, авіації та флоту Німеччини, яку знаємо як Третій Райх. Було утворено Люфтваффе - військово-повітряні сили Німеччини, раніше заборонені Версальським договором.

Коли читаю повідомлення про нові державницькі ініціятиви президента України з відновлення сили та могутности Українських Збройних сил, Української Армії, Української Авіації, Українського Флоту, серце наповнюється радістю! "Версальську систему" роззброєння, поразок і принижень в Україні зруйновано остаточно і безповоротно! Українському Люфтваффе - бути!

"Порошенко оголосив 2016 роком Повітряних сил.
В першу чергу реорганізовуватиметься протиповітряна оборона.
Також Порошенко зазначив, що в 2016 році велика увага приділятиметься створенню Сил спеціяльних операцій та відновленню бойового складу Військово-морських сил України"
(З дописів у Twitter глави Держави).

Хай живуть Військово-повітряні сили України!
Хай міцнішає і дужчає Українська Зброя!
Ми починаємо будувати Велику Україну!

На світлині: Німецькі літаки з військовими вирушають на війну з ІДІЛ (сучасна світлина) або Українські літаки з військовими вирушають на війну з Росією (майбутня світлина)

11 січня 2016 року



ПЕРША НАГОРОДА

ПЕРША НАГОРОДА

1973 рік. Радянська школа. Закінчився 1-й клас.
Я отримав Нагороду! “Похвальный лист. Похвальний лист” (цікаво: різномовний текст на одному двосторонньому аркуші; російськомовна ж школа в Україні, тоді УРСР).

Я цю нагороду сприймав так щиро й радісно! Ні, я отримував якісь там грамоти за спортивні та розумові досягнення ще в радянських піонертаборах. Теж мені було приємно: грамота, печатка, підпис, офіційно...
Але відзнака за навчання - то сприймалося серйозно! Як нині пам’ятаю, що відчув гордість, я пишався цим Листом! Та й батьки мене хвалили, що старався у навчанні...

Згодом у школі я мав інші грамоти і нагороди. Я зрозумів, що їх дають не завжди тільки “гарним і розумним школярам”, що часто в “нагородній справі” був присутній формалізм. Таке, до речі, маємо донині: звання “Героя України” роздавалися кучмами, ющенками, януковичами бозна-як, що навіть вже постало питання замінити цю державну нагороду.
Але мені тоді, в далекому 1973 році, було приємно знати й відчувати: я - відзначений! я - нагороджений! я - заслужив!

Тому, яким би чином не було в подальшому житті вихолощено вручення й призначення всіх інших нагород (шкільних, виробничих, державних), все ж ця Перша нагорода, цей Похвальний лист особисто мною було сприйнято по-дитячому щиро та заохочувально.

Я і нині стверджую: я заслужив цю Першу нагороду!

11 січня 2016 року