Перекласти (Translate)

15 червня 2017

ЙОБАНИЙ БАРАН

ЙОБАНИЙ БАРАН

"Овца ебаная" - так міський голова Січеслава (тимчасова назва - м. Дніпро), спасітєль Днєпра, Атєчєства і прочая, і прочая, Борька Стакан, він же Борька Космонавт, він же Борис Аль-Беркутович Філатовъ "аргументує" чому він призначив керівником комунальної "поліції" міста Андрія Ткаченка - колишнього беркутівця, який лупцював нас із задоволенням міліцейським канчуком під час Майдану та Революції гідности.

Це він так відповів жінці. Тому й "вівця йобана". А сам Боря, ми здогадуємося, за статевою анатомією є чоловіком. Звісно, як Папу Римського, якого під час обрання понтифіком перевіряють на наявність чоловічих яєць, садовлячи його у крісло з дзеркалом, і всі кардинали мусять пересвідчитися, що то не Папеса, - Борю Філатова ніхто не перевіряв. Ну, крім його дружини, ги. Але ми приймаємо апріорі, що Боря таки має первинні статеві ознаки чоловіка.

Ну, коли так, то Боря, за аналогією з "вівцею", є йобаний баран!

Хіба не так? Хто заперечить?

15 червня 2017 року

ФЕНОМЕН КОЛОМОЙСЬКОГО

ФЕНОМЕН КОЛОМОЙСЬКОГО *

* допис 07 травня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Станіслав Цись, Фейсбук, 23.03.2015 р.:

"Податок на дивіденди 5%, податки на зарплату 60%. Бюджет наповнюють в основному наймані працівники, а олігархи паразитують, привласнюючи державні монополії та ухиляючись від сплати податків.
Система пригноблення народних мас - ото і весь "феномен" коломойського, ахмєтова та інших."

27 березня 2015 року

ТОРМОЗ КОМУНІЗМУ

ТОРМОЗ КОМУНІЗМУ *

* (допис 24 травня 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук)

Боріс Філатов, міський голова Дніпра, звернувся з листом до голови Верховної Ради України Андрія Парубія з проханням не підписувати постанови парламенту про перейменування Дніпропетровська на Дніпро.

Цей допис (нижче) треба почитати Філатову! Філатов нагадує комуняцьку потолоч і шушваль, яка всі ці роки гальмувала прогрес і поступ України!

Втім, Філатов і був гальмом для всіх нас, українців. І національно мислячі громадяни все це бачили давно.

Тепер те, що Філатов - тормоз комунізму*, бачать усі!

* Тормоз комунізму - так за моєї шкільної юности (початок 1980-х років) називали недолугу, нерозумну людину, телепня, якому важко втямити прості та очевидні речі. Тут вживається на означення нерозуміння Філатовим того, що національного поступу України не годен зупинити навіть Філатов, і його, та й будь-чиї, спроби гальмування у питаннях перейменувань топонімів на мапі держави обов'язково зазнають поразки.

Додаток:

Павло Балабанов, 24 травня 2016 року, Фейсбук:
"Епопея з перейменуванням Дніпра нагадала мені іншу ситуацію - історію із затвердженням Синьо-Жовтого Прапора як державного прапора України.
Відбулося це 28 січня 1992 р. Верховна Рада затвердила Синьо-Жовтий Стяг далеко не з першого разу, та з зовсім невеличкою перевагою голосів. В сесійному залі як і по всій країні точилися дуже палкі дискусії. Так само як і зараз, у випадку з Дніпром, і тоді теж чимало тогочасних "вілкулів" їздили по всій країні і кричали що це "национализм и раскол страны", "мы никогда не будем жить под  знаменем Бандеры" і т.п. і т.д. Якби їх тоді послухали, ми б досі жили під червоним радянським прапором.
Задумайтесь над цим".