Перекласти (Translate)

14 грудня 2018

В УКРАЇНІ - РЕВОЛЮЦІЙНА СИТУАЦІЯ!

В УКРАЇНІ - РЕВОЛЮЦІЙНА СИТУАЦІЯ!*

* допис 28 листопада 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

В Україні - революційна ситуація!
Янукович не підпише ніякої Євроугоди!
Заяви, меморандуми, перенесення на потім, на весну, на 2015 рік - ЦЕ НЕПІДПИСАННЯ НІКОЛИ!!
Влада НЕ ХОЧЕ Європи та справжньої Незалежности!
Влада порушує Конституцію та Закони України про європейський зовнішньополітичний напрямок держави!
Український народ НЕ МОЖЕ чекати!
Чекання і відтягування - на руку Москві. За час затишшя всіх проєвропейських керівників та активістів Москва руками президента й уряду безумовно зачистить!
Підготовка кількох тисяч тітушок для завтрашніх провокацій, щоб з'явився привід негайного повернення української делегації через загострення подій - тому безумовний доказ!
Євромайдан, захоплений артистами-журналістами, протиполітиками, ніби 2010 року противсіхами, - потрібно повернути Опозиції!
Трійця керівників (Кличко-Тягнибок-Яценюк) повинні ВЖЕ СЬОГОДНІ звернутися до Народу прямо з Вільнюса із закликом забрати керівництво Євромайдану у клоунів та блазнів і утримувати його, налагодити його охорону, життєзабезпечення. Очільники (до повернення керівників Опозиції із саміту) - Луценко, Каськів, Гриценко, інші рішучі та перевірені люди.
МВС, Внутрішні Війська, СБУ, Збройні Сили України, інші силові структури очолено агентами Москви, тому є філіями ФСБ та Управління зовнішньої розвідки Росії. Але в них лишилися на різних посадах українські патріоти. Опозиція повинна вже сьогодні звернутися до цих патріотів із закликом фактично виявити і нейтралізувати офіцерів антидержавного та проросійського спрямування і не допустити застосування сили до народу.
Опозиція також повинна закликати народ утворювати страйкові комітети у Києві та на місцях.
Одночасно, в разі непідписання формального або фактичного Євроугоди, слід оголосити президента й членів уряду зрадниками Нації та Українського народу! З усіма подальшими висновками і діями.
Революції здійснюються у столицях!
Тому найбільше сподівання на Київ. А також на території Західної та українськомовної України. На Сході, Півдні та у Криму страйкоми та цей план дій буде виконано хвилею після перемоги Революції у столиці - Києві.
Керівникам Опозиції повернутися негайно в Україну відразу після фактичного непідписання Євроугоди або загострення внутрішньодержавних подій та очолити революційний народ!
Ми переможемо!
Україні бути насправді Незалежною в Об'єднаній Європі, бути незалежною від Росії та Москви!
Слава Україні!

Примітка 2017 року:
1. Мене правильно підправили, що Каськів у цьому переліку революціонерів зайвий, як януковицький прихвостень. Я з цим погодився тоді ж, у 2013 році.
2. Коментатори, які мене підтримали в цьому дописі, та й раніше, це Юрій Юрченко, Євген Кокозій, Олександр Черненко, згодом, як постала тема за-проти Прошенка-президента, коли його вже обрали у 2014, самі забанилися від мене, не поділяючи мою пропрезидентську позицію.

28 листопада 2017 року