Перекласти (Translate)

28 липня 2017

НЕПОГРІШНІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА

НЕПОГРІШНІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА

У своєму смартфоні я маю з давніх пір окрему теку в пам'яті цього пристрою. Тека називається "...а став Сракашвілі". Ви вже здогадалися про кого мова? До теки я заносив свої думки, чернетки, знімки екрану, копії дописів з інтернету і соцмереж на тему "Міхо Саакашвілі". Подібних тек за темами я маю багацько, на багатьох діячів, політиків, людей. Під час написання допису використовую збережений матеріял. Практика показує, що в інтернеті часто-густо вже нема тієї інформації, яку я зберіг, інформацію вже стерто.

Отож, не думаю, що тека про Міхо мені уже потрібна. Не треба вже писати ідеологічної статті, розвінчуючи цього базікала. Мені допоміг сам президент. Ну, а винен, звісно, Сракашвілі. Не жартую.

Я теж хвалив цього Міхо. Як Гадю Савченко. Як усі ми. Шкодую? Ні! Бо ми виходили з тих знань, яких ми мали. Коли знань вже побільшало, ми поміняли своє ставлення до особистости.

І скільки буде таких помилок? Багато й завжди! Ми не маємо всіх інформацій, щоб робити безгрішні висновки. Це як під час війни: головнокомандувач отримує зведення контррозвідки, а рядовий боєць - ніколи.

Тоді який же висновок, як нам оцінювати події і людей за браком інформацій? Відповідаю - вірити!

Хто вірить Порошенку, той схвалює позбавлення Міхо обманом отриманим ним громадянства. Хто вірить ворогам, той верещить, що Порошенко - узурпатор-самодур!

Як просто все! Хіба не так? Всі ці статті і верещання за чи проти громадянства "одеського грузина" в кінцевім підсумку впираються у самовизнання: "Кому ж я вірю?"!

Це - квінтесенція Політики! Всі наші погляди на суспільні події визначено наперед вже Вірою!

І тоді як легко нам усім живеться! Віриш Порошенку - значить, будеш нині проти Сракашвілі! Навіть доказів не треба (хоча їх уже опубліковано). Не віриш президентові - ти будеш проти президента, за Міхо!

Не обожнюю я Порошенка, не виправдую усіх його вчинків, рішень, деякі я навіть критикую. Але загальний напрямок його політики я схвалюю, тому що знаю: в нього більше інформацій, ніж у мене. І не все з тих інформацій треба знати. Навіть мені.

І коли президент вважає за потрібне викинути цього грузина з наших громадян, я - схвалюю! Бо вже і сам дійшов такого рішення раніше!

Додаток:
Моя стаття на тему непогрішности, закріпленої правовими нормами.

"ПРО НЕПОГРІШНІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА *

* допис 06 травня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

18 квітня 1870 року I Ватиканський собор Католицької церкви прийняв догмат про непогрішність Папи Римського.
Церква значно зміцнилась на силі.

Дивлюся, яку величезну ідеологічну шкоду Українській Державі завдають кремлівські професійні троле-боти, а також ошукані ними пересічні українці (вата й малороси), своїми вкидами мислевірусів проти Президента (проти всіх виразно українських президентів України - з Ющенка до Порошенка - так!, на кшталт "а він сплачує з липецької фабрики "Рошен" податки ворогу - Росії, і не продає її!", коли в той же час фабрика у Липецьку не працює, а продати її неможливо через заборону Путіним на продаж з ідеологічних міркувань), переконуюся, що Верховній Раді слід запровадити догмат про непогрішність Президента України.

Мабуть, коли Україна стане Імперією - Національним Гетьманатом - догмат про непогрішність Гетьмана таки буде запроваджено в Державі!

18 квітня 2015 року"

28 липня 2017 року