Перекласти (Translate)

07 травня 2017

ТОЙ, ЩО НУДИВСЯ УДОМА... )))

ТОЙ, ЩО НУДИВСЯ УДОМА... )))

НЕМА ХОРОШИХ РОСІЯН!

НЕМА ХОРОШИХ РОСІЯН! *

* допис 07 травня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Нема хороших росіян!
Кожен росіянин - ворог!
Росія як держава повинна бути знищена!
Росіяни як народ повинні бути розпорошені по квазідержавних утвореннях та асимільовані!
Хто буде опиратися цим процесам - розстріл!

Зовсім нещодавно один російський "теж опозиціонер" Навальний прилюдно наваляв своє "мнєніє", що "Крим - не бутерброд, чого його туди-сюди пхати?".

От маємо ще одного "нємцовського соратника" Ілюшу Яшина, котрий у Києві 8 квітня 2015 року робив нємцовську доповідь "Путін. Війна".

Ну, роби свою доповідь. Розказуй, що Путін - це війна. Але ж ні, треба ж, як завжди, по-москальському у діжку українського меду обов'язково вкинути ложку смердючого російського дьогтю!

"«После ухода Путина, несомненно, станет вопрос Крыма. Эта проблема далеко не простая, потому что общественное мнение в Крыму далеко не однозначно», — заявил Яшин.

«У меня нет уверенности, что механическое возвращение в status quo не создаст новых проблем. Если бы такое возвращение Крыма не было бы чревато новыми проблемами, то вопрос надо было бы решать именно так», — сказал Яшин, добавив, что выступает за мирный и компромиссный диалог.

Российский оппозиционер назвал три варианта возвращения Крыма: «Первый вариант — возвращение Крыма в состав Украины с гарантией прав русскоязычного населения, с широкой автономией. Второй — сохранение Крыма в составе России с определенной экономической компенсацией Украине. Но чтобы это решение было принято украинской стороной. Третий — формирование в Крыму некого государственного образования, на которое распространялся бы и суверенитет России, и Украины».

В то же время, он отметил, что не может себе представить, как реализовать третий вариант. «Но компромисс может быть достигнут только на основе взаимного уважения и при наличии желания выйти из этого кризиса с минимальными потерями для обеих сторон», — добавил Яшин."

Ні, ви можете уявити "теж антипутінця", котрий приїхав до України і, користуючися нашою гостинністю, починає гонорово нас повчати, що нам після Путіна робити з Кримом?!

Алєксандр Солженіцин, "теж дисидент", уже колись повчав "Как нам обустроить Россию". Як їм, москалям тобто, а не українцям, "обустроїть" їхню Росію. Для України в їхній Росії за Солженіциним місця нема! Для Білорусі, до речі, теж. І для північного Казахстану. Бо російськомовних там багато.

От і Яшин теж нас повчає як нам повернути Крим.
Не допре цьому "теж протипутінцю", що крадене повертається цілком і безумовно!
І ще й сплачується компенсація за незаконне користування!

Я тобі скажу, Яшин, як ми повернемо Крим.
Спочатку ми визнаємо усіляких навальних-яшиних-інших-опозиціонерів ворогами української держави нарівні з Путіним.
Потім ми виб'ємо російську армію із Криму.
По ходу територіяльної деокупації будемо розстрілювати на місці всіх представників військових, силових, поліцейських, судових, російсько-державних і т.д. структур і установ Криму. Це приблизно до 200 тисяч знищеного ворожого людського непотребу.
Потім буде визначено всіх громадян з цивільного населення Криму, що кричали "Путін, прийди!", розмахували триколорами, раділи окупації, співпрацювали колаборантами з окупаційною владою і т.д. Думаю, таких буде понад 1 мільйон. Можливо, і півтора мільйона.
Їх усіх буде депортовано в Росію, краще за Урал, до Сибіру.
Хотіли вмерти в Росії? Тайга - безмежний ліс! Місця вистачить усім!

Після такої чистки Криму, коли більш-менш лояльного до України населення у Криму залишиться кілька сот тисяч, до 1 мільйона, на звільнені від колаборантів та окупантів місця, у квартири і садиби ми на добровільних засадах вселимо українців і учасників АТО із сім'ями з континентальної України.

Саме тоді Крим стане українським!
І це буде вічно!

Зрозуміло тобі, Яшин?!

Нема хороших росіян!
Кожен росіянин - ворог!
Росія як держава повинна бути знищена!
Росіяни як народ повинні бути розпорошені по квазідержавних утвореннях та асимільовані!
Хто буде опиратися цим процесам - розстріл!

http://divannaya-sotnya.com.ua/andre_minsk/rossiyskaya-oppoziciya-nazvala-tri-varianta-vozvrascheniya-kryma.html

11 квітня 2015 року