Перекласти (Translate)

12 квітня 2017

ПРОМОВА ПОРОХОБОТА

ПРОМОВА ПОРОХОБОТА

Людмила Лымарь, 31 січня 2017 року, Фейсбук:

"Думаю, ни для кого не секрет, что на протяжении всех 25 лет независимости Рашка контролировала у нас все, начиная от экономики, обороны, гуманитарной политики и заканчивая подбором  кандидатуры на пост президента.
Кравчук был не их выбором и потому его быстренько поменяли на алкашика Леонида Даниловича. С ним все проходило гладко, и по флоту, и по другим стратегически важным направлениям. Главное было подкрепить все личной заинтересованностью. Угрозу в виде Вячеслава Черновола "братья" решили кардинально. Не знаю, был ли Кучма в курсе, но уж точно не возражал. Когда "крючков" стало казаться маловато, соорудили "пленки Мельниченка".
В 2004 совершенно некстати возник Ющенко, отравление не удалось, и, думаю, все помнят эту бешеную кампанию поддержки Яныка, организованную "старшим братом". Вмешался народ и случилось то, что случилось. Но и тут у "брата" был запасной вариантец в кармане в лице Йули, у которой был не просто крючок, а дыба. Поэтому с ее помощью удалось не только отказаться от ПДЧ для вступления в НАТО, но и подписать такой газовый контракт, который гарантировал "привязку" на 10 лет, а там - глядишь, и страны такой, как Украина, не останется.
Удачно проведенная работа перед следующими выборами гарантировала беспроигрышную партию. Помните, Рашка тогда "не вмешивалась" и не выступала активно ни за Яныка, ни за Йулю? А просто хитро прищурив один глаз наблюдала, как мы месим друг друга, борясь за одного из двух лояльных к ней кандидатов.
И вот настал 2014. Такой удобный и нужный овощ сбежал некстати. "Своего" кандидата на подхвате не предвиделось. И вступил в действие план Б. Началась война.
Когда кто-то по недомыслию ли или преднамеренно называет Порошенко "агентом Кремля" и говорит о каких-то договорняках, мне хочется поступить грубо, так, как я не поступаю в жизни, и дать в физию.
И если кто-то не понимает, что его президентство - это на данном этапе истории Украины единственный шанс наконец-то обрести независимость, с ошибками, с трудностями, но двигаться в сторону цивилизации - тот либо враг, либо...
Плешивый, конечно, спит и видит в руководстве Украины своего кума (что в реале совершенно невозможно), нашу "кралю", либо кого-то типа Пинчука. Но тут ему не повезет, если конечно у нашего народа хватит мозгов не вестись на вбросы, популизм и сказочки про "мир, дружбу, жвачку".
Я люблю свою страну. Поэтому я - порохобот. И не собираюсь переставать им быть. Чего и вам искренне желаю."

В РИМУ

В РИМУ

Як мене дістають ці зрадофіли!

Ні, буває, якесь ольгинське троле-ботне ФСБ-мурло щось пише-заперечує. А буває - наше хохло-бидло, якому все погано. Так і кортить - увірвати ціпком по дурній пиці! А оскільки в соцмережі це неможливо, то лупцюєш гниду "словесами".

Ну, от наш прем'єр Гройсман добру вістку розказав. Мін'юст підготував і подає до Ради проект закону чи постанови про невизнання в Україні жодного союзного (часів Радянського Союзу) законодавчого акта. Діятимуть тільки закони української держави.

Річ у тім, що після Акта проголошення Незалежности 24 серпня 1991 року наш парламент ухвалив постанову, що за відсутности українського закону буде діяти закон Союзу, якщо він не суперечить Акту й Конституції України. Річ потрібна, бо за Союзу значна частка суспільних відносин регулювалася тільки союзними законами (це для всіх республік), а суто українських ми ще тоді не встигли прийняти навзамін.

І от ми підійшли до того, що слід усе союзне - викинути геть! Гройсман це анонсував.

І знайшлося ФСБівське чмо (судячи з письма), а, може, вітчизняний зрадофіл, яке кричить:
"якбы вы одным махом красты пэрэсталы"!

Довелося цьому чму відповісти в риму:
"Якби одним махом ти пішов нахуй!".
😊

Е-е-х, який би з мене був поет!
😊

12 квітня 2017 року

БОРЯ-МАТЕМАТИК

БОРЯ-МАТЕМАТИК

У місті Січеславі (тимчасово називається м. Дніпро) нині завершилася за 2 години сесія міської ради.

Я не депутат міськради (але депутатський стаж маю, усе бачу й розумію з півкадра), та показ наживо переглянув. Ну, що я скажу?.. Народ - це стадо! Тільки таке стадо нашого міста могло обрати на голову Борьку Філатова...

Сесії, взагалі-то, не було. Активність опозиції не допустила. Міський голова оголосив про початок сесії, заграв славень України, опозиція кинулася та оточила трибуну і крісло голови разом із ним.

Не буду переказувати суперечок біля крісла. Врешті-решт опозиція пішла із зали. Голова Філатов хвилин зо 20-ть верз у мікрофон для "уважаемых жителей нашего города", що "теперь всем видно, кто срывает сессии, на которых мы не можем рассмотреть важные вопросы для горожан".

Ну, якийсь пересічний містянин, може, і повірить такому голові. "Яка сяка-така у раді опозиція!", - він скаже.

Але погляньмо на це питання не очима мера-брехуна. В електронному голосуванні перед сесією зареєстровано було 32 депутати. Щоб був кворум треба депутатів 33. Але Філатов сесію таки почав, заграв славень і т.д. Як так може бути? Дуже просто: Борька-мер до 32-х депутатів додав... себе, коханого! І вийшло скільки? Тридцять три (33)!

І як ви думаєте, опозиція могла це проковтнути? Всі вибігли до крісла і трибуни... Далі вам відомо вже.

То хто ж сесію зірвав?
"Той-хто-на-хую-усіх-вєртєл"!
Правда, Борю-математик?

На світлинах:
Мій коментар, коментар депутатів.

12 квітня 2017 року


ТАК ЧЕКАЮТЬ, ЯК СОБАКА КАНЧУКА!

ТАК ЧЕКАЮТЬ, ЯК СОБАКА КАНЧУКА!


КАЖЕТЕ, ФАШИСТСЬКЕ РУЙНУВАННЯ?

КАЖЕТЕ, ФАШИСТСЬКЕ РУЙНУВАННЯ?

Угу, кажете фашисти України пам'ятники революції валили? Ну, та ж москалі нам нав'язали вшанування їхньої революції. Нашу, українську, революцію 1917 року нам шанувати не вільно було.

А як оце все називати, москалі!?

12 квітня 1918 року в Росії (РСФСР) прийнято ленінський Декрет Совнаркому (уряду) "О снятии памятников, воздвигнутых в честь царей и их слуг, и выработке проектов памятников Российской Социалистической Революции".

Хтось бачив до епохи Путіна погруддя, монумент чи пам'ятника царської епохи? "Фашистське руйнування" почалося у Росії!

А нам, українцям, слід нашими очима поглянути на всі події нашої Історії!
Історія - не фізика, в якій закони сталі в безкінечності.

Історія - це ідеологія!
І кожен нарід пише цю Ідеологію - собі!

Примітка:
Світлина з інтернету.

12 квітня 2017 року