Перекласти (Translate)

22 грудня 2017

КРАЩЕ КЛИЧКО, АНІЖ ФІЛАТОВ! (справді, краще!)

КРАЩЕ КЛИЧКО, АНІЖ ФІЛАТОВ! (справді, краще!)

НУ, ТО ШУРУЙ З УКРАЇНИ, К БІСУ!

НУ, ТО ШУРУЙ З УКРАЇНИ, К БІСУ!

КАНАЛІЗАТОР

КАНАЛІЗАТОР

У політичній боротьбі завжди використовується гумор. Тільки то гумор не на кшталт Камеді-клабу чи Зеленського, не тупо-примітивний, не дитячо-розважальний, не наївний гумор. Політики, як люди специфічного мислення, відмінного від мислення голоти - ну, погодьтеся, що це ж правда: політики, а особливо ідеологи, пророки, мислять інакше від темного люду! - так от, політики мають і своєрідне почуття гумору. Гумор у політиків та ідеологів політичний, єхидно-єзуїтський, дошкульно-в'їдливий, аж до вбивчого сарказму.

Чи пам'ятаєте, ще за епохи президента Кучми мертвечуківсько-кремблядський проєкт, партію "За єдину Україну", український патріотичний загал назвав через ЗаЄдУ - Піщєблоком? А нещодавні, до Майдану й Революції, активісти партії ригоАналів! А телевізійні кАнали цвІнтер та інші промосковські? А нинішній телеАнал "Прямий"-як-двері? Ги-ги-ги.

Ну, я теж полюбляю ліпити ворогам псевда й погоняла. Філька (Філатов), риба Корба (Корбан), за епохи Каломойші - очолювана ним ПриватОДА, або не ПриватКоманда, про яку свистів Борька-стакан (Філя-ублюдкі-і-подонкі), а Приват-каМанда чи ПриватБанда. Отож...

І от нещодавно Лондонський суд наклав арешт по всьому світу на статки-авуари Боголюбова і Коломойського - справжніх олігархів і бариг, проти яких "бореться" наш Карлсон-сабака Швілі чи то пак міХуїл. Еге, знайшов кого баригою назвати - нашого Пороха!

Так от, Каломойша сказав, що то ще не кінець (не уточнив чий, ги-ги), що то накладено арешт лише на час судового розгляду. Я згоден.

Та одночасно з цим арештом у Мережі з'явилися світлини "випадкової" зустрічі - якраз напередодні лондонського суду - генпрокурора України Юрія Луценка зі Спасітєлєм-Днєпра-Атєчєства-і-всєґо-міра Ігорем Коломойським. Випадкова зустріч сталася в Амстердамі.

Деякі неофіційні речники з оточення нинішньої влади України вже сказали, що злиття такого "компромату" про двосторонню зустріч ("І переговори?!" - народ хвилюється) Луценка й Коломойського сталося виключно, це злиття, за вказівкою останнього. Мовляв, у Коломойського така вже вдача - поширювати особисті бесіди і переписку з сильними світу сього...

Я, щоправда, не знаю, яку мету переслідував Коломойський своїм злиттям, але через таке "злиття в каналізацію" незрозумілої для темних мас "випадкової" амстердамської зустрічі напередодні суду в Лондоні між Владою та Олігархом, - тепер ти будеш Каналізатором, Спасітєль наш!
:)

На світлині: Каналізатор.

22 грудня 2017 року