Перекласти (Translate)

16 серпня 2017

КОЛОМОЙСЬКИЙ ЯК ПРИЧИНА ОДЕСЬКОГО ЗВІРСТВА

КОЛОМОЙСЬКИЙ ЯК ПРИЧИНА ОДЕСЬКОГО ЗВІРСТВА*

* допис 04 серпня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Звіряче й немотивоване побиття одеситів, що прийшли під "Ібіцу" продемонструвати мирним шляхом своє презирство і лише сказати "Ганьба зрадниці Ані Лорак!" пояснюється лише - і єдине цим! - що досі на державних посадах перебувають типи з ненаціональним, неукраїнським мисленням.
Якщо Ігор Коломойський наполегливо і принижено просував на посаду, ще до президентських виборів Порошенка (а раптом після виборів не буде призначено?), свого друга Ігоря Паліцу, то тепер має бути усім зрозуміло: скажи хто твій друг..., а далі приказка відома.
Коли друг Коломойського і голова Одеської ОДА Ігор Паліца, призначений за його протекцією, не розуміє, що суспільство стало набагато патріотичнішим, ніж це було ще півроку тому, то незабезпечення прав протестуючих і справедливо обурених гнилою продажністю Куєк громадян пояснюється або організаційною неспроможністю Паліци навести лад в Одесі й області, або, і це скоріш за все, таким же способом мислення, як у його друга Коломойського.
Тобто, Україну захищаємо, бо наші заводи-газети-пароходи під путінською загрозою, а захистити національну душу українців - клепки бракує.
Хіба не можна було, знаючи, що Куєк розважала окупантів у Криму, а в Москві отримала від рук загарбника і ворога нехай символічну, але нагороду, організаційним, а то і правовим шляхом не допустити цього продажного концерту?
Ну, і як тепер Паліца і Коломойський пояснять воякам, що борються і героїчно гинуть у зоні АТО, що вони обидва - нехай і непрямо - сприяли аморальному зароблянню "пєвіцею" її кривавих грошей?
Як тепер можуть розцінити звірство ментів - "птєнчіков гнізда Паличного" - решта патріотів України?
Чи знають ці можновладці про радість, яку бачимо на пиках путлерівських фашистів після цих (знов одеських!) подій: "От бачите, Одеса ж наша! Фашиствуючим молодчикам не надали можливости зірвати концерт таланту євроазійського рівня!".
Тому, поки українці не зрозуміють, що лише українці мають ними керувати, а не представники неукраїнських народів з неукраїнським способом мислення, поти постійно матимемо подібні "концерти" як доказ досі хворої національної душі на "хворобу Паліци-Коломойського".

СПІР ПРО КОЛОМОЙКОМАНДУ. 2014

СПІР ПРО КОЛОМОЙКОМАНДУ. 2014

Ну, от. Фейсбук мені щодня нагадує мою Національну правоту!
Скільки я втратив нервів, голосу, статтей, здоров'я і свого Національного життя, щоб довести українцям, що коломойсько-корбанська ПриватКоманда - Зло!!
Якби жиди прийшли б до влади, мене давно б вони вже розстріляли!

Але найболючішим є те, що всіляке хохло-бидло, як ці калінічєнкі, досі (2017) труять мозок, серце й душу українцям!

Який висновок ми мусимо зробити?

Державна пропаганда! Нам потрібна пропаганда! Тоді в нас більш не буде хохло-бидла, бо тоді оцей хохол Калінічєнко стане українцем Калиниченком!

Спір 16.08.2014 під дописом Андрія Якименка, Фейсбук:

Kalinichenko Iurii, 16 серпня 2014 року, коментар у Фейсбуці:

"Андрей вы уже много забанели людей которые вам говорили правду которую вам не хочется слышать можете и меня забанить а статьи я не пишу потому как я обычный человек не политик и не общ.деятель я иногда комментирую интересные статьи,но ваши публикации как днепропетровца не могут оставить равнодушным потому что вы не понимаете как нам трудно здесь бороться с регионаломи,с сепаратистами,с диверсантами,а чиновники из Киева назначают нам в руководство пятую колону из регионалов,что не нашлось патриота на эту должность?Да я соглашусь не совсем законно поступили с Рудыком,но  если бы Майдан действовал исключительно по закону разве Янукович сбежал бы?Как вы не можете понять что у нас война и мы действуем по законам военого времени и если бы мы так не действовали то такой страны как Украина уже не было бы"

Андрій Якименко, 16 серпня 2014 року, коментар-відповідь у Фейсбуці:

"Калінічєнко, з деякими вашими тезами я погоджусь.
Але ви маєте знати, що я НЕ баню за протилежну думку. Я баню за нав'язливе сікання і приставання, грубі відповіді і т.д.
А якщо ви перечитаєте мою сторінку по багатьох датах, то погодитесь, що нормальний, цивілізований, європейський діялог мною не баниться.
Але в силу своїх здібностей, своєї вдачі, знань і політичного чуття, в силу НАЦІОНАЛЬНОГО мислення (а це є ширший варіянт від "Українство" чи "Патріотизм"), я бачу набагато глибше тих, хто зараз дивиться закоханими очима на "дніпропетровську команду".
Люди прозріють, але це буде прозріння на взірець донбасівських, котрі рвали сорочку і виривали волосся за Януковича.
Ну, і останнє.
Не вживайте терміну "воєнний час, стан, ситуація" і т.п.
Якби був воєнний стан, то "дніпропетровська команда" розстріляла би Рудика.
І вас теж розстріляли би.
Вони б знайшли за що.
Тому - запам'ятайте мої поради, мою Ідеологію.
Настане час, коли ви навернетесь у мою віру, і навіть переконуватимете інших."

16 серпня 2017 року