Перекласти (Translate)

02 травня 2018

КАТЬКА-ДУРЕПА

КАТЬКА-ДУРЕПА

ФСБ настільки нетямуща організація, що аж не дивно, що Росія вже тріщить по швах. Цілковитий тупий непрофесіоналізм! Я вже збився з ліку скільки мені то на месенджери, то на електронну пошту присилалося листів любовних та пікантних картинок з млосним, з придихом, благанням звабливо вигнутої дівки: "Зайди на посилання, голубе!". Ага, знайшли дурних, щоб я ваші вірусні посилання відкривав, бовдури! Яка ви спецслужба, що навіть українських гасел-символів не знаєте? Катька ваша в ступор випала, але так відгуку мені і не сказала... І граматичні помилки за вас, що, я мушу виправляти, телепні?! Коротше, міняй платівку, майоре! Нецікаво вже! Випробуй мене якимсь іншим способом, придумай сам!

Примітка: міжнародний телефонний код +7 то є Росія.

:)

02 травня 2018 року

ДВІ ПОРОШЕНКОВИ ПОМИЛКИ

ДВІ ПОРОШЕНКОВИ ПОМИЛКИ

САМОКРИТИКА

САМОКРИТИКА

ПАХАН І ТІТКА ТИМОШОНКИ

ПАХАН І ТІТКА ТИМОШОНКИ

ПРАВДИВИЙ ТАКИЙ РУССКІЙ!.. ))

ПРАВДИВИЙ ТАКИЙ РУССКІЙ!.. ))

ЗА СІЧЕСЛАВСЬКУ ОБЛАСТЬ! ЗА МІСТО СІЧЕСЛАВ!

ЗА СІЧЕСЛАВСЬКУ ОБЛАСТЬ! ЗА МІСТО СІЧЕСЛАВ!

ПРО СВОБОДУ Й ПОРОШЕНКА. ЛАКОНІЧНО

ПРО СВОБОДУ Й ПОРОШЕНКА. ЛАКОНІЧНО

МУСТАФА І ДДД

МУСТАФА І ДДД

Фейсбук ще продовжує писати про "міжнаціональну розбірку" на Бесарабці у Києві, коли чеченці дали в пику пуштуну Мустафі. Суспільство розділилося: хто підтримує і співчуває Мустафі, хто каже, що дістав він по заслузі. Обидві сторони пояснюють свою позицію націоналізмом, не називаючи його. Мовляв, бити пики в Україні один одному можуть тільки українці! Ги.

Я ж цікавлюся подією як автолюбитель. Національного питання тут нема, бо українці тут не постраждали. Тому ця сторона питання не так мені цікава. А от ПДР (правила дорожнього руху)...

Я передивився всі доступні ролики як лупцювали Мустафу, як їхали машини. Роликів не так багато, але вже немало перепоширень, кожен знайде. І що я бачу?

Так, кубик-мерседес з чеченцями-хамлами намагався влізти в ряд до Мустафи, якраз перед його автівкою. Але нам Мустафа уже писав, що він не любить хамства на дорозі, тому... навмисне їм перегородив дорогу. Дивлюся, як чеченці хамськи перелаштовуються в правий ряд, одразу за машиною, що перед Мустафою. Так, бидло на дорозі! Чеченці-москвичі. Таких слід пиз... бити й бити, щоби кров'ю сцяли! Передня перед Мустафою автівка поїхала вперед, чеченці грубо лізуть в правий ряд. І Мустафа... тисне на газ, випереджаючи маневр чеченців! І... зупиняється, щоб розібратися з бидлотою. Бидлота стала теж, але не знала, що Найєм - нардеп. Що було далі кожен знає, ги.

І сьогодні (02.05.2018) Найєм пише у Фейсбуці:

«И по сути конфликта. Я не считаю и не согласен с мнением, что надо было уступить. Сколько раз вы затыкали себе рот, чтобы не нарваться на очередного нарванного парня из машины сопровождения? Сколько раз вас материли парни из дорогих машин, а вы, потупив глаза, делали вид, что не замечаете? Как часто вы возмущаетесь наглости и хамству участника движения, но заметив машину сопровождения, тихонечко притормаживаете, чтоб не случилось чего. А сколько раз такие идиоты обкладывали матами ваших жен, детей и родителей?
Это жлобство и бычество подкормлено вседозволенностью, уверенностью в безнаказанности, которые вы сами взращиваете. Конечно, унизительно и больно быть избитым или получить по челюсти. Но кто вы глазах своих детей, близких и родных, если такое позволяете по отношению к себе? На кого рассчитывать им, когда их пошлют, нахамят или подрежут? Своей уступчивостью вы предлагаете им проглотить и смириться, что жизнью правят нарванные парни на «кубиках», а не взаимное уважение и человеческое достоинство.
Я против такого. У меня не было желания устраивать драку в центре города на проезжей части. Но промолчать, проехать, ругнуться себе под нос и проглотить очередное унижение считаю неприемлемым. Закон на нашей стороне. Этот процесс должен быть открытым и стать примером для всех. Сейчас у меня к нему масса вопросов. В остальном я в порядке, говорить, читать и, к сожалению, улыбаться пока больно, но это временно и должно пройти.».

Послухай, Мустафо, мене, що я скажу!

Я, багаторічний автолюбитель:
- ніколи не опускав очі долу від автохамства
- ніколи не чув від водіїв лайки
- ніколи моїх рідних не матюкали
- часто бачив хамство й бикування на дорозі
- часто бачив порушення всіх правил водіння і мене, бувало, підрізали...

Але чому так було зі мною і протилежне ти зазнав? Тому, що я дотримуюся правила Трьох Д: Дай Дорогу Дурневі!!

Я завжди пригальмовую, коли тупий баран без мого дозволу влізає у мій ряд (коли людина проситься, а я не проти, то взаємна ввічливість завжди перемагає)! Я знаю, що бидляче рило колись вискочить на стовп! І нехай то буде стовп, а не моя автівка!

Ти захотів помірятися х... членом, маючи значок нардепа? Тепер ти знаєш, що твій статус - нуль для дурня на дорозі! Нехай посадять їх за хуліганство. Але якби ти був без документа депутата, то я б ще подивився чи ти натиснув би на газ!

Коротше, Мустафо, у ПДР нема такого правила Трьох Д. І правило таке було народжене, коли один баран з другим не розминулись на колоді через річку!

02 травня 2018 року

ПРО ЧАБАНІВ, ОВЕЦЬ ТА БАРАНІВ


ПРО ЧАБАНІВ, ОВЕЦЬ ТА БАРАНІВ

Фейсбук, полеміка 1-2.05.2018 у коментарях до допису Андрія Якименка "Відповідь для Воно" (01.05.2018, Фейсбук).

«Maxim Krutko:
- Я слідкую краєм ока за двома персонажами.  Баба Іра якою б мовою не писала якою б мовленнєвою nazi не була – комсомольський значок (а точніше його татуювання) їй не вивести.
А цей бородатий просто тролить стару комсомолку.  Сподіваюся проходять часи, коли перший ліпший чикатіло може сховатися від відповідальності гучніше всіх репетуючи про мовні питання. Мені відомі 100% україномовні іуди нашої держави. От же ніхто не змусить мене необхідну і достатню умову плутати (я  про мову).

Андрій Якименко:
- Maxim Krutko, ви верзете хуйню! Не жартую. Можете самозабанитися від мене. Називати Ірину Фаріон бабою Ірою та nazi (у негативному сенсі) і плести пиздотину про Національну Віру може тільки дебіл або політичний підарас. Можливо, ви погодитеся колись зі мною. Якщо ні, то мені похуй, як і ваша словесна блювотина. Ліпити до Фаріон комуно-комсомольське минуле можуть лише дегенерати. Я все сказав. Ідіть ви геть! :)

Maxim Krutko:
- Дивна необачність і нерозбірливість, мабуть, таки самозабанюсь. Ніщо крім тривалого часу гарантовано не палить агентуру. Ви на агента якось не тягнете  (занадто емоційні у висловлюваннях), а от пані Ірина –  цілком. Кілька її дореволюційних фейлів і синхронів з регіоналами добре запам'ятали уважні спостерігачі. Відома  вразливість – приходиш з усіма бездоганними зовнішніми ознаками патріота і перед тобою відкривають фортеці, облога яких тривала роками. В нас не так багато фортець і обмежена кількість ти хто їх обороняє. Вчитися на власних помилках БУЛО ЗАПІЗНО ще нашим прадідіам.

Андрій Якименко:
- Maxim Krutko, я не вважаю вас ворогом, чесно. Ви просто заблукала вівця, правда. Не жартую. На жаль, вівцІ ніколи не допре, що не баран в отарі головний, а чабан. Ото Ірина Фаріон - то є чабанка. Вівцям-баранам того не доперти... Тут проблема в тому, що майже весь сірий і тупий український люд - то вівці й барани. Ото як ви. Коли якименки та фаріони говорили вівцям, що Росія - ворог, то овече стадо бекало, жувало травку і не петрало нічого. Коли діти тих овець почали гинути на фронті, то овече стадо спохопилося: "А Росія таки ворог!". Ото щось подібне і у вашому ставленні до Ірина Фаріон. Ми тут беремо цей конкретний випадок. Ви не вірите в той Націоналізм, який вона пророче. Причина: ви - вівця. Або баран. То не має значення. Факт, що ви - в отарі. Ні Якименко, ні Фаріон не є агентами чи ворогами. Вони - пророки. Ваші внуки вдячно принесуть до наших пам'ятників квіти! ©Запам'ятайте коментар!».

02 травня 2018 року 

ТО МОЄ ДІЛО КОГО ЧИТАТИ!

ТО МОЄ ДІЛО КОГО ЧИТАТИ!




ПРИЧИНА ЗМІНИ АТО НА ООС

ПРИЧИНА ЗМІНИ АТО НА ООС 

Я ВІДДАВ ГОЛОС ПОРОШЕНКУ

Я ВІДДАВ ГОЛОС ПОРОШЕНКУ

ПРО ДЕ-МОРДУ

ПРО ДЕ-МОРДУ