Перекласти (Translate)

19 квітня 2019

МІЙ ПРОГНОЗ ЩОДО ВИБОРІВ

МІЙ ПРОГНОЗ ЩОДО ВИБОРІВ


Наживо дебати не дивлюся, їду до батьків. Перегляну дебати пізніше вже в запису. Але активно відстежував перебіг виборів. Був надзвичайно прикро вражений цифрами голосувань у першому турі.


Але наприкінці кампанії я от що скажу: Порошенко виграє! Ну, не знаю звідки маю таке відчуття. З 1 квітня до 19 квітня тривога, злість і розпач поступово переросли у впевненість: Порошенко виграє!


Ну, це була б несправедливість Всесвіту, якби Історична брила - Порошенко - програв би миршавій істоті, цій Соплі зеленій - Зелі КалоМойському!..


Порошенко виграє ці вибори!


На світлині:

Президент, нинішній і майбутній, і якесь зелене неподобство, миша, насєкомоє, плазун ізраїльської бородатої гієни. Місто Київ, Олімпійський стадіон (скрин), 19.04.2019.


©Андрій Якименко, 19:40 год., 19.04.2019

УЛЮБЛЕНІ ФІЛЬМИ ФІЛАТОВОЇ

УЛЮБЛЕНІ ФІЛЬМИ ФІЛАТОВОЇ*


* допис 19.04.2018, Андрій Якименко, Facebook


Скажи які ти фільми дивишся і я скажу хто ти (©нова народна мудрість)


Ахахаха! Реготнуло. Дружина Борі Філатова, міського голови Січеслава (тимчасова назва - місто Дніпро), Марина Філатова, опублікувала в Інстаґрамі список з 10 своїх найулюбленіших фільмів. Марина любить. Любить дивитися. Дивитись фільми про любов. Любов драматичну.


«Если я и нахожу время для просмотра фильма, то это точно будет кино про любовь. Не слащаво-приторное, а настоящая драма», пише Марина.


Ну, а яка любов без теє-то як його... ммм...гм...еротики (тут навіть можна почервоніти, сором'язливо опустити очі долу і поколупатися носочком у підлозі, ги).


«Хорошо, если есть немного эротизма. Высокохудожественного. Я люблю эстетское кино», відверто признається «перша пані» Січеслава.


Як розповідає Марина Філатова, фільми мають бути такі, щоб потім було про що подумати, поміркувати, - пише Філатова дружина.


Ну, і які ж фільми дають поживу для роздумів «першій пані»? Філатова наводить список з 10 фільмів, звісно, всі фільми в російській озвучці:


1. «Соседка»

2. «Вожделение»

3. «Искупление»

4. «Почтальон всегда звонит дважды»

5. «Английский пациент» 

6. «Мечтатели»

7. «Голова в облаках»

8. «Одинокий мужчина»

9. «Кошка на раскалённой крыше»

10. «Великий Гетсби».


Ви бачите в цьому переліку «Залізну сотню», «Нескореного», «Атентат. Осіннє вбивство у Мюнхені», або хоча б "Тіні забутих предків"? І я не бачу. Такі фільми Марину не цікавлять, попри те, що в них ідеться також про любов. І любов не тільки до України. Там є сюжети і про любов людську, любов наших Героїв у підпіллі, у ворожому оточенні і на війні.


Але то таке. Марина не полюбляє української теми. Хоча могла б, як «пєрвая лєді Днєпра», міста українського, хоча би щось там подивитися, хоча би для годиться, з історії народу, серед якого вона живе...


Ну, і фільми слід дивитися, Філатова, українською мовою, щоб добре знати мову українського народу!


Головний висновок ми можемо зробити, друзі, що ні Філатов, ні Філатова не представляють українство в Січеславі, радше - російство. І це проблема Січеслава на майбутніх депутатських виборах і обранні міського голови.


На світлині (взято з інтернету):

Марина Філатова. Який в нас «мер», така в нього дружина, такі ж і фільми дивиться Марина. Ги, влучно так у риму вийшло!

:)


19 квітня 2018 року