Перекласти (Translate)

24 листопада 2019

І ЗНОВ ПРО НЕПОГРІШНІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА

І ЗНОВ ПРО НЕПОГРІШНІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА

З яким презирливим самовдоволенням я б зараз плюнув би у рило кожному, хто мене затюкував за мою статтю "Про непогрішність президента" (©Андрій Якименко, 18.04.2015, Facebook)!

Ну що, сволотівці та інші зебілоїди, дістали від Пісюніста на горіхи? Хоч я прямо не вказав у дописі на Порошенка, хоч я писав про принцип для держави - непогрішність того, хто боронить Україну від Росії - мене наобзивали різними - взаємовиключними! - словами: від "Пєтін жополиз", до... "продався москалям"... Ага, і як я міг продатись москалям, коли я "Пєтін жополиз", не скажете, дурбецали бидлохамські?

А я і зараз заявляю: нам потрібен До́гмат про непогрішність президента України! Тільки знов повторюю - президент той має не на піаніні грати прутнем, а Армію, і Мову, й Віру розбудовувати й гуртувати малоросів для удару по Росії! І не важливе тоді прізвище у президента!

Зараз у суспільстві є розподіл на два гу́рти - гурт державників і гурт падла. Нині всі державники - це порохоботи. Бо немає на сьогодні іншого, хто показав спроможність дати копняка під дих Кремлю, крім Порошенка! Я ж давно про це писав. Решта насєлєнія (це російська калька) - то багно зелене, падло-мертвеччина! Тому падлу нецікаві Армія і Мова. Віра в того падла - то кремлядство, то Зелена Наволоч (всім ясно), то Пєрвий Лєдь (Бо́гдан), то Сивуха-брага (Сивохо), то продаж своїх внуків москалям на ще один голодомор!

І якби ми ще тоді, коли я написав статтю, запровадили цей До́гмат про непогрішність порошенків (не за прізвище кажу, за принцип!), то тоді б не мали клопоту з тим падлом, яке лізе й лізе нині звідусіль!!...

24.11.2019
©Андрій Якименко

Додаток:
Допис 18.04.2015, Facebook:

«Про непогрішність президента.

18 квітня 1870 року Перший Ватиканський собор Католицької церкви прийняв догмат про непогрішність Папи Римського.
Церква значно зміцнилась на силі.

Дивлюся, яку величезну ідеологічну шкоду Українській Державі завдають кремлівські професійні троле-боти, а також ошукані ними пересічні українці (вата й малороси), своїми вкидами мислевірусів проти Президента (проти всіх виразно українських президентів України - з Ющенка до Порошенка - так! - на кшталт "а він сплачує з липецької фабрики "Рошен" податки ворогу - Росії, і не продає її!", коли в той же час фабрика у Липецьку не працює, а продати її неможливо через заборону Путіним на продаж з ідеологічних міркувань), переконуюся, що Верховній Раді слід запровадити догмат про непогрішність Президента України.

Мабуть, коли Україна стане Імперією - Національним Гетьманатом - догмат про непогрішність Гетьмана таки буде запроваджено в Державі!

18 квітня 2015 року»

18.04.2015
©Андрій Якименко