Перекласти (Translate)

09 листопада 2017

ОСЬ КОЛИ ''ПОЧАВСЯ'' ''КОНФЛІКТ''!

ОСЬ КОЛИ ''ПОЧАВСЯ'' ''КОНФЛІКТ''!

У пресі з деяких нещодавніх пір почалося нагнітання в темі "Порошенко проти Авакова", тобто АП проти МВС. Я такі речі вловлюю чітко. Я навіть статтю написав, що, мовляв, не роздмухуйте того, чого немає. Конфлікт почнеться тоді, мовляв, коли на Банковій Нацгвардія почне войнушку проти Президентського полку.

Зрозуміло, що Москва вдало вкидує правдиві й вигадані мислевіруси як між міністром з президентом, так і між широкі темні українські маси. А "піпл хаває та ремигає", осуджуючи тих чи сих... Розхитати владний механізм держави Україна - ось яке завдання у Кремля!

І я дуже здивувався, коли Фейсбук мені нагадав про "початок" цього придуманого в кабінетах ФСБ "конфлікту".

Ну, от - листопад 2014 року. Порошенко президентом вже півроку (обраний 25 травня 2014-го), а Аваков трохи менше десять місяців (призначений парламентом одразу після Майдану в лютому 2014-го). І мені в коментарях вже вкидували цей мислевірус про "конфлікт"! І за три роки вірус у суспільстві дав свої плоди...

Народе, досить ремигати антидержавну москво-кремлядську жуйку!! Ми маємо конфлікт! Ім'я конфлікту - то війна з Росією!! Все решта - то дурня і нісенітниця проти війни!

Повір, народе, Порошенко - кращий президент, із тих, яких ти мав. І готуйтесь, українці, обрати знову Порошенка президентом у травні 2019 року!

На світлині:
Якийсь довбень Борисенко гадив мені у 2014-му на Фейсбуці (Борисенко був забанений).

09 листопада 2017 року

ДЕСЯТЬ НУЛЬ НА НАШУ КОРИСТЬ

ДЕСЯТЬ НУЛЬ НА НАШУ КОРИСТЬ