Перекласти (Translate)

28 серпня 2017

КОЛОМОЙСЬКИЙ РОЗЛЮТИВСЯ

КОЛОМОЙСЬКИЙ РОЗЛЮТИВСЯ *

* допис 28 серпня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Фантомас разбушевался" ("Фантомас розлютився") - мій улюблений французький фільм-комедія з давноминулого радянського дитинства.
Фільм розказує про Фантомаса - підло-паскудне людино-подібне створіння із гидко-зеленою головою, тобто маскою, що закриває обличчя, потилицю, маківку, вуха і шию, і який викрадає людей та науковців для дослідів зі створення способу запанувати над світом і людством, та відважного поліцейського - комісара Жюва - у чудовому акторському виконанні Луї де Фюнеса, котрий безстрашно ганяється за Фантомасом і рятує людство від цього чудовиська.

Саме про Фантомаса, що розлютився, мені згадалося відразу, як я побачив, що Коломойський почав мочити на телеканалі 1+1 народного депутата Анатолія Гриценка.
Раніше мочилово почалося і щодо народного депутата Олега Ляшка.

Так розумію, виходячи зі спогадів про вказаний фільм, невдовзі почнеться викрадення людей і народних депутатів.

А чого можна ще чекати від Коломойського, що розлютився?
Те ж саме, що й від розлюченого Фантомаса!

Анатолій Гриценко:
"Коломойського ж навіть не пам'ятаю, коли останнім часом згадував, а наживо так взагалі не бачив. А тут раптом така шалена "медійна увага" до мене і нашої партії на Плюсах Коломойського? Вибори за два місяці. Усвідомили олігархи, що наша партія матиме у новій Раді фракцію. Не їхню фракцію. Купити? Неможливо. Контролювати? Без варіантів. Це олігархів насторожує, не звикли вони до такого. Напевно тому вирішили "мочити" завчасно. "Секретні матеріали" на каналі Коломойського повідали виборцям, мовляв, Гриценко – підступний злодій і хабарник, шалено любить гроші, в армії крав мільйонами, проект Льовочкіна, хоче зробити його прем'єр-міністром, аби потім разом з Льовочкіним повернути в Україну кривавого диктатора Януковича і його злочинний режим... Скажете: не звертайте уваги – бред сивой кобылы? Напевно. Але ж чомусь витрачають Коломойський з Ткаченком (керівник 1+1) на той чорний PR чималі гроші й вечірній ефір у prime-time. Чи не єдина правда в тому брехливому сюжеті - це те, що "Громадянська позиція" справді матиме фракцію в новообраному парламенті. І за те вам дякуємо, панове Коломойський з Ткаченком".

МАРІУПІЛЬ. ВСЕ СПОКІЙНО

МАРІУПІЛЬ. ВСЕ СПОКІЙНО *

* допис 28 серпня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Щойно (07:30 год., 28 серпня 2014 року) розмовляв телефоном з двоюрідним братом з Маріуполя, Донецька область.
- Як там у вас? Фейсбук кричить, що російські танки у 20-ти кілометрах від Маріуполя, - питаю.
Брат Сергій:
- Усе спокійно. Діти з вечора гралися у пісочницях. Міський транспорт їздить. Паніки ніякої нема. Кілька днів тому була паніка, люди закуповували харчів, на автозаправках були кілометрові черги за бензином. Я сам улив до машини 110 л бензини. Так, була паніка. Але тепер усе спкійно. Я сам на заводі зараз, на роботі. Ми, звісно, не знаємо, що там робиться за містом, але ті, хто зі східних сіл і містечок від Маріуполя живуть і працюють на маріупільських заводах, їздять на роботу, нічого страшного не розказують, усе буденно і спокійно. Щоправда, багато наших блок-постів на виїздах з міста, але всі сприймають з розумінням. Вздовж берегової лінії Азовського моря часто зустрінеш наших прикордонників через можливе вторгнення з моря. А так усе по-мирному, спокійно.

ПОЛЯКИ: ВИ ЗУПИНИТЕ ВОРОГА, ЯК МИ ПЕРЕД ВАРШАВОЮ У 1920 РОЦІ

ПОЛЯКИ: ВИ ЗУПИНИТЕ ВОРОГА, ЯК МИ ПЕРЕД ВАРШАВОЮ У 1920 РОЦІ*

* допис 28 серпня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"50 колишніх діячів польської антикомуністичної опозиції написали відкритого листа до українців, президента України Петра Порошенка та з’їзду української партії «Солідарність».
Підписанти вважають, що Україна бореться не тільки за свою власну свободу, але й за свободу народів Європи. «Сьогодні Росія веде з Україною неоголошену війну, але це – її стиль і методи.

Так само, як орди більшовиків у 1920 році ми зупинили неподалік Варшави, дасть Бог, що ви зупините їх на Донбасі», – написали польські діячі.

Вони застерігають: «Не розраховуйте на Німеччину, не розраховуйте на Францію, вони піклуються тільки про свої власні інтереси. Борітеся звитяжно! Росія прислухається тільки до сили. Будьте сильними!»."

РІЧНА АКТУАЛЬНІСТЬ

РІЧНА АКТУАЛЬНІСТЬ
(до Шкільного дзвоника і Маршу гніву)*

* допис 28 серпня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук
(з коментарями 2015 та 2017 років)

Фейсбук щодня надає приватне посилання на ваші ж публікації цього ж дня щороку тому. Цікаво інколи пірнути в епоху річної і більше давнини, читаючи себе ж самого.

От і зараз Фейсбук нагадав мені важливе те, що непокоїло суспільство рік тому. Рік минув, а актуальність питання не зникла!

Як і рік тому "патріотичні ідіоти" (за нардепом Пашинським) виконують роботу ФСБ. Хтось десь колись від когось чув чи бачив, чи йому привидилося, чи на сайті десь читав - одразу Страшна-І-Достовірна-Інформація кладеться на сторінку у Фейсбуці. Справу зроблено! "Я ж раніше всіх про це писав!". Завтра мислевірус не підтвердиться - пусте! Всі уже забули хто перший насмердів!

Учора, 27 серпня 2015 року, вранці: "21 загинуло в АТО!".
Увечері: "Ситуація складна, але цифра менша вдесятеро!".
Нині вранці: "Сепари на 1 вересня стрілятимуть гарматами по школах з дітьми в окупованих районах і звинуватять ЗСУ, потім буде наступ армії РФ!" (речник Правого Сектора).
Пророкую: на Перше вересня цей мислевкид усі забудуть, але паніка свого досягне: 29-го (чи вже перенесли на 31 серпня?) бидломаса побіжить на вигаданий у Кремлі Марш гніву!

Знову закликаю: не поширюйте брехні! пишіть лиш те, що самі бачили!

Мій допис у Фейсбуці 28 серпня 2014 року - досі актуальний!

"НЕ ПОШИРЮЙТЕ БРЕХНІ!*

* Допис 28 серпня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Інформації, дійсно, багато.
І останнім часом (ПІСЛЯ МІНСЬКА!) її, негативної (!), збільшено в рази!
Якесь Фейсбук-чмо, одне проплачене Путлером, інше - кухонна баба-кухарка, починають поширювати публікації, насамперед панічні та негативні.
Навіщо це робити?
Проплачений ФСБ-троль це робить за гроші.
А решта ФБ-любителів, чого ви хочете добитись?
Пишіть лише те, що бачили НА ВЛАСНІ ОЧІ або чули від надійних джерел (з указівкою цих джерел!).
Вояки в танчики на компі, диви...

Я не кажу "усе гаразд, прекрасная маркізо!".
Я кажу: не підключайтеся до інтернет-війни, до масового психозу, чого прагне для воєнної мети Росія!!"

Коментарі до допису:

Bionda Guilia, 28 серпня 2015 року, коментар:
"Ой дісно ви праві ! Зараз взагалі таке робиться що я не розумію ... говорила з Україною мене попередили що це не телефона розмова ! Значить тел.прослуховуються !?"

Виктор Таратушка, 28 серпня 2015 року, коментар:
"Недолугі висновки аналізу подій під Іловайськом - це надійне джерело, чи ні?"

Андрій Якименко, 29 серпня 2015  року, коментар:
"Пане Таратушка, запитання некоректне. Уточніть про ЧИЇ висновки мова. "Висновки" Корбана, Бутусова - дійсно, недолугі, отже, не є правдивим і надійним джерелом."

Виктор Таратушка, 29 серпня 2015 року, коментар:
"Генштабу і військової прокуратури."

Виктор Таратушка, 29 серпня 2015 року, коментар:
"Я не слухав ні Корбана ні Бутусова.  Я здатний сам зробити висновки виходячи з інформації офіційних джерел, а також із розповідей безпосередніх учасників цього  явища. Крім того я навжусь сказати, а точніше повторити, що війна це ремесло і нею повинні займатися фахівці, а не люди, які ніколи не були в армії. Військове ремесло одне з найсерйозніших ремесел, а може і найсерйозніше, без "одне", і найвідповідальніше оскільки на кону стоїть людське життя.  Загтбель тисяч українських бійців свідчить про некомпетентність військового керівництва, або про зраду.  А звинувачення в розстрілі московитів, не що інше як виправдовування  своєї некомпетентності, недолугості і дурості. Москвини вороги, це ми знали всі впродовж 23-х років. І ти теж це знав пане Андрію, але Генштаб цього не зав чомусь. Ворога звинувачувати в тому, що він ворог - це що, як не ідіотизм. З ним потрібно воювати і робити це серйозно, а не загравати."

Андрій Якименко, 29 серпня 2015 року, коментар:
"Виктор Таратушка, що далі вас читаю, то більше задумуюся: А ви на чийому боці, офіцере??
Я навіть припускаю, що совітська армія чимось зобидила пана полковника...
Але ж ми маємо вже свою Армію!!! Так, слід удосконалювати, міняти людей і т.д. На час Іловайська у Генштабі (та й зараз є) було повно ФСБ-агентів. Тому-то Генштаб належно не спрацював. Але ж людей з Добробатів та МВС на Іловайськ кинув Геній всіх армій світу Корбан!!! Бо там має комерційно-рейдерський інтерес (читай Гелетея) та мріє стати Міністром оборони! (Ніколи, звісно, не стане, але мотив дій його бажання простежується!).
Тому, полковнику, НЕ ВИНУВАТЬТЕ АРМІЮ ЗА ІЛОВАЙСЬК!! Завдяки ЦІЙ (яка б не була) Армії ще існує Україна!!!"

Виктор Таратушка, 29 серпня 2015 року, коментар:
"Ну, по перше, пане Якименко давайте не повертатись далеко. І мене совіцька армія ні в чому не образила, на відміну від Васмабуть. Вона мене багато чому навчила і завдяки цьому я став на бік українського націоналізму, щн тоді коли Ви лякались слова націоналізм. І треба зрозуміти трохи, що армія і Генштаб то різні речі. Є об'єкт управління, а є орган управління.  Але не про це йде річ. річ іде про організацію війни, як такої. І не завдяки армії існує Україна, а завдяки українському народові і тим сотням добровольців.  Ви ніколи не були там і не знаєте в чому причина. І ваша особиста неприязнь до Корбана, то всього лише емоції. І "полководець" Корбан  тут, як кажуть московити "не приделах". він був всього навсього  заступником Бені.."

Виктор Таратушка, 29 серпня 2015 року, коментар:
"і взагалі, я не лізу в юриспруденцію, тому, що знайомий з нею поверхнево, а Ви великий стратег, який не знає що таке війна."

Андрій Якименко, 29 серпня 2015 року, коментар:
"Таратушка, я не лізу в справи Армії, Стратегію і т.д. Навіть, якщо вам таке ввижається. Не лізу, бо я, дійсно, не є військовий фахівець.
Але мене дивує, що полковник у відставці та на пенсії пан Таратушка сприймає за чисту монету недолугі патякання таких великих ЕксперДів, як Бутусов, Корбан і Компанія..."

Андрій Якименко, 29 серпня 2015 року, коментар:
"Еге, іще одне.
Навіщо ви виссали з пальця, що я колись боявся слова Націоналізм? Такого ніколи не було і придумувати мені хуйні - це теж саме, що сказати: Таратушка користується пальцем, а не туалетним папером. Подумайте на цим.
А "неприязнь до Корбана" полягає не у ваших фантазіях, а у логічних фактах, які я викладав, викладаю і буду викладати, але ЖОДНОГО з цих фактів ви так і не спростували!!"

Виктор Таратушка, 31 серпня 2015 року, коментар:
"Ще раз повторюю, що я не слухав і не чув ні Корбана, ні Бутусова. Бутусова почув лише сьогодні 30.08. І у відставці я, чи ще десь, але я сам можу зробити певні висновки в тій справі  якій я присвятив своє життя. На щастя, чи нажаль, у мене немає авторитетів, а в даному питанні керуюсь лише законом філософії - про взаємозв'язок причини і наслідків. В даній ситуації для мене авторитети - люди які зі зброєю в руках боронять нашу з Вами Україну.  І дуже шкодую, що мені відмовляють в призові до ЗСУ."

Виктор Таратушка, 31 серпня 2015 року, коментар:
"Пане Якименко, я нічого не хочу спростовувати і цим не займаюсь. Знаю лише із Ваших постів про Ваші стосунки з паном Корбаном.  І якщо Ви любите  пана Корбана то Ваші справи. Але я  дійсно подумав, що  Ви з ним не в дружбі.  І не лайтесь будь ласка, не вподобляйтесь москальні, в українській мові досить дошкульних слів, щоб висловити своє незадоволення, або захоплення."

КОМЕНТАР Андрія Якименка від 28 серпня 2017 року:
В останньому своєму відповіді-коментарі полковник радянської армії у відставці Віктор Таратушка написав про мене (про Андрія Якименка): "І якщо Ви любите  пана Корбана то Ваші справи. Але я  дійсно подумав, що  Ви з ним не в дружбі." Дурнішої логічно-ідіотської відповіді я ще не читав від армійської людини. По-перше весь мій Фейсбук і навіть ця стаття і мої коментарі-відповіді говорять про моє ставлення до Корбана, Бутусова і їхню команду, де таратушкіної "любови" нема й сліду. То чого брехати, Таратушка? По-друге, далі у цьому ж коментарі Таратушка сам же пише, що подумав, що Якименко із Корбаном не в дружбі... Що у вас із логікою, Таратушка?? ))

28 серпня 2017 року