Перекласти (Translate)

01 квітня 2017

ЧЄЙ-ЧЬЇ-ЧЬЇХ?

ЧЄЙ-ЧЬЇ-ЧЬЇХ?

ХТО КОГО ПОСЛАВ У БАН

ХТО КОГО ПОСЛАВ У БАН

ПЄТЯ ТОБІ В СРАКУ, ГНИДО!

ПЄТЯ ТОБІ В СРАКУ, ГНИДО!


АРМІЯ МІЦНІЄ НА ОЧАХ!

АРМІЯ МІЦНІЄ НА ОЧАХ!

З УРОДИНАМИ, ХУЙЛО!

З УРОДИНАМИ, ХУЙЛО!

ПРО РОСІЙСЬКУ ЗАГРОЗУ

ПРО РОСІЙСЬКУ ЗАГРОЗУ

ЯКЕ ХУЙЛО, ТАКЕ Й ПЄСКОВ ))

ЯКЕ ХУЙЛО, ТАКЕ Й ПЄСКОВ ))

Пєсков Дмітрій Сєрґєєвіч (народ. 17 жовтня 1967) - прес-секретар Хуйла.
(Вікіпедія)

На якійсь світлині є Пєсков Хуйла, ги.
:-)

01 квітня 2017 року, це не жарт! :-)

ЦАПА ВІДБУВАЙЛА ВАМ НЕ БУДЕ, ГНИДИ!

ЦАПА ВІДБУВАЙЛА ВАМ НЕ БУДЕ, ГНИДИ!

Не слід легковажити судовим процесом над генералом Назаровим, якого українське суспільство і феміда вважають винним у загибелі у 2014 році 49 десантників разом з екіпажем військового ІЛу.

Збив той літак російський ПЗРК (зенітно-ракетний комплекс). Росія вбила наших солдатів... Вічна пам'ять загиблим!.. Але засудження бойового генерала цивільним суддею (!) до 7 років ув'язнення сколихнуло армію!

Іде війна! Це - горе й смерть! Назаров послав десантників допомогти нашим бійцям в оточеному російською армією луганському летовищі. Так сталося, що два літаки сіли, а один був збитий... І ми не можемо допустити, щоб несправедливим судом розбурхати розгубленість, зневіру у армійців!

Президент Порошенко заявив, що подасть законопроекта про створення військових судів, принаймні на час війни. Судити військовиків повинні самі військовики, а не хлопчик-суддя, що не служив, тим більш не був на фронті!

Але, крім правової складової, я бачу в цій історії ідеологію. І знову, як писав Франко, ми бачимо хитрий писок жида... Загибель десантників - це епізод. Ми ще пам'ятаємо "стратегів" із ПриватКоманди з Коломойським на чолі, коли вони у своїх ЗМІ лаяли під час війни Генштаб, керівника ГШ Муженка, а Корбан мріяв стати міністром оборони та разом з "ікспердом-усіх-навук" Бутусовим підкопував авторитет міноборони!

Ось що писав Олег Ляшко у жовтні 2014 року в себе на Фейсбуці:
"Аваков розформував добровольчий батальйон "Шахтарськ" начебто через мародерство. Насправді це помста Авакова командиру батальйона Андрію Філоненку, який на засіданні парламентської слідчої комісії по Іловайську розповів правду про причини цієї трагедії. За словами Філоненка, рішення про направлення добровольчих батальйонів до Іловайська приймалося 5 серпня 2014 р. на нараді у заступника дніпропетровського губернатора Корбана, який фактично ними керував. Філоненко стверджує, що слабо озброєних добровольців свідомо посилали на вірну загибель, адже за даними розвідки Іловайськ був добре укріплений і брати його мали військові. Щоб приховати правду про Іловайську трагедію, а також уникнути відповідальності за невиправдані смерті тисяч патріотів у тій м'ясорубці, Аваков і розформував "Шахтарськ"."

Звісно, Корбану-і-спілці вкрай потрібне це засудження Назарова. Як доказ того, що вони - ПриватКоманда-і-Бутусов - були праві, коли валили армію у 2014 році!

Але ми вам не зробимо цапа відбувайла, гниди!

Не ви, а наша Армія тоді, вмираючи, спасла країну!

А генерал Назаров - якщо винен! - буде караний. Попереду ще апеляційний розгляд, а сам Назаров на домашньому арешті під заставою у майже 100 тис. грн.

01 квітня 2017 року