Перекласти (Translate)

04 квітня 2017

ЯРОШ НАГРАВСЯ...

ЯРОШ НАГРАВСЯ...

Скількох я фейсбук-друзів втратив! Бо вони відписалися від мене. Скількох висиральників у мене на сторінці я не розстріляв (бо не маю влади на це, поки що...), а лише забанив!

І все через Яроша! Того, що Дмитро, того, що провідник (колишній) і голова (колишній) партії Правий Сектор.

Коли Ярош грався у солдатики, крутячи мармизою і носом, що "не хочу з моєю армією ні в нацгвардію, ні в збройні сили, дайте нам персональний закон, техніку, озброєння, генштаб, головнокомандувача!..", я кпинив і глузував з цього хлопчиська! Саме тому і друзів, що у фейсбуці, втратив (добре, що не всіх).

Але Час довів, що я був правий! Награвся Ярош у пісочниці. Вже до цеберка і лопаточки його не тягне... Ну, то й добре!

ОСЬ, дві статті. Одна, умовно, Ярош-2017 (де він про себе), друга Ярош-2015 (де я про нього). Минуло тільки неповних два роки.

Як хочете, то порівняйте.

ЯРОШ-2017:
Дмитро Ярош, 09 лютого 2017 року, Фейсбук:

"Декілька днів тому зламався зуб. (Русскіє младєнци тут нє прічьом).)

Ніколи не думав, що така "подія" може вибити зі строю. Але є як є. Тепер, на декілька днів, я поза фронтом...

Знаю, що від мене та наших бійців багато хто вимагає негайних відповідей на злободенні питання сучасності. Повірте - вони є, але ми їх не завжди голосно кричимо.

Зараз, підрозділи УДА, у цілковитому підпорядкуванні командування так званої АТО, ефективно виконують бойові завдання у зонах своєї відповідальності  по всій лінії фронту.

Ми - не "незаконні військові формування". УДА - це народні іррегулярні частини і підрозділи українського війська. Ми - на стороні Нації та Держави. І, ніхто не похитне нашої позиції...

Якщо в Державі знову розгорнуться революційні події, ми не відійдемо від присяги.  Ми будемо завжди захищати державну незалежність і територіальну цілісність України.

Незважаючи, подобається це комусь, чи ні...

Р.S. Холєра, як же неприємно лікувати зуби.))".

ЯРОШ-2015:
Андрій Якименко, 29 квітня 2015 року, Фейсбук:

"ЯРОШ ГРАЄТЬСЯ В СОЛДАТИКИ. І ЗАБУВ ПРО ДОЛЮ РЕМА

Поки агресор готується до повномасштабного наступу на Україну, народний депутат України і голова Правого Сектора Дмитро Ярош продовжує гратися у солдатики.

Усі добровольчі батальйони вже легалізовано у лавах Збройних Сил України або Національної Гвардії України, бійцям надано відповідний статус, зброю, амуніцію, на них поширено все військове та соціальне законодавство щодо військовослужбовців тощо.
Але Ярош тримає людей, що вірять йому, з Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора, як заручників його махновства.

«Российская армия готова перейти в полномасштабное наступление после 9-го мая. Стратеги в Ростове видимо рассчитывают наступать одновременно по нескольким направлениям, для чего только на территории Донбасса они сконцентрировали более 700 танков, болеее 500 артисистем, около 130 систем ПВО, не менее 50 000 российский военных и наемников.

Об этом говорят многочисленные источники, в том числе и разведка стран НАТО. Кремль впервые планирует применить авиацию, для чего несколько дней назад началась ее переброска тактическими группами в виде вертолетных пар.»

Але Ярошів ДУК ПС має своє - особливе - бачення перед лицем агресії.

«Правий сектор” оперативно повідомляє, що за достовірною інформацією влада готує масштабну провокацію (???) проти добровольців.»

Командир Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора Андрій Стемпіцький-"Летун" взагалі надумано і брехливо звинуватив державну владу України у співпраці з ворогом, закликав не виконувати законних наказів державної влади і звернувся до командирів батальйонів з колишніх добровольців, котрих уже легалізовано у ЗСУ, прийти зі своєю зброєю і повстати проти державної влади України так само, як і проти Російського агресора...

«...Влада, переслідуючи свої меркантильні інтереси (???) і незрозумілі домовленості з ворогом (???), намагається руками простих солдатів Збройних Сил знищити Добровольчий Український Корпус Правого сектора. Сьогодні, 28 квітня, особовим складом 25-ї і 95-ї бригад ЗСУ було оточено базу 5 Окремого Батальйону ДУК ПС, навколо виставлені блок-пости, підтягнута важка техніка.
...Я звертаюсь до командирів і бійців Збройних Сил України із закликом не виконувати злочинні накази (???) командування.
...Комбати Добровольчих батальйонів!
... Добровольчий Український Корпус розраховує на вас: на вашу підтримку, розуміння, на ваше вірне плече, міцну руку й братню зброю.
Станьмо разом проти злочинних наказів влади так, як стоїмо проти зовнішнього ворога!»

Деякі коментатори-йолопи взагалі всю цю ситуацію вважають аналогією з 1918 роком, коли Центральна Рада УНР на чолі з Михайлом Грушевським розпустила 300-тисячну українську армію...

Не розуміти, що УНР розпустила армію, а Україна, навпаки, армію будує майже з нуля та пропонує ДУК ПС влитися до лав ЗСУ і не допустить існування незаконних озброєних людей, якими досі є бійці ДУК ПС, може, справді, або йолоп, або ворог.

Тому, коли Ярош, Стемпіцькій, бійці ДУК ПС, відмовившися скласти зброю, не увіллються до державних збройних формувань, ніхто не буде розбиратися чи вони бовдури, чи дурбецали.

Їх буде знищено як ворога, як членів незаконних збройних формувань!

Яроше, згадай про долю Рема!

Новини ДУК
http://sectorpravdy.com/novyny-duk/twitter

http://vk.com/wall-67155977_251349

“Окончательное решение украинского вопроса” запланировано Кремлем после 9-го мая - Русский Еврей
http://rusjev.net/2015/04/28/okonchatelnoe-reshenie-ukrainskogo-voprosa-zaplanirovano-kremlem-posle-9-go-maya/

29 квітня 2015 року"

04 квітня 2017 року

ДІЯЛОГ З ГАРАГУЦЕМ

ДІЯЛОГ З ГАРАГУЦЕМ *

* допис 16 лютого 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Гарагуц - це журналіст видання "Ліца", газети і інтернет-видання. "Ліца" є всеукраїнським медійним ресурсом з редакцією у Дніпропетровську. Оскільки я сам живу у Дніпропетровську, то це видання, його редактор і журналісти мені дуже духовно близькі, попри російськомовність цього видання.

Наприклад, коли під час Майдану, ще до Небесної сотні, я побачив свіжі кадри Беркутових звірств і жахливе побиття Гарагуца у Києві у міліцейському дворі (лупцювали канчуками по ногах, по голові, кров юшила по обличчю у Гарагуца...), я дуже співпереживав і навіть відчував страшенний біль (!) разом з Гарагуцем, ніби це мене було побито!

Я вважав, що я й Гарагуц - однодумці! На жаль, я помилився. Жидівська полуда, ряжена під українство і патріотизм, затулила гарагуцам український кругозір.

Моя стаття "Як починається ДніпроБень" (при владі в області ще перебувають "рятівники" України та своїх статків - голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський з його ПриватКомандою - Корбаном, Олійником і прімкнувшім-к-нім Андрієм Денисенком) на моїй сторінці у Фейсбуці (10 лютого 2015 року) дуже засмутила пана Гарагуца. І він почав зі мною діялог.

Минув рік (10 лютого 2016 року), і всі побачили: Якименкова Правда не збрехала! Усі мої пророцтва і прогнози або справдилися, або, коли не справдилися, але до того йшло, і лише зміцніла на силі Україна звернула геть з загрозливого шляху, що намічався.

Фейсбук мені нагадує щодня мої минулі дописи і статті. Вважаю, я повинен нагадати всім гарагуцам, як все було. Як мислити не по-жидівськи чи хохляцьки, а Національно, то не буде важко бачити майбутнє так, як я!

Діялог з Гарагуцем після статті Якименка "Як починається ДніпроБень".

«Валерій Гарагуц:
- '— Не забивайте себе голову тем, что не имеет отношения к настоящему, — сказал Чапаев. — В будущее, о котором вы говорите, надо ещё суметь попасть. Быть может, вы попадете в такое будущее, где никакого Фурманова не будет. А может быть, вы попадете в такое будущее, где не будет вас.'
(с) 'Чапаев и Пустота'

Андрій Якименко:
- Гарагуц, дякую. Зрозумів. Єдине запитання: а чи буде сам Гарагуц в цьому "Чапайському будущєму"?

Валерій Гарагуц:
- Майбутнього немає, є тільки 'тут і зараз'
Ви самі собі придумали якісь майбутні 'ужаси' і щосили їх боїтеся. Та ще й намагаєтесь ними лякати оточення,
Де я буду? Я не забивають голову тим, що не має відношення до 'тут і зараз'

Андрій Якименко:
- Гарагуц, ви самі щойно призналися, що перелякані "ужасом від Якименка". Я вас за язика не тягнув. Я ж пишу правдиві речі, без вигаданих вами казок. А ваше недорозуміння того, що є "тепер і зараз" - це я сам собі пояснюю тим, що Беркут жорстоко познущався з вас. Я тоді переживав за вас, бо після таких ударів по голові...
Я дійсно переживав. Серйозно, без іронії!
Настане час, коли вам спаде полуда з очей і ви інакше прочитаєте Якименка.
Тоді ви зрозумієте, що крім "живи сьогоденням", слід заглядати і в майбутнє!

Валерій Гарагуц:
- Я своє вже відбоявся)))
А от ви пишите про свої страхи)
В майбутнє, про яке ви весь час згадуєте, треба ще зуміти потрапити... Ну і далі по тексту вище)

Андрій Якименко:
- Гарагуц, який же ви журналіст, що МОЇ публікації вважаєте ВАШИМИ страхами? Фобії, до речі, вже лікуються.»

Укотре хочу заявити всім гарагуцам:

"Настане час, коли усім спаде полуда з очей і всі інакше прочитають Якименка!"
(c) Андрій Якименко, 2015

На світлині: Валерій Гарагуц у лікарні після побиття Беркутом

10 лютого 2016 року

ПРО ВІРУ І ПРОКЛЬОНИ або ПОМИЛКА ПАТРІОТІВ

ПРО ВІРУ І ПРОКЛЬОНИ або ПОМИЛКА ПАТРІОТІВ *

* допис 08 лютого 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Перша людина, що пожбурила лайку замість каменя, була творцем цивілізації" (Зіґмунд Фрейд).

Нещодавно я телефонічно розмовляв зі своїм Фейсбук-другом Андрієм Бутом (Андрій Бут).
Це реальна людина, яку я знаю по дніпропетровській націонал-патріотичній діяльності.
Щоправда, Андрія Бута я визначаю як драгоманівця, а не донцовця.
Але як до патріота я з повагою до нього ставлюся і прихильний до його дописів у Фейсбуці.
Під час телефонічного обговорення з Андрієм Бутом загально- і конкретнополітичних питань я запитав його як він розглядає і оцінює мої, Андрія Якименка, дописи на Фейсбук-сторінці.
Андрій Бут позитивно оцінив ідеологію, логіку моїх матеріялів, доступність викладу тощо.
Тобто, я отримав зайвий доказ правильности моєї національної думки, нехай і від драгоманівця, у чому - у правильности своїх публікацій і вчинків - я ніколи не сумнівався.

Але, каже Андрій Бут, є не дуже правильним лаяти і матюкати непатріотичних коментаторів.
Неправильно все це, мовляв.

От він сам, каже Андрій Бут, спокійно та аргументовано переконує своїх опонентів без лайливих слів, і це, як запевнив мене Бут, приносить свої плоди і не відштовхує опонента.

Для мене ж - Андрія Якименка - сама постановка питання викладати Національну Ідеологію з урахуванням якихось примітивних, навіть ворожих Нації, "інтересів" опонента, щоб "не відштовхнути його" є геть незрозумілою шаманською практикою!

Ну, як можна "переконати", скажімо, юдея, що Мухаммад є посланець Аллаха чи переконати мусульманина, що Ісус є сином божим, коли мусульманин вірить, що Бог (Аллах) не був ніким народжений, не має дітей і товаришів, є вічноіснуючою сутністю!

Тобто, значна кількість українських патріотів досі не втямила, що ідеологія базується на вірі, а не логічних доводах!
І це є їхньою глибокою помилкою.

Сперечатися і логічно доводити свою правоту можна лише у межах певної ідеології, певного віровчення, але ж ніяк між прихильниками різних вір!

Виходячи з моєї тези, яку я вже багато років поширюю світом, що "Націоналізм є політична релігія", я цілком і беззастережно переконаний, що нікого ніяким чином ніколи не вдасться ніякими "логічними аргументами" переконати у своїй правоті!

Віруючу людину переконати неможливо!

Будь-кого можна лише навернути у свою віру!

Навернення здійснюється шляхом поширення, оприлюднення своєї Ідеології та Віри, а вже кожен слухач, співбесідник або читач у силу свого рівня освічености, культури, розуму та інтелекту, в силу притаманної йому готовности власне вірити, тобто беззастережно і бездоказово сприймати постулати Віри і висновки з них, виходячи з генетичної здатности до віри, спонукуваний власним досвідом, внутрішніми (прожите життя, родинне оточення) та зовнішніми (країна проживання, політика у широкому розумінні) тощо обставинами, повторюю - кожен тоді або навертається і всім серцем і душею приймає почуте, тобто починає в це вірити, або відкидає геть прослухане як дурню і нісенітницю!

Той, хто у коментарях до моїх дописів заперечує мою Ідеологію, висловлює категоричну незгоду, кпинить чи глузує зі Святих постулатів Віри, що їх я пропагую, той є прихильник іншої віри, отже той є невірний, той є ворог Нації!

І так само, як у кожній релігії існують прокльони як спосіб завдати шкоди невірному, душевної шкоди (про завдання явно фізичного зла не йдеться), так само й у політичному "дистанційному спорі" (Фейсбук та інші соцмережі) існують подібні "прокльони".

Але ж клясти потрібно так, щоб стало невимовно боляче для ворога!
Зрозуміло, що переважно світські (на противагу релігійним) опоненти в спорі не сприймуть "прокльонів" на кшталт "щоб ти до раю не потрапив!" чи "чорт тебе візьме до пекла!", бо така лайка ним не сприйметься за власне лайку.

А от смачний матюк світському невірному досягне мети!
Дошкульна світська лайка невірному світському дегенератові зруйнує його душевний спокій і навіть завдасть фізичного зла!
Що доказується чисельними "відплатними" погрозами мені в коментарях та на електронну пошту від невірних.
Так ворогові й треба!

Але, коли одна моя прихильниця із докором закинула мені лайливість, що її я допускаю у відповідях ворогам - мовляв, нечемно все це й некультурно - то я їй відповів: усе це тимчасово.

В епоху перемоги Нації не буде потреби лаятись на ворогів.
Їх буде просто знищено - чемно і культурно.
Знищено фізично.
Без лайки.
З посмішкою на вустах!

КОЛОМОЙ ПРОГРАВ ДЕРЖАВІ

КОЛОМОЙ ПРОГРАВ ДЕРЖАВІ

Два роки тому я зазнав у соцмережах критики за Коломойського. Тобто, за те, що я розвінчував цього олігарха-"спасітєля-всего-Отєчєства". Час показав, що я був правий.

Я мислю державними та національними категоріями, тому я правий завжди! Широким верствам простого люду цього не зрозуміти. Нехай люд навертається у мою віру, читаючи мене!

Я написав статтю "Нерозумний жид", яку Фейсбук кількаразово видаляв. Жиди мене читають, ги. Нещодаано я побачив в Інтернеті допис, в якому автор теж провів ідею, що Коломойський у війні з державою програв!

Нижче публікую свою статтю 2015 року і статтю з "Днепр. Главное" за січень 2017 року.

"НЕРОЗУМНИЙ ЖИД *

* допис 25 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Коломойський попер проти Держави.
Проти Держави не попреш!
Держава Коломойського розчавила.
Існує хибна думка, що жиди - то розумні люди.
Ну, якщо сантехнік краще мене поставить унітаз, то хіба то через розум?
Кожен має свою спеціялізацію і фах.
Тому про розум у жидів не йдеться.
Спеціялізація в них така - жидівська.
Отже, у державних питаннях Коломойський не є фахівець.
Принаймні, в Україні.
В Ізраїлі - можливо.
І ще десь там, звідки має "додатковий" паспорт.
Нерозумний, отже, жид - цей колишній Коломойський, що попер проти Держави.
Проти Держави не попреш!
Держава завжди розчавить.
Навіть Коломойського.
Тим більше, коли ця Держава - Україна!

25 березня 2015 року".

"Днепр. Главное", 27 січня 2017 року:

"Война и мир Игоря Коломойского" (витяг):
"Спустя два года Коломойский проиграл государству по целому ряду позиций, последней «каплей» стала национализация «Приватбанка». В ходе «разборок» и словесных перепалок, после многочисленных комментариев и публичных высказываний, официальных заявлений государственных органов власти вчерашний кумир патриотично настроенных украинцев предстал в довольно неприглядном виде, всплыло множество подробностей, которые размыли остатки былого очарования и значительно подорвали доверие к нему."

"Война и мир" Игоря Коломойского - «Интернет-издание «Днепр. Главное»
http://glavnoe.dp.ua/articles/Voyna-i-mir-Igorya-Kolomoyskogo

04 квітня 2017 року

НЕРОЗУМНИЙ ЖИД

НЕРОЗУМНИЙ ЖИД *

* допис 25 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Коломойський попер проти Держави.
Проти Держави не попреш!
Держава Коломойського розчавила.
Існує хибна думка, що жиди - то розумні люди.
Ну, якщо сантехнік краще мене поставить унітаз, то хіба то через розум?
Кожен має свою спеціялізацію і фах.
Тому про розум у жидів не йдеться.
Спеціялізація в них така - жидівська.
Отже, у державних питаннях Коломойський не є фахівець.
Принаймні, в Україні.
В Ізраїлі - можливо.
І ще десь там, звідки має "додатковий" паспорт.
Нерозумний, отже, жид - цей колишній Коломойський, що попер проти Держави.
Проти Держави не попреш!
Держава завжди розчавить.
Навіть Коломойського.
Тим більше, коли ця Держава - Україна!

25 березня 2015 року

ПРО ПОЛЯКІВ І БАНДЕРУ

ПРО ПОЛЯКІВ І БАНДЕРУ

Допис 07 лютого 2017 року, Yuriy Syrotyuk, Фейсбук:

"Чому поляків так рве від ім'я Степана Бандери?

Може це він очолював українські загони в україно-польській війні, яка в роки II світової війни тривала в межах українських етнічних земель, які поляки безуспішно намагалися усіма методами колонізувати з XIV століття?

Та ні, він у цей час сидів в німецькому концтаборі Заксенгаузен, в іншому концтаборі Авшвіці саме поляки замордували двох братів Степана Бандери - Олександра та Василя.

Може тому, що він здійснював екси та атентати на польських урядовців до цього?

Та ні! Варшавський та Львівський процес засвідчили всьому світу, що Бандера та його соратники боряться проти польського імперіалізму за природнє право бути незалежним на своїй землі.

Поляків так рве, бо Бандера та соратники, зробили революцію в свідомості колонізованих і окупованих Польщею українців і поставили хрест на так званій "ягелонській" імперській концепції розвитку польської державності: "од можя до можя".

Столітні спроби зачистити і інкорпувати український етнічний простір були зупинені Бандерою та націоналістами.

Так поляки зрештою зачистили українську Холмщину, варварськи виселили всіх українців з Закерзоння, але навіки втратили шанс полонізувати Галичину і Волинь, а отже обнулили свої шанси на імперські амбіції.

Тепер ревізіоніста Качинського рве і він думає, що поборовши мертвого Бандеру він відсуне камінь зі склєпу польського імперіалізму.

Зрозуміло, що ці потуги смішні і марні.

Нині ми всі бандерівці. І щоб відродити та матеріалізувати польський імперіалізм доведеться перебити нас всіх.

Нових Андрусівських договорів та Вічних мирів ціною українців не буде.

І ми не просимося в Європу, ми повертаємось додому. Такі які є, з усіма нашими героями.

Ми не заставляємо їх когось любити, але й не дозволимо нікому їх зневажати...".