Перекласти (Translate)

12 травня 2017

ПРО МІНСТЕЦЬ, ІНКВІЗИЦІЮ ТА ПОБИТТЯ АТОШНИКІВ

ПРО МІНСТЕЦЬ, ІНКВІЗИЦІЮ ТА ПОБИТТЯ АТОШНИКІВ

"12 травня 1311 року Інквізиція у Франції публічно стратила 54 провідних діячів Ордену тамплієрів"
(з Історичного календаря, століття 21-ше)

Мінстець - тупий баран! Я не розумію функцій цього міністерства інформаційної політики (МІП). Ні державної інформації, ні політики в інформаційній галузі... Навіщо воно існує, це міністерство? Де наші, українські, календарі визначних дат?! Чому я досі не можу зайти на якийсь державний сайт або в андроїд-програму, розроблену програмістами МІП, щоб узнати визначну дату перемоги, українського діяча або національної події? Досі беру дати з програм і сайтів, розроблених аматорами. І не завжди ці аматори є ідеологічними фахівцями.

Керівництво, функції, владні повноваження МІП категорично слід змінити! Нам потрібне повноцінне Міністерство пропаганди! Тоді люди не читатимуть російсько-совкової комуно-брехні!

А тепер про інквізицію.
Ну, от, нам упарюють таку несусвітню брехню про середньовічну католицьку інквізицію! "Інквізиція спалила-стратила мільйони безневинних жертв!". Ця теза - із російського Совка, українці. Ще з епохи боротьби русскіхъ комуністів (ніяких інших не буває!) з "опіумом для народу", з церквою. В особі Інквізиції ця боротьба Московії триває й досі, як боротьба взагалі із Заходом, з цивілізацією.

Насправді Інквізиція нікого не вбивала! Ніде ви не зустрінете інквізиційного вироку "убити відьму чи єретика". Убивала тільки світська влада по усій Європі. Такі тоді були закони. А яка ж роля Інквізиції? Визначити, хто є єретик!

Інквізиція, як ідеологічна інституція, ніби тодішнє "Католицьке міністерство інформації чи пропаганди" визначала шляхом інквізиційного процесу (які тоді були в законі!), хто є ворогом цієї Церкви католицької, цієї Віри християнської, хто є єретик. Коли Церква вустами інквізиції називала людину єретиком, тоді єретика хапала світська влада і карала (від довічного ув'язнення до страти різноманітними способами, у тім числі шляхом живоспалення..., такі тоді були світські закони). Тобто, католицька церква через свій слідчо-судовий ідеологічний інститут - інквізицію - тільки визначала хто є ворогом ідеологічним християнській вірі. Ніхто не міг і не мав права назвати когось єретиком, навіть губернатор міста, навіть король - тільки Церква!

Подібного ми в Україні та Європі не маємо. Але повинні мати!

Ну, от скажіть, за що тітушку-джоболду Івана Джоболду вчора заарештовано (події у Січеславі, м. Дніпро, 9 травня 2017 року, побиття ветеранів АТО)? Заарештовано за хуліганство. А чому? Тому, що ніякого іншого закону нема! Тому, що поліцейські вважали хуліганами не джоболдів-тітушок, а АТОшників. Тому, що судді в масі своїй - дебільні ідіоти, які випускають беркутівців-убивць, або дають сепаратистам умовні строки. Тому, що всі вони не мислять державно, національно, не мислять ідеологічно! Тому Джоболду і судять за хуліганку, а не за сепаратизм, не за сприяння п'ятій колоні Москви, не за Русскій міръ, якого він, цей "хуліган", суне в Україну! Тому, що перелічені питання є Ідеологією! І не кожен суддя-бовдур чи йолоп-поліцейський побачить за хуліганством глибший ідейно-політичний шар!

Який же вихід з цього? Навчати суддів, поліцейських Націоналізму? Непогано б. Та всіх же не вивчиш в ідеологів! Тому найкращий спосіб - Національна інквізиція! Ну, гаразд, нехай це буде Міністерство пропаганди. Геббельсом відгонить? Та нехай вже буде МІП!! І завданням тоді мінінформполітики буде опрацьовувати, визначати ідеологічні національні маркери для українського суспільства.

Ну, от Джоболда-хуліган під арештом уже? Міністр МІП направляє в суд Якименка. Який, вивчивши всю справу, поговоривши з Джоболдою (можливо, допитавши його добре), заявляє, що хуліганство - тільки прикриття. І судять Ваню Джоболду вже як сепара, і строки більші!

От, десь так...

А щодо тамплієрів, то повірте, їх стратила не церква, а король. Церква визнала їх всіх єретиками. Так само як суспільство наше українське тітушок-джоболдів вже має за сепарів, а не порушників громадського порядку!

На світлині:
12 травня 1311 року у Франції було страчено 54 тамплієрів Ордену.

12 травня 2017 року