Перекласти (Translate)

24 серпня 2019

МИ ПЕРЕМОЖЕМО, БО ВІРИМО У ПЕРЕМОГУ!

МИ ПЕРЕМОЖЕМО, БО ВІРИМО У ПЕРЕМОГУ!

Подумати тільки, минув лише рік, а як змінилися настрої в суспільстві! Рік тому я писав про Військовий парад (повторюю нижче у додатку) на День Незалежности з такою вірою й натхненням!!

А сьогодні бачу ці "бюджетні маси зеленського народу", цю "мы-мирные-люди"-театралізованість і ці танці, цей реп і нещироурочисте виконання Славня!.. І я проймаюся злою ненавистю і святим гнівом до зелебобиків, зелебидлоти і їхнього шмарклявого Зелевождя!

І не здригнеться моя рука, коли я їм усім між очі всаджу кулю кожному зі свого трофейного пістоля, видраного з задубілих рук зарізаного у катівнях СБУ сепара! (За катівні СБУ я не жартую. Їх нема сьогодні? Створимо!!).

Я розумію, що "зєлєнская дєржава" - то не Держава. То ґосударство-для-хохлів, яке через продажні ЗМІ упарює нам Кремль. Зеленський з "армією" зелебобиків цього не тямить. Бо дурний. Бо ту́рок. Бо прибацаний совок.

Але я вірю в Перемогу! І якщо ще рік тому я стверджував, що ми перемогли, то нині я оцінюю події, розуміючи нові обставини.

Ми хочемо перемогти? Ми віримо у Перемогу? Ми переможемо!!

24.08.2019
©Андрій Якименко

Додаток:

Допис 24.08.2018, Андрій Якименко, Facebook:

«Ми переможемо! Ми вже перемогли!

Інтернет і соцмережні стрічки заповнено таким піднесенням і вірою, яких іще ніколи не було!

Столиця світу - Київ! Найголовніша вулиця (тільки вулиця! ніколи ми не скажемо бульвар або проспект!) - Хрещатик! Парад! Ракети! Танки! Джавеліни! Карбований крок Найдужчої в Європі армії! Так! І є, і буде - найсильніша Армія у світі!

Люди пишуть текстом у стрічках: "З Днем Незалежности!", "Слава Україні!", "Героям слава!", а ти просто чуєш слухом, серцем і душею цей святково-зворушливий та войовничий Символ Віри!

Я втішений: ми навернули українців у нову релігію - у віру в Україну, в народний націоналізм, в українство!

Це означає, що ми перемогли! Ми, українці, вистояли у борні, ми зупинили Злу орду, ми стали сильними й непереможними!

А далі нам - тільки робота і війна! Робота і війна! І ми зруйнуємо Росію вщент! І на Красній площі у Москві, "слово патріота, ми розтягнемо наш прапор знов!" (©Роман Громов "На коліна перед Україною!")!

З Днем Незалежности! Зі святом! Слава Україні!»

24.08.2018
©Андрій Якименко