Перекласти (Translate)

01 жовтня 2017

ВОМБАТОВІ ВІДБИЛО ПАМ'ЯТЬ...

ВОМБАТОВІ ВІДБИЛО ПАМ'ЯТЬ...

ДО ТЕМИ БАБИНОГО ЯРУ

ДО ТЕМИ БАБИНОГО ЯРУ

ПЛАКАТ УДА

ПЛАКАТ УДА

Був на батьківщині Дмитра Яроша - у місті Кам'янському Дніпропетровської области. Це колишній Дніпродзержинськ. Побачив плакат УДА - так званої Української Добровольчої Армії. Зазнімкував. Ну, що ж, хто хоче в Ярошеву "армію" - на плакаті телефони. Телефонуйте і вступайте! :)

На світлині:
Плакат УДА. Знімкував 30 вересня 2017 року Андрій Якименко, м. Кам'янське, вул. Грушевського.

01 жовтня 2017 року

МАЛОРОСІЙСЬКЕ ХОХЛО-БИДЛО

МАЛОРОСІЙСЬКЕ ХОХЛО-БИДЛО

Не думаю, що нам потрібно дослухатися до мас. Широкі сірі темні маси - просто отара баранів, овець і кіз! "Нам своє робить! Всіх овець - до 'дної ями!" (©~Тичина). Скільки масам не роби добра - їм не тільки мало, їм просто не допре, що це ж їм добре!

Здається, що трохи менше 400 років під Москвою і майже стільки ж під Краковом з Варшавою (Річ Посполита) вихолостили в українців відчуття своєї влади...

Ні, це відчуття свого, відчуття держави-батьківщини ми повернемо народу! Просто, треба нині геть не слухатися бидла! Навіть, якщо це бидло - українське.

Наочний приклад, що спонукав мене до написання цього допису:

Допис у Фейсбуці і коментар:

Rostyslav Martynyuk, 25 вересня 2017 року, Фейсбук:
- Задовго до декомунізації в Батурині з'явилися нові назви вулиць. Наприклад вул. В. Ющенка - завдовжки 3 кілометри, і пров. В. Ющенка - завдовжки 150 м.

Тож якщо ви в Батурині, і на Ющенка, 3, то в кадр сідає Храм-Усипальниця гетьмана Розумовського, щогла з прапором біля Музею археології та, власне, найдосконаліше відтворене місце злочину русскіх людей у 1708 році - Батуринська Цитадель.

Колись, спонуканий пієтетом до зусиль Ющенка в увічненні пам'яток Батурина, вигукнув у місцевому гастрономі: "Який же він молодець, отой Ющенко! І те зробив, і се... Хоч якась добра пам'ять". 

А касирка: "Молодець... А чого цей молодець розкладушки у дєтскій сад не купив?"

Ну, ладно, думаю. Не купив. А ви самі, конешно, того ніколи не купите. Без президента. Піду в палац Розумовського!

От жіночка волочить велосипеда по чистенькому асфальту, кудись у причепурені провулки колись роздовбаного смт Батурин:

- А добре, - кажу, - шо Батурином Ющенко зайнявся. От дороги у вас тепер скрізь.

Жіночка пригальмувала, обернулася і присадила:

-  А це шо, МЕНІ він цю дорогу зробив? - і пішла собі, не ждучи відповіді.

Чудасія... Як терплять вулиці такого егоїста?  Та й не провели своєї, священної "деющенкізації".

Мабуть все-таки люблять історію.  І не займають навіть безглуздих артефактів."

Леся Гасиджак, 24 вересня 2017 року, Фейсбук, коментар:
- Я просто відчула холодок по спині, від отого "а це що МЕНІ".... Часом я думаю, що Бог вже дуууже милостивий до нас, грішних. І інколи дуже вже хочеться, щоб на отих, хто чекає від президента розкладачок, смітників, ще там чого - йшли всі світові потопи, землетруси і інші катаклізми. Ну от ЯК(?????) можна бути такими невдячними свиньми? Ну та той Батурин і сьогодні на містечко й близько не схожий, так це вже реально дякуючи Ющенку його скільки окультурювали... А що було до нього - навіть уявити важко. Як же я співчуваю тій жменці музейників, які серед отого села ще щось роблять, крутяться, розвиваються....

01 жовтня 2017 року

І ЗНОВ ПРО ПРОПАГАНДУ

І ЗНОВ ПРО ПРОПАГАНДУ

Ярослав Трінчук, 01 жовтня 2016 року, Фейсбук:

"Найбільшим лихом цивілізації ХХ і ХХІ століття є масове отруєння пропагандою інформаційних потоків. Для прикладу - москвинське телебачення. Людство ще не усвідомило ту смертельну небезпеку, яку несе з собою те отруєння. Справа у тому, що воно не піддається лікуванню. Ще один приклад - роман Г. Сенкєвіча "Огнєм і Мєчом". Коли поляки отримали цей роман, вони наче збожеволіли. Його обговорювали на кухнях, в університетських аудиторіях, на кафедрах, у кабінетах чиновників. Саме по собі таке обговорення факту літератури є добрим. Але... Ті обговорення зводились до того, що всі українці "збуйці", розбійники, безчесні і тільки тим і живуть, щоб убивати поляків. Минуло понад століття, українці не раз рятували Польщу від більшовиків, і що? Для поляків українці й сьогодні такі ж, якими їх створила хвороблива уява наляканих романом читачів. Нічого не змінилося, хіба що значно ускладнилось. Україна програє як в інформаційній політиці, так і в дипломатії винятково тому, що не виробила механізмів контрпропаганди. Про можливість власної пропаганди ніхто з наших недолугих чиновників і не здогадується. Чи можемо ми дорікати акторам? Так, звичайно. Гідність людини не повинна залежати від того дурний чи розумний депутат, чиновник, президент."

АДВОКАТ: "ІДІТЬ ВИ НАХУЙ!"

АДВОКАТ: "ІДІТЬ ВИ НАХУЙ!"*

* допис 01 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Тепер, гадаю, ті, хто ображався на мої "послання на адресу" (серед "постраждалих" навіть судді), повинні усвідомити конкретну фразу правильної відповіді на неправильно задане питання.
:)

Адвокат українського пілота Савченко:
"Краткие ответы российского адвоката Ильи Новикова на вопросы по делу Надежды Савченко:

1. Как у лайфньюса появилось видео с этапирования Надежды Савченко?
- Его им слили либо руководство ФСИН, либо кто-то из сотрудников в порядке личного заработка. Первое вероятнее. Мы будем выяснять.
2. Где Надежда сейчас и можно ли ей написать письмо?
- Она в Москве, в СИЗО-6 «Печатники». Ей можно писать по адресу 109383, Москва, ул. Шоссейная, д. 92 ФКУ СИЗО-6 УФСИН России по г. Москве или через сайт www.fsin-pismo.ru
3. Чем можно помочь Надежде Савченко? Можно ли послать ей посылку?
- Все, в чем Надежда нуждается или о чем она просит, мы передаем или покупаем для нее сами. Посылки посылать не надо. Лучше пошлите открытку со словами поддержки.
4. Когда Савченко отправят на психиатрическую экспертизу?
- Мы думаем, что не раньше 14 октября. На 13-е назначен суд по нашей жалобе на постановление, куда ее должны доставить лично. Но в принципе, могут увезти в любой день.
5. В сети появилось видео, на котором священник из ЛНР обвиняет Савченко в том, что она хотела сдать его на органы, когда он был в плену. Это правда?
- Бородатый говнюк лжет.
6. Как вы можете защищать убийцу российских журналистов?
- Савченко не убийца. Кто интересовался деталями дела и читал материалы, которые мы выкладывали в сеть, знает, что в 11:30, когда журналисты Корнелюк, Волошин и Денисов приехали на блокпост у поселка Металлист, где первые двое вскоре погибли во время обстрела, Надежда уже полчаса как была в плену у террористов. В плен ее захватили полутора километрами севернее. Она никогда не видела журналистов и никому про них не сообщала. Журналисты находились возле минометной позиции боевиков, обстреливавшей украинские войска. На них не было ни бронежилетов, ни накидок с надписями TV, ПРЕССА и т.п. Они погибли от первого же залпа, накрывшего перекресток, никто не корректировал огонь по ним.
7. И все-таки, почему вы защищаете убийцу?
- Идите нахуй."

ЖАРТИ ГУМОРУ ЖИДІВСЬКОЇ ПОЛІТИКИ

ЖАРТИ ГУМОРУ ЖИДІВСЬКОЇ ПОЛІТИКИ*

* допис 01 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Нещодавно, коли заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан наказав укинути побитого голову Держкомзему Сергія Рудика з мішком на голові та у кайданках до підвалу Дніпропетровської ОДА, сам Корбан на прес-конференції серйозно жартував, що Рудик пішов добровольцем у зону АТО, власноруч написавши заяву про прийом до добровольчого батальйону.

Тепер і речник Правого Сектора Борислав Береза "пожартував", що Нестор Шуфрич сам себе відлупцював в Одесі, поставивши синця під око та вчинивши "самострус" головного мозку.

Жартівники, одначе, хлопаки з ПриватКоманди!

Втім, народна мудрість давно обізнана зі своєрідним тонким жидівським гумором.
Тому і всі ці відправки на фронт, сміттярські люстрації тощо ми теж сприймаємо із гумором.

Настане час і українцям жартувати!
А жартувати українці вміють!
Сучасна Коліївщина - ото сміху буде!

Бо в кожнім жарті завжди є частинка жарту.

P.S. А з Шуфричем даремно недожартували! Мабуть, жарту гумору забракло.

ЧОМУ ПРАВИЙ СЕКТОР НЕ БУДЕ В ПАРЛАМЕНТІ

ЧОМУ ПРАВИЙ СЕКТОР НЕ БУДЕ В ПАРЛАМЕНТІ*

* допис 01 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук
* з коментарями 1-2 жовтня 2014 року під дописом
* з приміткою Андрія Якименка 01 жовтня 2017 року

Правий Сектор як партія не буде представлений у парламенті за результатом виборів 26 жовтня 2014 року.
При цьому я допускаю, що окремі члени ПС можуть стати нардепами у мажоритарних округах.
І винуватити ПС може тільки самого себе.
Які ж причини швидкого падіння ПС, що невдовзі настане, після гучного злету на Майдані?

1. Різкий і гучний злет популярности ПС стався на Майдані у січні-лютому 2014 року. Власне, фактично та організаційно ПС народжений Майданом. Яскрава зірка. Політична комета, що швидко зникає. На небі стало світять лише давновідомі зірки.

2. Ядро ПС складає громадська організація "Тризуб" ім. Степана Бандери. Голова ПС Дмитро Ярош - сам є породженням Тризубу. За понад 20 років свого існування Тризуб ніколи не брав участи у політичній діяльності, недалекоглядно недооцінюючи легально-правові методи боротьби. "Ми прийдемо до влади іншим, позапарламентським шляхом" - ідеологія Тризубу. Звідси - двадцятилітній відтік з організації патріотичних членів, котрі хотіли би зреалізуватися у політичній боротьбі, а не лише у спортових вишколах на природі. Таким чином, ПС має у своїх лавах вихованих багаторічним запереченням доцільности політичної боротьби активістів.

3. Участь у травневих 2014 року президентських виборах є комедійний фарс ПС. Керівник ПС Ярош оголосив після своєї реєстрації кандидатом у президенти, що братиме активну участь у війні АТО, кинувши на самоплив виборчу кампанію. Зайвий доказ недооцінки та ігнорування держави як бюрократичної, але необхідної інституції суспільства. Також це є зайвий доказ подальшої тенденції на слабку участь або навіть самоусунення ПС від грамотної політичної активности надалі.

4. Наявність у керівництві ПС, зокрема на найважливішому напрямку - ідеологічному, представників інших ідеологій та агентів закордонних розвідок. Борислав Береза очолює ідеологічний напрямок ПС, є жидом, деякий час жив в Ізраїлі і навіть був громадянином цієї держави. Досі не спростовано публікацій у Мережі щодо ізраїльського громадянства Берези, його колишнього подвійного прізвища Бляхер-Береза, належність Берези до ізраїльської розвідки Моссад. Повзучою методою з ПС вихолощується українство - як організаційно, так і ідейно.

5. Фінансування ПС олігархічними структурами, принаймні Коломойським та його ПриватКомандою з Дніпропетровської ОДА. Сам по собі факт цього фінансування, підтвердженого речником ОДА і Коломойського Філатовим, не є "політичним гріхом". Більше шкоди українському рухові завдає цей факт, навіть не спростований, а хоча би пояснений речниками ПС, ідеологічно. Суспільство знає, що ПС виконує накази Коломойського. Коли Філатов оголосив їм вимогу "зникнути з області", активність ПС різко упала. Перевірка міцности новообраного президента Порошенка з боку Коломойського теж проводилася через ПС смішними і нездійсненними погрозами Яроша походом на Київ. Участь ПС в усіх юридично сумнівних "сміттярських люстраціях" в основному проти держчиновників (урядовців, прокурорів), невгодних Коломойському і його "команді", та інші факти - зайвий тому доказ.

6. Участь Добровольчого корпусу ПС в операціях АТО широковідома в основному із джерел ПС, сайтів і ЗМІ, близьких до Коломойського, з публікацій членів ПС у соцмережах, з пропагандистських матеріялів росТБ. Цього вкрай недостатньо. Потрібні альтернативні джерела доказів, у тім числі від офіційних військових інституцій держави. Поки їх нема залишаються і запитання, і навіть сумніви не так у самому факті участи, як у шаленій і результативній воєнній активності ПС.

7. Демонстративне ігнорування у ПС мовного питання. Переважна кількість членів ПС, навіть ідеолог Береза, - російськомовні. І ПС не пояснює цього факту тимчасовістю моменту. Навпаки, ніщо не свідчить на користь того, що Правий Сектор матиме державною політикою закріплення української мови в усіх сферах життєдіяльности, у тім числі, у побутовому чи внутріпартійному спілкуванні.

Таким чином, все викладене доводить, що Правий Сектор не потрапить до парламенту через нерозуміння і невтілення у життя революційних очікувань українського суспільства.
Особливо наголошую - саме української частини нашого суспільства, тобто тих, вірою яких є українство.

Якщо ПС не виправить свою внутріпартійну кадрову політику, не внесе змін до партійної ідеології, не вступить у тривалу і багаторічну реально політичну діяльність, то найближчим часом ПС опуститься до рівня свого попередника - громадської організації Тризуб.

І тоді суспільство, ніби прокинувшись із летаргічного сну, здивовано виявить, що Правий Сектор, цю патріотичну організацію щирих українців, підступно (щодо українців), але розумно (щодо себе) використало для реалізації своїх національних потреб українське жидівство в особі так званої ПриватКоманди.

Коментарі 1-2 жовтня 2014 року:

Виталий Кодря:
- Маячня

Андрій Якименко:
- Кодря, це єдине заперечення з вашого "глибокого аналізу"?

Виталий Кодря:
- Ні) не маю часу. Ви в якій партії?

Виталий Кодря:
- Вибачте, не маячня, а тупа тенденційність

Андрій Якименко:
- Кодря, за аналогією з вашими виперДлами: на маячню і тупу тенденційність не відповідаю.

Василь Марущинець:
- Андрію. Я того Кодрю НЕГАЙНО заблокував - нєкагда мені ще на виховання розводитися.

Виталий Кодря:
- Дякую

Anatolij Vlasjuk:
- Андрію, більш дилетантського розуміння сутності Всеукраїнської організації “Тризуб” імені Степана Бандери та взагалі українського націоналізму я не читав. Це не тема для дискусії, бо Ви далекі від українського націоналізму. “Тризуб” - це орденська організація, такою й залишилась. Правий сектор виріс як протиставлення “Свободі”, де розуміння українського націоналізму теж нульове. Загалом суспільство зараз ніколи не проголосує навіть за “правильних” націоналістів, бо націоналізм у нас заглушений капітально. Щодо жидівського сліду в українському націоналізмі як і загалом в Україні, так він, безперечно, є, але, повірте, зовсім не там, де ви шукаєте. Раджу знайти на сайті “Бандерівець” мою книгу про Василя Іванишина, який стояв біля витоків “Тризубу” й сучасного українського націоналізму. Раджу також прочитати його праці, де в популярній формі все пережовано. Звісно, треба й самого Степана Бандеру перечитати, інших класиків українського націоналізму. А якщо глибше вникнути, то треба досконало знати творчість Тараса Шевченка. Ви розумний чоловік, зумієте це подолати, а не наполягатимете на власному невігластві на радість анти-українцям.

Андрій Якименко:
- Анатолію Василюк, більш дилетантського розуміння мого допису я ще не читав!
Жодного спростування, крім: "Мене почитайте!".
Ну, що ж, мені все цікаво, почитаю.
Але навіть ви, котрий загалом мене підтримує, не второпали, що "Націоналізм - це віра і керівництво дії!" (трішки за Леніним).
І Бандеру, в Донцова, і Ребета і - несть їм числа попереднім пророкам - я читав. І читатиму далі.
Але то був націоналізм того часу.
Час міняється, міняється і ідеологія Націоналізму.
Я вношу свою лепту.
Ви цього іще не второпали.
Шкода...
І, до речі, Правий Сектор не потрапить до парламенту.
Чому?
Перечитайте мене знов!

Anatolij Vlasjuk:
- Я вашого прізвища не сплутав. Та й серед ідеологів українського націоналізму вас не помітив. Де ваша лепта - дідько його знає. Звісно, що Правий Сектор не потрапить до парламенту. Хіба я сперечаюсь? Я не казав читати мене, це книга інтерв"ю Іванишина, тож почитайте його. Ленін до націоналізму має такий стосунок, як морські свинки до моря і свиней. Не збираюся з вами сперечатися. Ви далекі від націоналізму. Ті, кого ви критикуєте, мовчки вам аплодують. Бувайте!

Андрій Якименко:
- Анатолію, я вас вважав глибшим аналітиком.
Але ви лише по вершках, мабуть, фахівець...
Ісуса і Мухаммада теж вважали розкольниками.
Це так, до слова.
Тому не вам вирішувати що є Націоналізмом.
І, крім того, ви так і не спростували своїми аргументами мою неправоту.
Ні, ви мене не переконаєте.
Я вірю в те, у що вірю.
Але я б тоді, принаймні, розібрався б хто ви є.
Ви ж у мені розібралися по-своєму?
Те, що "розібралися" бездоказово - то дурня.
Де ж ваші аргументи, що Якименко неправий у дописі?
Вже котрий ваш коментар нема цих аргументів.
І їх не буде.

Anatolij Vlasjuk:
- Я не можу сперечатися з новітнім Ісусом. Амінь.

Андрій Якименко:
- :-) Краще наверніться!
Станете новітнім Апостолом.
:-)

Андрій Якименко:
- Джой, можете не читати. Пишу не вам. Коломой з командою робить правильні речі... для жидівської діяспори. Не в етнічному складі УПА справа. В УПА усі робили правильні речі. Але якби УПА перемогла, почалося б те, що нині - післяупівська коломойщина. ПриватКоманда скоро покаже таким, як ви, недалекоглядним, хто є ху в ізраїльській Україні. На жаль, ви Кобзаря, як видно, не читали...

Свит Юа:
- Стосовно УПА, Мій дядько, який був там і загинув десь у Карпатах, ще у 1945 році, прийшовши на пару годин у хату, сказав: УПА не переможе - там дуже багато зрадників! Та сама картина і з ПРАВИМ СЕКТОРОМ! Задумайтеся, де, коли і ким він створений. І яка його роль була на Майдані. А найбільше для чого? Так, туди іде багато людей, які вірять в ідею національного спротиву і служать Україні! Євреї ішли в УПА від безвиході, або ті, яких врятували від німецьких розстрілів - це теж свідчення очевидців, а я цієї темою цікавлюся давно. ЄВРЕЇ ненавидять НАЦОНАЛІЗМ, бо 2000 років не мали своєї держави, а тому саме вони найбільші противники націоналізму. І те, що в РОСІЇ відбувся переворот, всім відомо чиїх рук справа. І агентура, і підкуп  - це породження юдейства!!!! Згадайте, коли вони заходили в Палестину, який терор влаштовували, а потім самі сказали, що переможуть, підкуповуючи арабів і ще кого треба. І вони добилися свого - отримали державу, вигнавши людей із їхньої прадавньої землі. А під час війни мріяли про таку державу в Україні - це, думаю, теж відомо. Чому не отримали, це окрема тема.

Андрій Якименко:
- Світ Юа, пишете щиру правду!
Єдине пояснення дій тих, хто так не мислить - ВОНИ Є ВОРОГИ!
І не має значення чи хтось щиро помиляється, чи є проплаченою гнидою!
Спасуться, якщо навернуться!

Свит Юа:
- У КОЛОМОЙСЬКОГО особлива МІСІЯ в Україні - народ цього ще не допер. Ці події, як ніколи, показують сучасникам, чому українці в такому гівні - купи не тримаються, а надіються, що їм жиди збудують незалежну державу і ведуться на усі провокації!!!!

Примітка 01 жовтня 2017 року:
Фейсбук нагадав мені цю публікацію. Я перечитав свій допис і коментарі. І вкотре я переконався - я безумовно мав правдиву рацію щодо подій в державі! І Час це невблаганно доказав!

01 жовтня 2017 року