Перекласти (Translate)

06 грудня 2017

Я ЛИШИВСЯ БЕЗ МІНЕТУ...

Я ЛИШИВСЯ БЕЗ МІНЕТУ...

Я лишився без мінету... А так хотів побачити, що ж воно таке!.. Поїхав до Києва, на жаль, тільки в понеділок 4 грудня. А мінети обіцяли у неділю 3 грудня. Увесь Інтернет захарастили об'явами: "Всі - на імпічмінет!". Отож я і хотів побачити відмінність одного мінета (всім нам відомого, чоловіки!) від того, нового, що про нього виють мі-Хуї-ли різних категорій. Я був у Києві, в судових справах. І вирішив я поєднати, так би мовити, корисне і приємне, ги. Але на цей політичний мінет - імпічмінет - я вже не встиг. Лишився без мінету я... Та й не шкодую! Бо вже казали, що імпічмінет - шкідлива штука для здоров'я і держави!
:)

На світлині:
Оце - всі наслідки імпічмінету в Києві. Хоч би за собою витерли - гей, мі-Хуї-ли!
:)
Знімкував Андрій Якименко 04 грудня 2017 року на Хрещатику у Києві.

05 грудня 2017 року

ГАНАПОЛЬСЬКИЙ КІНЬ

ГАНАПОЛЬСЬКИЙ КІНЬ

Відомий артист і письменник Антін Мухарський, що також відомий під сценічним псевдом Орест Лютий, нещодавно, даючи в ефірі інтерв'ю Обозревателю, цілком справедливо вказав на троянських коней в Україні, що їх закидує до нас Росія.

Більшість російських так званих лібералів, які змушені були ховатися в Україні від путінського режиму, за своєю суттю є троянським конем Кремля, що рано чи пізно зробить свою чорну справу (ZIK, 06.12.2017):

"І ось парадокс: усі російські так звані ліберали, які приїжджають в Україну, через 3-6 місяців починають активно критикувати все, що відбувається в Україні. Вони проти уряду, вони проти президента, вони проти мовного закону. Питання мови для них взагалі дратівливе: "Зачем вам эта мова? Зачем вы поднимаете этот вопрос?". Тобто, вони, прибуваючи сюди під виглядом дисидентів, все одно займають антиукраїнські позиції. Це троянський кінь Кремля!" - говорить Антін Мухарський.

"Як говорив Троцький, це тимчасові попутники", - вважає Мухарський і впевнений, що рано чи пізно це може негативно позначитися на суспільних настроях в Україні.

"Один раз у мене волосся дибки стало і досі стоїть. Я подивився, як Ганапольський в одному з ефірів ставив на голосування питання, а чи вважати Голодомор геноцидом... І ця тема активно обговорювалася. Російські ліберали - це латентна небезпека. Така повільна отрута. Знаєте, як Наполеона роками труїли миш’яком, так і цей миш’як колись подіє", - підсумував письменник.

І от я, Андрій Якименко, не лише цілком погоджуюся з Антіном Мухарським і давно пишу про відьом та єретиків серед українського суспільства, яких може випалити тільки Інвізиція Національна, але бачу цих коней троянських там, де навіть так званий патріотичний кагал побачити не годен!

Ну, от скажімо, Денисенко. Великий патріот і друг Корбана, Філатова і Коломойського. Той Денисенко, що був обраний нардепом на хвилі боротьби з сепаратизмом під час тривожного 2014 року.

Андрій Денисенко, мавпуючи Ганапольського - свідомо чи ні, то неважливо, радше в нього, в Денисенка, таке мислення "троянське" - проводить у себе на сторінці у Фейсбуці (05.12 2017) опитування: Оці гроші Курченка, які взяв Саакашвілі, - то, мовляв, підступ влади чи Міхуїл - агент Кремля...

Ото владі так потрібні ці прориви на кордоні, примус грузина брати гроші у Росії через Курченка чи так потрібні Порошенку ці вистави - зняти з даху Міхуїла, а затим, вибивши скло в автівці СБУ, витягти його з машини й нести на руках!..

Мене вже не дивує твердотупість "патріотів", які кричать за Україну і одночасно топлять президента й владу, які цю Україну роблять сильною, авторитетною потугою у світі, воюючи з путіними в два фронти - на Східному Донбасі і внутрі держави...

От ми й побачили в парламенті коня! Не троянського, а ганапольського коня - нардепа Денисенка! І, на жаль, ми ще побачимо багато зла від цих коней - чи ганапольських, чи троянських...

06 грудня 2017 року

УПЕРШЕ БАЧИВ КОРЧИНСЬКУ

УПЕРШЕ БАЧИВ КОРЧИНСЬКУ*

* допис 05 грудня 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

УПЕРШЕ побачив дружину Корчинського (давала прес-конференцію)...

Ну, що я скажу, як мужчина, одружений з красунею?

Корчинська, звісно, Корчинському годиться...

Жінка на любителя. Риси обличчя схожі з Дмитровими. Мало привабливости. Більше гостроти. Навіть якоїсь чоловічої грубости.

Метода спілкування, словесні звороти, брехливі твердження (мовляв, невинний Діма, як овечка...) - схожі з Дмитровими.

Даються таки роки спільного життя!

Здається, мало б хто її бажав...

Ну, крім Корчинського, звичайно.

:)

ЖАНДАРМА - В РОЗХОД!

ЖАНДАРМА - В РОЗХОД!*

* допис 05 грудня 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Нехай Захарченко не пи... не свистить про склад злочину щодо створення списку тих, хто порушує Закон і Конституцію!

Тремтиш, міністре, бо сам у тому списку?!

Захарченко, будеш ти погрожувати чи ні, а Список ворогів Нації зростає!

Усяку наволоч, котра боролась проти Нації, Майдану, України - буде безумовно покарано!

Слідчі, беркутята, менти, прокурори й судді, міністри та місцеві керівники, інші виродки, навіть непосадові особи - не забувайте, що по перемозі Октябрьської революції 1917 року в Росії загальним втіленням народної помсти, результатом народного гніву було правило:
Жандарма - в розход!

Кожна Революція зметає попередню владу.

Допекли, собаки й пси, несправедливістю своєю!

Слава Нації ! Смерть ворогам !