Перекласти (Translate)

06 грудня 2017

ГАНАПОЛЬСЬКИЙ КІНЬ

ГАНАПОЛЬСЬКИЙ КІНЬ

Відомий артист і письменник Антін Мухарський, що також відомий під сценічним псевдом Орест Лютий, нещодавно, даючи в ефірі інтерв'ю Обозревателю, цілком справедливо вказав на троянських коней в Україні, що їх закидує до нас Росія.

Більшість російських так званих лібералів, які змушені були ховатися в Україні від путінського режиму, за своєю суттю є троянським конем Кремля, що рано чи пізно зробить свою чорну справу (ZIK, 06.12.2017):

"І ось парадокс: усі російські так звані ліберали, які приїжджають в Україну, через 3-6 місяців починають активно критикувати все, що відбувається в Україні. Вони проти уряду, вони проти президента, вони проти мовного закону. Питання мови для них взагалі дратівливе: "Зачем вам эта мова? Зачем вы поднимаете этот вопрос?". Тобто, вони, прибуваючи сюди під виглядом дисидентів, все одно займають антиукраїнські позиції. Це троянський кінь Кремля!" - говорить Антін Мухарський.

"Як говорив Троцький, це тимчасові попутники", - вважає Мухарський і впевнений, що рано чи пізно це може негативно позначитися на суспільних настроях в Україні.

"Один раз у мене волосся дибки стало і досі стоїть. Я подивився, як Ганапольський в одному з ефірів ставив на голосування питання, а чи вважати Голодомор геноцидом... І ця тема активно обговорювалася. Російські ліберали - це латентна небезпека. Така повільна отрута. Знаєте, як Наполеона роками труїли миш’яком, так і цей миш’як колись подіє", - підсумував письменник.

І от я, Андрій Якименко, не лише цілком погоджуюся з Антіном Мухарським і давно пишу про відьом та єретиків серед українського суспільства, яких може випалити тільки Інвізиція Національна, але бачу цих коней троянських там, де навіть так званий патріотичний кагал побачити не годен!

Ну, от скажімо, Денисенко. Великий патріот і друг Корбана, Філатова і Коломойського. Той Денисенко, що був обраний нардепом на хвилі боротьби з сепаратизмом під час тривожного 2014 року.

Андрій Денисенко, мавпуючи Ганапольського - свідомо чи ні, то неважливо, радше в нього, в Денисенка, таке мислення "троянське" - проводить у себе на сторінці у Фейсбуці (05.12 2017) опитування: Оці гроші Курченка, які взяв Саакашвілі, - то, мовляв, підступ влади чи Міхуїл - агент Кремля...

Ото владі так потрібні ці прориви на кордоні, примус грузина брати гроші у Росії через Курченка чи так потрібні Порошенку ці вистави - зняти з даху Міхуїла, а затим, вибивши скло в автівці СБУ, витягти його з машини й нести на руках!..

Мене вже не дивує твердотупість "патріотів", які кричать за Україну і одночасно топлять президента й владу, які цю Україну роблять сильною, авторитетною потугою у світі, воюючи з путіними в два фронти - на Східному Донбасі і внутрі держави...

От ми й побачили в парламенті коня! Не троянського, а ганапольського коня - нардепа Денисенка! І, на жаль, ми ще побачимо багато зла від цих коней - чи ганапольських, чи троянських...

06 грудня 2017 року