Перекласти (Translate)

20 липня 2017

ОНАНІСТ ФІЛАТОВА

ОНАНІСТ ФІЛАТОВА

Те, що у "команді Філатова" працюють дебіли, я знав давно. Здогадувався, тобто. Якщо Філя-дурачок свій "інтелект" являє народові майже щодня на своїх фейсбук-сторінках, то його заступники-соратники не такі "продуктивні".

І от ми маємо документальний доказ. Заступник у Філатова, пан Лисенко, - тупий баран. Ще й збоченець на сексуальній темі. Мабуть, ніхто з жінок йому не дає, ги.

19 липня 2017 року відбулася чергова сесія Дніпровської міської ради (місто Дніпро, майбутній Січеслав). Обговорювалося питання створення й діяльности ОСББ (об'єднання співвласників багатоквартирних будинків).

Один з активістів опозиції, Дмитро Хозин, обраний до ради від БПП - Блоку Петра Порошенка, - звинуватив Лисенка, котрий є заступником міського голови в питаннях ЖКГ (житлово-комунального господарства), що той не радиться ніколи з депутатами в питаннях міського ЖКГ. Ну, просте ж питання, так? Але для Міши Лисєнка воно було як надувна лялька із секс-шопу: надто вже збудився Міша. І обізвав як Хозина, так і опозицію, "подмосковнимі онаністамі". Мовляв, люблять підглядати вони за Мішиною "роботою"... ))))

Дебіл ти, Мішо-збоченець! Так само, як і твій патрон. Відкрий, бовдуре, хоча би Вікіпедію і прочитай:
"Мастурбація (онанізм, рукоблудство) - отримання статевого задоволення поза статевим актом через подразнення своїх або партнера статевих органів"
(https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F?wprov=sfla1).

А те, що ти, Мішо, мав на увазі, тобто підглядання, це - звичайнісінький вуайєризм:
"Вуайєризм (від франц. voyeur - споглядання) - підглядання за сексуальним актом, актом дефекації, сечовипускання з метою дістати статеве задоволення"
(https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%83%D0%B0%D0%B9%D1%94%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BC?wprov=sfla1).

Таким чином, Мішо, якщо ти звинуватив Хозина у "спогляданні" за тобою, то онаністом будеш, Мішо, ти! Ну, а Дмитро Хозин тоді за твоєю "логікою" збоченця - є вуайєрист. Хоча насправді, думаю, нікому нецікаво як ти там себе тойво...гм...самовдовольняєш!
))))

"Днепровская панорама", 19 липня 2017 року,
допис: Михаил Лысенко сравнил некоторых депутатов Днепра с "подмосковными онанистами":
http://dnpr.com.ua/content/mihail-lysenko-sravnil-nekotoryh-deputatov-dnepra-s-podmoskovnymi-onanistami

На світлинах:
1. Онаніст Філатова - Міша Лисенко, заступник Філі-голови.
2. Хозин-опозиціонер, депутат міської ради, знає як відповісти збоченцеві.

20 липня 2017 року