Перекласти (Translate)

26 липня 2019

КОЛИ УБ'ЮТЬ ОДІСЕЯ?

КОЛИ УБ'ЮТЬ ОДІСЕЯ?

Значить так. Русская свінья з позивним Адіссєй, якого обкурена маманя виплодила у цей світ у Пітєрсбурґє, купивши (купивши!) в магазині (в магазині!) "Темп" бронежилета, прострілила бронежилета з автомата, що незаконно має цей агент Москви в своїй квартирі. Таким чином, ця мерзота, побачивши, що іграшковий броник з дірочка́ми (ти, суко, броника цього в армії отримав чи купив у спекулянта бракованим майном?!), так от, побачивши, що броник-іграшка весь у дірочках, вирішив свій шизофренічний гнів направити на... президента Порошенка, вже колишнього.

Як висрала на люди ця паскудна ФСБ-зараза, він воював ("воював", ага!) в "Азові" (привіт тобі, Білецький, білий брате, гигиги!) і розраховував отримати від Порошенка громадянство для того, щоби армія такого ж шобла, як воно, будучи вже "українцями" вчинила заколот проти України. Але ще порошенківська СБУ вчасно розкусила цього агента ФСБ і таким гнидам громадянство не давали (дивно, чому ми їх, цих гнид, не знаходимо в лісах, ярах і балках, пошматованих на анатомічні друзки...). А от Зелена Шмаркля громадянство України ФСБ-консерві надала...

"Ми вас, вашу сім'ю засудимо, і сконфіскуємо усе ваше майно!", - засрало роликом весь інтернет ця москво-агентурна срань. Ви уявляєте?! Ця погань хоче остаточно розчавити (бо такий наказ дав Путін!) найкращого, що мали українці досі, президента України!!

Ні, я розумію, що "зелена СБУ" не вб'є, не заарештує цього москаля - ФСБ-консерву з Петербурга. Він стрибав на Порошенкову автівку, не на Зелин же велосипед!

Але ж ми маємо безліч патріотів! Он Тягнибок і Ярош із начищеним й блискучим автоматом чого варті! Хіба цим патріотам невтямки, що агентура від Кремля наводнює нині Україну як було за Януковича?

Убийте гниду Адіссєя і йому подібних ФСБ-агентів - і ми не матимемо Другу Сотню-в-небесах!!

На світлині:
Законспірований ФСБ-агент Кремля, глибока консерва, на погоняло Адіссєй, майбутній труп якого виявлять в готелі з численними порізами ножем, а російські ЗМІ це рознесуть як п'яна бійка нациків з "Азова".

26.07.2019
©Андрій Якименко