Перекласти (Translate)

25 травня 2015

ЖИДІВСЬКО-МОСКАЛЬСЬКА ПОМСТА

ЖИДІВСЬКО-МОСКАЛЬСЬКА ПОМСТА

25 травня 1926 року у Парижі, Франція, жидівський терорист Шалом Шварцбард убив колишнього керівника армії УНР Симона Петлюру.

Насправді це вбивство було вчинено не ображеним жидом, а спецслужбами Москви - російськими радянсько-імперськими чекістами.

Але ідеологічне підґрунтя цього вбивства було по-москальськи єхидно-єзуїтським - мовляв, Петлюру вбито ніби помста за вчинені ним жидівські погроми в Україні.

Опустимо питання про відсутність самих погромів в Україні. Сам термін про жидівскі погроми - є москальським ідеологічно-політичним викрутасом. От погроми у Росії - ото були справжні погроми! Ні в яке порівняння з погромами "хохлятскими"!

Нині ми, наприклад, знаємо, що "укропы разбомбили весь Донецк, съели снегирей, а на вырезанные у пленных ополченцев внутренние органы, проданные пиндосам, накупили лаптей для голой-босой и трусливой укропской армии".

Ну, от уявіть собі, що вивчатимуть у школі наші діти про Героїв АТО, якщо - не дай, боже! - кирзовий смердючий кацапський чобіт закрокує вулицями Києва!

Тому й розігрують москалі століттями "жидівську карту" в Україні. І теперішня війна - не виняток. Укропи, як це всім відомо з кісільовських ЗМІ, крім того, що є фашисти, так ще й невиправні антисеміти!

Внести розбрат між народів - століттями випробувана тактика у москалів. Стратегія ж - запанувати над обома ворогуючими сторонами. Прийти, так би мовити, миротворцем, "помирити" ворогів методом примушення до рабства й панування над тими, хто програв. А програють тоді усі, крім москалів.

Але й жидів нам не слід вважати друзями! Немає друзів, коли мотивом дружби є пограбування друга!

От, ми ж пам'ятаємо, що "герой нашого часу" пан Коломойський так "безкоштовно" (як верещав про то Філатов) витратився своїми статками на армію, що навіть не забув провести тендер із самим собою і отримав плату за солярку, "безкоштовно" видану на фронт... І мільярди гривень з нафтопідприємств, які вони ще не сплатили до бюджету, Коломойський-утікач до США досі пригальмовує поставленими ним керівниками державних (!) підприємств...

Також ми не забули як цей жид "шукав диверсантів" в "Укрнафті". Вигнали його, нарешті, до Америки. І от, наприклад, знаходиться якийсь неврівноважений месник-жид, якого Москва натравить на президента Порошенка. Мотив: "Навіщо Порох здійснив погром коломойських підприємств!?". Як ви думаєте, чи буде хто за двадцять літ по тому проводити розслідування чиї то підприємства? Москва напише у підручниках, що Україна забирала власність у жидів і якийсь "еврейский патриот" таки не витримав і вбив Фашиста України (Порошенка) за погром!..

Зрозумійте, українці, хоч так, хоч так, а не є нам друзями ні жидва, ні москальня! Хоч що робіть, а помста від них - буде! І не має значення - за що!! Придумають "погроми", "Укрнафту" чи непроданий "Рошен"...

Тому пильнуймо! Повторення Петлюри, Коновальця і Бандери (їх убивство) в сучасній Україні допустити нам не можна!

Краще вже вчинити по-справжньому погром! Хоч не так душа болітиме: За що століттями нам мстяться жиди і москалі!

25 травня 2015 року

НАЦІОНАЛЬНЕ ЧУТТЯ

НАЦІОНАЛЬНЕ ЧУТТЯ

Народ пояснює що таке є шосте чуття здатністю людини відчувати або передбачати якість події, які справді згодом відбуваються, але логічного пояснення, чому вдалося все це передбачити, інколи людина не може надати навіть собі.
Ще шосте чуття називають інтуїцією.

Ще два роки тому, у 2013 році, 25 травня, у час епохи "глибокого зека" (як аналогія з епохою глибокого совка), коли ніщо не могло вказати на швидке падіння залізобетонної (у прямому й переносному сенсі) владної глиби президента Януковича, я цим шостим чуттям, інтуїцією відчував де ворог, писав про ФСБівця Алєксандра Якімєнка, про тимчасовість очолювання ним української спецслужби СБУ.

25 травня 2013 року у себе на Фейсбуці я писав:

«Офіційне оголошення!
На запити щодо збігу мого прізвища з прізвищем голови СБУ (Служба Безпеки України) офіційно заявляю:
Я - Якименко Андрій Григорович - не маю ніякої родинної споріднености з Якімєнком Алєксандром Ґріґорьєвічєм (Якименко Олександр Григорович).
Ми просто однофамільці.
Крім того, додатково заявляю, що я не можу мати з вищеозначеною особою, котра тимчасово очолює СБУ (!), навіть політично-світоглядної споріднености, з огляду на те, що нинішній голова СБУ є колишній (?) російський офіцер, котрий, до того ж, не полюбляє ЗМІ, а відомості про набуття (скоріше - ненабуття?) ним українського громадянства приховуються владою:

http://www.radiosvoboda.org/content/article/24820634.html

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80_%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

"Біографічна довідка, наведена на сайті СБУ, не містить відомостей про рік отримання українського громадянства" Якименком О.Г., Вікіпедія".»

Вікіпедія так пояснює шосте чуття чи інтуїцію:
"Інтуїція- це здатність людини у деяких випадках несвідомо, чуттям уловлювати істину, передбачати, вгадувати щось, спираючись на попередній досвід, знання і т. ін.; чуття, проникливість, здогад, передчуття, шосте чуття."

У політиці здатність виявити ворога своїм шостим чуттям або інтуїцією я б назвав національним чуттям.
Адже дійсно: за крупицями малозначних фактів відчувати, де є ворог, гнида і мерзота, можна лише маючи здатність мислити національними категоріями, маючи національне чуття.

Тому шосте чуття або інтуїцію у політиці треба назвати національним чуттям.

25 травня 2015 року