Перекласти (Translate)

20 червня 2018

НА СМЕРТЬ ХОХЛА

НА СМЕРТЬ ХОХЛА

Помер Іван Драч - поет, письменник, народний депутат багатьох скликань, а за вдачею своєю - хохол-малорос, який голосував за Декларацію про державний суверенітет України, вчиняв інші справді патріотичні дії (вже у післякомуністичну та незалежницьку епохи), але через своє хохло-малоросійське, бидло-ремиґаюче, тупо-воляче виховання й мислення став ініціятором позбавлення України ядерної зброї.

Нині багато, бачу, розвелося спогадів та мемуарів як Україну за епохи президентів Кравчука (1991-1994) та Кучми (1994-2005) нагинали раком та іншими йоґівськими асанами (позами), як США (у першу чергу), так і Росія, щоб Україна віддала ядерну зброю. Стратегічну ядерну зброю нас дотисли віддати... Але чому ви, тодішні державні мужі, віддали одночасно також і тактичну ядерну зброю, щодо якої вас, суки, не тисли?!. Вам, падлюки, коли ваша плоть уже зогниє у могилі, нагадають наші (і ваші!) нащадки ваш волячий хохляцький нерозумний вчинок!..

І у здачі ядерної зброї тоді зіграла трагічну ролю наша "українська" хохляцька гнила інтелігенція тодішніх ніноматвієнків, вакарчуків, кузьмів, івобобулів - цих плаксивих поето-письменників, тварюк, скотин, падлюк і моральних уродів - Іван Драч, Дмитро Павличко, Володимир Яворівський, ціла когорта іншої хохляцької блядотви!

В одному з останніх своїх інтерв'ю Іван Драч жалівся: "Я дуже мало досяг. Жалкую, що багато сил, волі, енергії витратив на політичні справи. Вони мало дають поживної людської радости. Якби я більше працював у літературі, то вона дала б мені більше радости!..". Ах, ти ж сволота! Через тебе, заразо, тепер гинуть українські герої на українсько-російській війні, яку ти фактично закликав в Україну своєю слимаковою безхребетністю та злочинним тюхтійством! Воно, диви, тільки наприкінці свого паскудного життя доперло, що вчинило антидержавний злочин проти України! Ото правда твоя - писав би ти віршики та оповідки, то й не був би проклятий наступним поколінням українців!

Ти, Іване Драч, є перший, хто на порожньому місці, геть без ніяких тисків чи розумних підстав, укинув у депутатський корпус віршомазів-дерЬмократів мислевірус про без'ядерний статус України! У липні 1990 року ти перший - кажуть, що з подачі Головатого, а, може, й ні (Головатий завбачливо тоді мовчав) - укинув заклик про тотальне знеядернення української Держави, що народжувалася в муках! Грушевський, бач, кінця століття, курва його мать!.. Той історик, гниль інтелігентська, теж подібне напочатку віку учинив - армію українську розпустив, яку так важко згодом Болбочан з Петлюрою збирали!..

Блогер Юрій Хорт про Драча писав (20.06.2018): "Внісши дану пропозицію [про без'ядерний статус України] до ВР УРСР він [Драч] ще додав: "Увесь світ стане на коліна перед Україною!". У результаті Україна на колінах перед цілим світом! І з протягнутою рукою."...

Земля тобі найтвердішим бетоном, Іване Драч, хохляцька паскудо, за нинішні смерті українських юнаків та юнок - героїв! - на фронті українсько-російської війни!

Це про тебе, Драч, сказав Український народ:
Здох Максим, та й біс із ним!

20.06.2018








ЩО ПОКАЗАВ НАМ БАБЧЕНКО

ЩО ПОКАЗАВ НАМ БАБЧЕНКО

Що показав нам Бабченко? Я маю на увазі чудову професійну гру між СБУ та ФСБ - фаховість українських спецслужб і провал москальських рукосраких різників. Я прочитав безліч статтей і аргументів на цю тему, з різних таборів. Ну, близька мені тема спецслужб, дуже близька. На рівні політпропаганди та ідеології. Моє це, не приховую, панове!

Так от:

1. Москва (Путін, Кремль, ФСБ і т.д. - це все Москва) наказала вбити Аркадія Бабченка, опозиційного до нинішньої російської влади журналіста і який уже мешкав у Києві. Мотивація: дестабілізація України та приниження професійности СБУ.

2. СБУ через свого агента таємно викрила цю змову проти Бабченка, зіграла свою партію, заарештувала ФСБ-агента, посадила російську ФСБ у болотно-смердючу калюжу. Прокол російських спецслужб став очевидним для усього світу. Спецслужби всіх держав регочуть над Росією.

3. "Убивство" Бабченка та обговорення "убивства" в інтернеті відбувалося на моїх очах! Я читав перші повідомлення Геращенка, нардепа і радника міністра МВС (який згодом признався, що вірив у справжнє вбивство), бачив хвилю спогадів про Бабченка і зливу сумно-вдячних некрологів. І це тривало півдоби (до брифінгу СБУ). Російський Запорєбрік бризкав слиною про те, що "краще нехай журналістів утискають у Росії, аніж убивають в Україні" (©пропаГандонка Маргаріта Сімоньян, Росія, РІА Новості).

4. Коли Грицак (голова СБУ) на брифінгу сказав, що журналіст живий і  вийшов Бабченко, я одразу звернув увагу на відсутність будь-яких пояснень... російської сторони. Ні ФСБ, ні русоЗМІ, ні троле-боти, ні прості російські громадяни нічого не писали на цю тему аж добу! У них був шок! Шок від провалу ФСБ Росії! Навіть на навмисні провокативно-визивні коментарі (мовляв, ну, й телепні ці ФСБівці!) російська сторона мовчала! Ги.

5. Минає десь доба, Москва оговталася. Підкуплені західні видання, російські троле-боти, москалі в коментарях почали писати про... провал, про цирк, про показуху СБУ (??)!.. Москалі, сидячи в калюжі, верещали: "Та не хотіли ми убити, що за цирк влаштовує ця СБУ?!", ги-ги.

6. Путін в інтерв'ю австрійському тележурналістові (вже тижнів зо два як минуло після "вбивства") Армінові Вольфові теж висміяв українські спецслужби, кажучи про "цирк" і про те, що над СБУ глузують західні видання (ага, куплені Росією статті і куплені автори за гроші Газпрому), а "ФСБ нікого не вбиває, тим більше журналістів", ги.

Висновок, уже вчергове, маємо який?

1. Провал ФСБ.
2. Чудова робота СБУ.
3. Москва, проваливши справу, завжди каже, що не дуже-то й хотілося. Ги, незворушна пика при поганій грі.
4. В усьому світі видно провал ФСБ, але російський громадянин просто вірить (в і р и т ь !!) у те, що провалилася СБУ!! Бо СБУ, мовляв, "хотіла підставити ФСБ" (гм, у чому підставити?), створивши "цирк" з убивством, якого ФСБ "і не планувала навіть". Але убивства не було (ага, завдяки професійним діям СБУ!), тому "ФСБ чиста", а над "цирком СБУ", мовляв, регоче увесь світ!..

Повторюю: ви не шукайте логіки в таких поясненнях, нема її! Тут головне, що росіяни вірять в маячню своєї влади! Вони щиро - щиро! - надривають животи: "яка ж ця СБУ дурна!"!! І мені не вдалося переконати жодного москальського співбесідника, вказуючи на логічні проколи й нестиковки у москво-поясненнях про "вбивство" Бабченка!..

Тому Аркадій Бабченко нам показав - учергове! - що з москалями в нас нема нічого спільного! То - зомбі, свині, москво-стадо ідіотів! Їм москво-влада скаже: "Їж лайно, бо це корисно!" - і вони накинуться то жерти, аж причмокуючи! І скажуть, що то дуже смачно!

Цих зомбі годі навернути у цивілізацію! Всіх москалів потрібно просто вбити! Здійснити, за визначенням ООН, масовий геноцид російського (москальського) народу! Щоб решта світу зажила спокійно і щасливо.
Я не жартую!
Все.

20.06.2018