Перекласти (Translate)

10 жовтня 2019

БУ́ЖИНИ СТРАХИ


БУ́ЖИНИ СТРАХИ

Бу́жа, жидонацист, українофоб, сука, падло і підБенінський собачка Макс Бужанскій, який щоранку висирається на все святе для українців (Бандера, Мова, ОУН, УПА, український Порошенко-президент), який завдяки зеленому смердючому болоту хохло-бидла став народним (жидівського, не українського ж народу!) депутатом, висловився про свої страхи.

Учора Зеля-президент прийняв у себе групу активістів, блогерів, котрі 6 жовтня цього року показали Зелі, що народ про Зелю думає (акція по всій Україні "Ні капітуляції!").

Почитав я звіти тих, кого Зеля запросив до себе в... ОПу. Пишуть різне, бо таки ми різні люди. Але червона нитка усіх звітів: Зеля справді хоче миру, та, наївний дурачок, він вважає, що поступливість у територіях та у вимогах Путіна призведе до скликання Нормандського формату зустрічей (тобто, Мінських вже не буде) і таааам ужо Путіну покаааажуть всі, щоб Україну не чіпав...

Коротше, дурник Зеля - це як фраєр серед паханів у грі в очко. Все одно програєш, Зелю! І в очко тебе опустять, пєтушок!
Але все ж, сам факт запрошення до себе активістів вказує, що в Зелі в ...ОПі таки хтось з тверезих показав, що активісти і народ - одне єдине, а зелебидла майже вже нема. Тому Зелі підказали піддобрити активістів, щоби вони вплинули на бурхливе море злих на Зелешмарклю українців. Звісно, це не вийшло. То таке...

Але жидонацист Бужанскій своїм нацистським нюхом вчуяв, що таки ці зустрічі все ж діють. На народ? Ні, дуже змінюють полову в голові у Зелі, трохи закладаючи кебетів.

Тому Бужа верещить у Телеґрамі: не стрічайтеся ніколи з "ботами від Порошенка"! Ги, а те, що там і Демсокира й інші, Бужо, ти сліпий?!

Тут головне: коли порохоботи знов посядуть владу, як тоді читати верещання Бужі не стрічатися з порохоботами? Придурок...

10.10.2019
©Андрій Якименко