Перекласти (Translate)

05 травня 2015

БАНДИТ НІКОЛИ НЕ БУДЕ ГЕРОЄМ!

БАНДИТ НІКОЛИ НЕ БУДЕ ГЕРОЄМ!

Спільнота на ВКонтакте, що позиціонує себе патріотичною, "Українська дивізія | АЗОВ" збурює незміцнілі уми українців ФСБ-вкидами.

"Вбитий під час затримання в Києві так званий "бандит" був бійцем "Азову". Хлопець мав нагороду, за захист України. А тепер, Аваков та вся мєнтовська шобла почала гнобити бійців полку, тепер шеврон "Азов" — то як тавро.
Мусори вбили Героя України, котрий покарав беркут, тих, що проламували голови та калічили людей на Майдані. Сім'ям виблядків вже видали ордени на хати, бо то ж жертви. Ім'я бійця змішають з брудом.
Вічна пам'ять Герою!", - цинічно пише "Українська" дивізія | АЗОВ про убитого злочинця і грабіжника із банди, що після пограбування АЗС убила двох міліціонерів.

Не буду розводитися щодо "патріотичности " сторінки.
Варто поглянути лише на цю статтю, як Рука Москви полізе з кожного рядка!

Нехай грабіжник і служив в "Азові", нехай мав якусь нагороду, медалю (ги, звідки агент ФСБ, що виваляв свій опус, взяв, що вбитий бандит є Героєм України? Героя України присвоює своїм указом лише президент!), - це що, надає право на бандитизм і вбивство?

І скільки вже можна нам товкти про мєнтів, мусорів, мєнтовське шобло?
Беркут був "мусорським", Революцію здійснили - і нові правоохоронців - теж "мусора"?!
Відчуваю, як путінські спецслужби потирають руки від задоволення, що вносять розбрат в українське суспільство!

Як відповідь ФСБ-агентам зі "сторінки Азова" (а чи знає справжній "Азов" про цю сторінку?), а також для розтлумачення події слабим на розум українцям - наводжу мій коментар до цієї статті агента ФСБ.

Андрій Якименко (мій коментар, якого видалили, курви, і вже мене заблокували!):
- Не грабував би - не був би вбитий "герой" України. Сталін фронтовиків із банд теж пересаджав і на Сибір на лісоповали посилав. К/ф "Место встречи изменить нельзя" добре це показав. Тому увесь лемент "убілі ґєроя!" - це кремлядський вкид мислевірусів проти України!

А на цинічний вигук зі статті "Вічна пам'ять Герою!", що фактично означає "Вічна пам'ять Бандиту!", є лише одна-єдина відповідь:

Бандит ніколи не буде героєм!

http://vk.com/wall-67330230_34188

05 травня 2015 року