Перекласти (Translate)

30 листопада 2019

ЯК МАРУСЯ ВЖАРИЛА ЗЕЛЮСЮ

ЯК МАРУСЯ ВЖАРИЛА ЗЕЛЮСЮ

Я рего́чу! Ха-ха-ха-ха! Маруся Звіробій тааак вжарила нашого препиздента Зелю!.. Аж по са́мі препиздентські гланди! І нехай ана́томи посушать голови як це фізіологічно може бути, що по гланди хлопчика (ну, не мужика ж!) вжарило бойове дівчисько, а не анатомічно навпаки - хлопа́к, ха-ха-ха-ха!

Як відомо, ДБР (Державне Бюро Розслідувань) провело обшук у будинку волонтерки й фронтової солдатки Звіробій. Бюро вилучило, крім іншого, зареєстровану зброю у кількості три штуки з дозвільними документами (хоча в ухвалі суду дозволялось вилучити тільки флешки, телефони, інші носії).

Звісно, що Марусі адвокати розказали юридичну підноготну справи:
- Звіробій не є ні держслужбовицею, ні посадовою особою, тому ця справа не має бути в ДБР, чого тоді вони займаються?
- якщо Пісюніст серйозно сприйняв попередження від двох дівчат (Феди́на й Звіробій) не зраджувати Україну як погрози, то де заява переляканого "потерпілого"?
- якщо Шмаркля справді обісра... перелякався, то "злочинниця" Маруся вимагає зустрічі з цим пацаньонком на очній ставці, і на цю вимогу має право за законом кримінального процесу!
- ну, і зброя: вилучено зброю й дозвільні на неї документи, тому Маруся і кепкує з ДБР, яке ще кілька днів шукатиме чи дозвіл був на зброю у Марусі.

Коротше, сміх крізь сльози! Ще й так гостро висміяно всю цю мишачу метушню сцикливого велосипездиста довкруг двох патріотичних молодиць!

Ось на світлині та Маруся, яка вжарила по самі гланди перелякану Зелюсю.

А ось те, від чого до Зелюсі, як повідомлялося, уже не раз бігли лікарі:

«Повідомляю про відвертий наклеп від ДБР. Підозрюю не останній. Всі дозволи ДБР вилучило разом зі зброєю! В ухвалі суду не було вказано, що вони мають вилучати зареєстровану зброю! І взагалі, я не є держслужбовцем і ви не маєте права займатися мною! Займіться двома пєдіками, які смалили неповнолітню, наприклад. У вас взагалі роботи непочатий край! До відома, я не бачила заяви від постраждалого! Хочу очну ставку! Бо якщо постраждалий від моїх погроз заяви не написав, то які питання? Про яку саме посадову особу йдеться? Може, вони у вас усі від нашого стриму обісрались? Хочу бачить пострадавшого в ліцо! Він там як? Цілий? Шось давно його, кстать, не видно. Я филююсь)), ібо попередження приймати за угрозу - це йому би в нєвропатолога перевіриться! Зовсім слабий. А йому ж ще державу на малоросію перетворювать.»
©Маруся Звіробій, 29.11.2019, Telegram-канал.

:)

30.11.2019
©Андрій Якименко