Перекласти (Translate)

13 грудня 2015

Я ЗА ЕЛЕКТРИКУ ДЛЯ КРИМУ*

Я ЗА ЕЛЕКТРИКУ ДЛЯ КРИМУ*

* Допис 22 листопада 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Ні-і-і, я за те, щоб у Крим дали електрику!
І - тільки у лікарні.
І виключно для лікування всіх "кримнашів".
Лікування електричним шоком, звісно.
Може, тоді у "тєпєрь-хоть-камні-с-нєба!" увімкнуться мізки?

І МОЇ 5 КОПІЙОК*

І МОЇ 5 КОПІЙОК*

* Допис 22 листопада 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Міллер, а пам'ятаєш як ти нам газ вимикав?

ЩО БУДЕ, КОЛИ ПРИЙДЕ РОСІЯ*

ЩО БУДЕ, КОЛИ ПРИЙДЕ РОСІЯ*

* Допис 21 листопада 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Афганістан. Росія (тоді - СССР) в Афгані. Те ж саме буде в Україні, коли сюди прийдуть москалі наводити "русскій міръ этім хохламъ". У Донбасі не так? То погляньте як приборкали Чеченію!

... Вкотре відчуваєш вдячність усім Героям - Майданівцям, Небесній сотні і Воїнам АТО - за мир на нашій вулиці, в нашому місті, нашому домі...

РОСІЙСЬКИЙ КОРБАН*

РОСІЙСЬКИЙ КОРБАН*

* Допис 21 листопада 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Про "повстання" далекобійників у Росії. Повністю цитую статтю. Так Фейсбук-друзям легше читати: не треба відкривати посилання.

Звісно, ніякого повстання в Росії нема. І до повалення путінського режиму я не вірю, що все це призведе.

Але я бачу паралель з українськими подіями. Так, одразу впадає в око, що всі подібні оборудки здійснено жидами. У нас - Корбан, у них - Ротенберг. Ну, генетика така, нічого не вдієш! Кров, як казали гітлерівські націонал-соціялісти. Або: "Клім Чуґункін! Стаж, доктор Борменталь!" (проф. Преображенський).

Підлотність і паскудство дій полягає в овечій шкурі на вовках! У нас Корбан і жидокомпанія кричать про патріотизм, ми-спаслі-Днєпр і "Я тут ищу российских диверсантов!" (Коломойський біля Укртранснафти, Київ). А в Росії все заточено на Ротенберга під соусом національної безпеки.

Звісно, все це розуміють тільки українські патріоти (ну, не плутайте із "патріотами" з Укропу!). А хохло-бидлу, заспаному солоденькими жидопіснями, все це знати й не допре. Їхня доля - як у ремигаючих волів.

Не часто я цитую російські джерела або позитивно відгукуюся про події у паРаші. Мабуть, зараз - просто вийняток, що наочно демонструє правоту Ідеології українства.

Стаття про акцію далекобійників, Росія:

« Про «Платона» и забастовку дальнобойщиков

Сегодня по всей стране идут акции протеста дальнобойщиков в самых разных формах: от езды со скоростью 10 км в час до коллективного перехода дороги на нерегулируемом перекрёстке.

Протестуют дальнобойщики против системы «Платон» — это штука, придуманная правительством, чтобы взымать дополнительный налог с большегрузных автомобилей.

Происходящее — просто идеальный пример, как ставят на уши целую отрасль и приносят кучу вреда всем вокруг просто для того, чтобы заработал денег сынулька — «предприниматель» путинского дружбана. То есть та самая коррупция, которая уничтожает Россию.

Вот почему:

1. Напоминаю, я писал о том, что история создания «Платона» — это история придумывания и отжатия проекта конкретно под Игоря Ротенберга.

Пусть вся страна выйдет на забастовку, лишь бы Игорь Ротенберг немного заработал.

1. Правительство решает создать оператора, который будет собирать деньги с большегрузных машин по всей стране. Дальнобойщики разбивают дороги, особенно во время паводков, поэтому надо централизованно взимать плату и справедливо распределять.

2. Идея неплохая, давайте выберем (на открытом конкурсе с участием иностранцев, имеющих опыт) компанию-оператора — решает правительство.

3. Тут вылезает Чемезов из Ростеха: из соображений национальной безопасности конкурс проводить нельзя, надо всё отдать «дочке» Ростеха.

4. Ок. С национальной безопасностью не поспоришь. Создается «дочка» Ростеха, ей передается право собирать деньги с дальнобойщиков.

5. Сегодня нам сообщают: Сын Аркадия Ротенберга соберет плату с дальнобойщиков. Он приобрел 25% оператора системы взимания платы, которая с ноября охватит все федеральные трассы.

То есть та самая дочка Ростеха, которая для национальной безопасности, тихо, без шума и конкурсов-аукционов взяла в акционеры Ротенберга-мл.

Ну охренеть, они просто отжали денежную тему с открытого конкурса под предлогом национальной безопасности, а потом отдали долю сыну Ротенберга.
https://navalny.com/p/4086/

2. Конечно же, как это всегда бывает с проектами, отжатыми под монополиста, в день запуска «Платона» ничего оказалось не готово, он не заработал. Все должны платить, но водители ничего не понимают, оборудование не готово и вообще хаос.

3. Вся эта катавасия нужна для того, чтобы собрать с дальнобоев 40 млрд рублей «на ремонт дорог». Только сумма эта совершенно смехотворная в масштабах страны, в этом году на это потратят 622 миллиарда, очевидно, без особого успеха. Утверждения о том, что новый сбор улучшит состояние дорог — ложь.

4. Из собранных 40 миллиардов в год, 10 будет уходить «концессионеру», то есть Ротенбергу и Ко. Ещё не забывайте, что контролирующее водителей оборудование для всей страны будет стоить 14 миллиардов. Его, конечно, же тоже поставит «концессионер» по завышенной цене, записав это в своих расходы, подлежащие компенсации за счет сбора.

5. Важно понимать, что это не просто новый денежный побор, бьющий по малому бизнесу (значительная часть грузовиков — это ИПшники), это ещё и куча головной боли и дополнительного администрирования, бумажной работы, контроля и тд

В соответствии с нововведениями водителям фур необходимо будет оплачивать проезд заранее, согласовав маршрут движения грузовика с компанией «РТ-инвест транспортные системы», напоминает ТАСС. Регистрировать пройденный путь будет специальное бортовое устройство, которое нужно купить дополнительно. Проследить, чтобы устройство обязательно было на борту каждого грузовика, должны будут сотрудники ГИБДД. За отсутствие прибора учета водителям грозят крупные штрафы — до 1 млн руб. за повторное нарушение для юрлиц.
http://www.vedomosti.ru/busine...
То есть сам купи прибор, отправляй куда-то маршруты, заранее бегай плати, а ГАИшники начнут тормозить все фуры и проверять.

6. Возросшая стоимость перевозок, конечно, будет отражена в конечной стоимости любой продукции, которую мы покупаем. Сейчас не самый удачный момент для этого.

Как видите, куча головной боли для всех вокруг и всё для чего? Чтобы организовать устойчивый поток прибыли для Игорька Ротенберга. Просто для того, чтобы ненасытная семейка ещё 10 млрд получила.

Если уж так хочется больше денег собрать на дороги, то проще акциз на дизтопливо поднять на 10 копеек. Делать этого тоже не надо сейчас, но такой ход точно в 146 раз лучше «Платона» — легко собирать и никакого дополнительного администрирования.

А коли Путину так важно обогащать семью Ротенбергов, то можно ввести прямой налог на всех граждан — тыщу в месяц «на Ротенбергов». 145 миллиардов в год набежит — может им и хватит. Ведь как говорит нам экономическая наука: если и давать субсидию, то прямая всегда лучше, чем косвенная.

Так что дальнобойщики правы, что бастуют. Они бастуют против коррупции, давайте их поддержим морально. А Ротенбергов и чиновников, им помогающих, надо запечатывать в крылатые ракеты и сбрасывать на ИГИЛ, страшное оружие получится.»

БЕЗПАРТІЙНИЙ НАЦІОНАЛІСТ*

БЕЗПАРТІЙНИЙ НАЦІОНАЛІСТ*

* Допис 21 листопада 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Ось, Фейсбук мені нагадав мою публікацію два роки тому.

Під враженням критики на Ірину Фаріон, що "вона ж була комуністка, а тепер перефарбувалася у нацистку!", я написав свою Політичну біографію, де показав, що геть не приховую і свого "комуністичного минулого" (октябрятство-піонерія-комсомол).

Так, я відкидаю геть комуністичну ідеологію, я осуджую минулу совітську "українську" владу, в якій я жив і народився. Але я геть не відчуваю анікрапельки вини за це моє совітське життя! Бо іншого тоді життя і бути не могло!

Нині я є безпартійним. Безпартійний націоналіст.

Ось - моє життя. Воно моє. Й таким лишиться!

Фейсбук, Андрій Якименко, 21 листопада 2013 року:

«октябрятство-піонерія-комсомол-ТУМ-УГС-УРП-ДСУ-УНА-Громада (донині)

Це мною оприлюднюється перелік моєї політичної активности.
Малі літери трьох перших комуністичних організацій (октябрятство-піонерія-комсомол) вказують на моє теперішнє презирство до цих організацій, членом яких я був не так в силу якихось переконань (які переконання можуть бути у дитини-підлітка-юнака під час комуністичного режиму?), як спонукуваний тодішнім совітським суспільством, школою, вузом тощо.

Не розумію та осуджую виття, що його розпочато ворогами Нації, стосовно "комуністичного минулого" народного депутата України, члена політичної партії ВО "Свобода" Ірини Фаріон. Ну, писала вона заяву про вступ до КПСС (коли їй було 23 роки) - ну, то й що? Зате зараз Ірина Фаріон перебуває в авангарді націоналістичного руху в Україні! І - до речі! - за статутом КПСС прийом до партії здійснювався за постановою районного (міського) комітету компартії. Написати заяву - ще не бути прийнятим до лав КПСС! Постанови райкому/міськкому партії про прийом Ірини Фіріон у партію - досі не опубліковано! Скоріш за все, такої постанови немає. Тоді, чому здійнято таку бучу?!

Щодо мене, то я зовсім не приховую свого колишнього минулого!
Воно - було. Воно - моє!

Три перші "епохи" (октябрятство-піонерія-комсомол) вважаю просто даниною тодішньому часові та результатом стану українства в СССР. Ці три епохи вважаю своїм політичним летаргічним сном.

Але з дати вступу до УГС (Українська Гельсинська Спілка) я відраховую початок своєї активної політичної діяльности. Ця дата запам'яталася мною на все життя - 12 листопада 1989 року (мені - 24 роки). Цього дня колишній дисидент Петро Розумний (земля йому пухом!) прийняв мене до УГС. Цього дня у м. Дніпродзержинську Дніпропетровської области було утворено філію УГС і я був обраний секретарем Кам'янської (Дніпродзержинської) міської філії Української Гельсинської Спілки (УГС)! Надзвичайно емоційна подія! Нас, кілька нових членів УГС, охопило таке патріотичне натхнення! Як перших християн після розп'яття Ісуса, коли вони усвідомили його божествену сутність - див. Дії святих апостолів (нині цей день - свято П'ятидесятниці).

Щодо теперішнього членства у Громаді (Всеукраїнське об'єднання "Громада"), то доля мене в цю партію привела через певне знайомство з її головою Павлом Лазаренком. У 1990-1994 роках ми разом були депутатами Дніпропетровської обласної ради, щоправда, по різні сторони "барикад". Я перебував у демократичній меншості Обласної ради (опозиція), а Павло Лазаренко - у лавах більшости. Давно це як було!...

Попри все, що зараз "вішають" на Лазаренка, то скажу, що він був реальним претендентом на посаду президента України після Леоніда Кучми. Крім того, Павло Лазаренко - українець! Жиди погубили Павла Лазаренка! Дніпропетровці пам'ятають, що все майно і нерухомість, яке приписувалося (реально чи ні - інше питання) українцеві Лазаренку, нині належить представникам жидівської общини міста. Розкриття цієї теми - окрема розмова. Якщо розкрити методи "роботи" жидів, як вони приватизували стратегічні підприємства, як підкуповували суди і правоохоронні органи, як рейдерськи захопили Україну, то вибухне Національна Революція!

З моєї політичної біографії.
Епоха-роки-вік:
- октябрятство, 1972-1977, 7-12 років
- піонерія, 1977-1979, 12-14 років
- комсомол, 1979-1986, 14-21 років
- "застійна" політична епоха звичайної совітської людини, 21-24 роки
- ТУМ (Товариство Української Мови), жовтень 1989, 24 роки
- УГС (Українська Гельсинська Спілка), листопад 1989-травень 1990 (УГС перетворено на УРП на з'їзді у Києві, я був делегатом-засновником УРП), 24-25 років
- УРП (Українська Республіканська Партія), 1990-1993, 25-28 років
- ДСУ (політична партія Всеукраїнське політичне об'єднання "Державна Самостійність України"), 1993-2002 (ДСУ було фактично перетворено з політичної партії на клюб (Історичний клуб "Холодний яр") головою партії Романом Ковалем), 28-37 років
- УНА (політична партія Українська Національна Асамблея), 2002-2006, 37-41 років
- Громада (політична партія Всеукраїнське об'єднання "Громада"), 2006-2013 (понині), 41-48 років (понині).»

ЗІ СВЯТОМ СВОБОДИ! І СЛАВА ГЕРОЯМ!*

ЗІ СВЯТОМ СВОБОДИ! І СЛАВА ГЕРОЯМ!*

* Допис 21 листопада 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Ми святкуємо День Свободи й Гідности. Будемо святкувати 21 листопада. Щороку. Так розпорядилася Історія. Указ президента лише закріпив на папері доконаний факт.

Але не для всіх День Свободи й Гідности сприймається як свято. Рідним полеглих на Майдані Героям нині не до святкувань...

І досі рідні Небесної сотні шукають свідків останньої миті життя своїх дітей, батьків, подруж.

Вважається, що материнська любов - найдужча в світі. Матір любить, мовляв, своїх дітей більше й глибше за батька. Не вірте цьому! Обидва родителі люблять своїх чад! Просто, любов ця різна - чоловіча і жіноча родительська любов.

Батько полеглого Устима Голоднюка шукає свідків смерти свого сина... Безмежний невимовний розпач, туга й горе батькового серця! Поширте ці світлини, допоможіть знайти іншого героя, що безпорадно намагався віднайти останню надію на життя Устима - його пульс...

Так, ми святкуємо цей День Свободи!
Він дав нам шлях до кращого життя!
І ми запам'ятаємо усіх Героїв, що заплатили ним - життям - за наше свято!

Зі святом - Днем Свободи й Гідности!
І - слава полеглим Героям Майдану!

БУТУСОВ - ПРИХОВАНИЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ!*

БУТУСОВ - ПРИХОВАНИЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ!*

* Допис 20 листопада 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Юрій Бутусов, іксперД у галузі військовій, головред Цензор.нет і за чутками - конвертоотримувач від Коломойського, - знову самовикрився.

Ми вже звикли про Бутусови статті з укропською "правдивою" оцінкою подій. На жаль, що звикли...

А треба б не звикати, а вчинити Бутусову "рувінську науку".

Особисто я нічого не маю проти фахового експерта Київського НДІ судових експертиз Олександра Рувіна, якого позавчора майже вбили пострілом у таз.

Але ж Бутусов!.. Ну ж, тварюка!

Бутусов на своїй Фейсбук-сторінці (КРУПНО виділено наприкінці цитати мною):

«Три пули в Александр Рувина, главного судебного эксперта Украины на процессе по гибели малайзийского "Боингу", организатора ключевых судебных экспертиз по уголовным процессам, руководителя экспертных групп по гибели украинских воинов в Иловайске и в Ил-76 в Луганске
...
В среду, в 21.30, когда директор КНИИСЭ выходил из машины у своего дома на Оболони, в людном месте, неизвестный произвел по нему несколько выстрелов. Рувин получил серьезные ранения. Две пули поразили ноги навылет, а третья пробила кости таза и осталась в теле.
...
В результате значительной кровопотери состояние Рувина было тяжелым, однако его доставили в больницу скорой помощи. Была проведена операция, угрозы для жизни в настоящий момент нет. Однако пуля в тазу до сих пор не извлечена, извлечение ее в настоящий момент представляет угрозу.

Нет сомнений, что шокирующее нападение на государственного эксперта  связано с его профессиональной деятельностью - и прежде всего с проведением экспертиз по самым резонансным уголовным делам.
...
Покушение на Рувина может стать серьезной проблемой для государства, потому что он играет ключевую роль в расследовании с украинской стороны гибели малайзийского "Боинга".

Александр Рувин является единственным в Украине экспертом-взрывотехником с международной сертификацией. Он входит от Украины в международную комиссию по расследованию гибели малайзийского "Боинга" MH-17 и именно он представлял позицию Украины на всех заседаниях, разоблачая манипуляции российских экспертов. Трудно переоценить значение работы КНИИСЭ - именно под руководством Рувина сделаны все экспертные заключения, видеофильмы и презентации по данному делу. Именно в КНИИСЭ сделан биохимический анализ поражающих элементов российского "Бука", проведена экспертиза боевых частей всех украинских зенитных ракет и ракет "воздух-воздух", которая доказала непричастность Украины к преступлению. На выводах его экспертиз основывается прокуратура Нидерландов в этом деле. И следственные действия продолжаются - так, на днях, Украина направляет в Нидерланды партию вещественных доказательств по делу.
...
Покушение на Рувина, это прямая угроза проведению резонансных уголовных процессов, и вызов правоохранительной системе Украины. Надеюсь, МВД и СБУ сделают все возможное для розыска преступника, стрелявшего в Александра Рувина.  ЕСТЬ ОСНОВАНИЯ ПОДОЗРЕВАТЬ ПРИЧАСТНОСТЬ ДОЛЖНОСТНЫХ ЛИЦ ГОСУДАРСТВА К СОВЕРШЕНИЮ ЭТОГО ПРЕСТУПЛЕНИЯ, не исключены и другие версии.»

Ні, ніяких доказів іще немає. Ні у Бутусова, ні в мене. Ще невідомо хто стріляв і - головне! - хто є замовник злочину.

Але у першу чергу я подумав, що Рувіна майже вбили через малайзійський Боїнг! І зробила це Росія! Як і вона ж отруїла в Лондоні викривача Росії й Путіна - агента-втікача Литвиненка. Адже по Боїнгу ще буде міжнародний суд і експерт Рувін, скоріш за все, пояснюватиме свої експертизи про російський Бук в суді!

Але ФСБ-агентові Бутусову конче треба звести наклеп на державу Україну та її державне керівництво!

Бо тільки хворою уявою у психа, або ворожою роботою агента Москви можна пояснити Бутусови постійні вкиди мисле-вірусів у маси!